1 aylık evlilikte küsen eş

Şöyle ki evlenmeden önce konuştuk heyecanımız kalsın diyerek beraber olmadık. 3 ay beraber yaşadık nişanlılık dönemimde. Yani beraber hiç olmadık ama sevişiyorduk baya. O zaman erken boşalmasının farkındaydım ama heyecandan ve tecrübesizlikten olduğunu düzenli cinsel hayatta toparlanacağını düşündüm. Ben evleneceğim için başka kuruma tayinimi istedim onun evine taşındım çok fedakarlık yaptım 0dan bir hayat kurdum. Ancak o üroloğa gidelim dememi bile yediremedi kendince. Şimdi geldi surat 5 karış oturuyor. İnsanlar ilk aylarında bebek gibi sevilirken ben bir de surat çekiyorum. Mutsuzum. Haftasonu arkadaşıma geçeceğim galiba yüzünü görmekten iyidir.
Dini hassasiyet yok, aynı evde sevişiyorsunuz ve erken boşalma sorununu sezdim diyorsunuz. Sizinki bile bile lades olmuş. Keşke beraber olup iyice bir öğreneydiniz durumu. En azından evlenmeden evvel tedavi olurdu belki. Şimdi evlendim nasılsa diye böyle bağırıp çağırıp sizi evme yolunu tercih ediyor.
Sakın çocuk düşünmeyin, iyi korunun

Ben de tam buna katılmıyorum bakir olup böyle olmayan çabuk uyum sağlayan bir sürü insan var. Bakir olmayıp cinsel olarak hala çok kötü olan da. Hassasiyeti olmayan denesin baksın yani
Tabi ki hassasiyeti olmayan denesin.
Ama bu yorumda denemeyenin nedeni sorulmadan deneseydin, otel, apart tutaydın vs denilmiş. Ben buna karşıyım.

Şöyle ki dışarda çok iltifat alırım ve kendimi beğenirim. Eşimde beğenir aslında yani öyleydi. Ben sorunun farkında olduğunu ve benim bunu dile getirmemi sindiremediğini düşünüyorum. Daha 1 aylık evlilik ya. Eşim bakirdi. İlişkide de nasıl desem adam kalçasını bile oynatmayı bilmiyor. İlk sevgiliyken çok ateşliydik o elektiriği hisserdim. Şimdi öpüşemiyoruz bile. Ne dil var ne bişey. Eşim her hangi bir şehvetli dokunuşta yapmıyor. Elini tutup götürüyorum yok. Mesela üstümü bile çakarmıyor. Aşırı deneyimsiz aşırı derece. Heyecandan rengi gitmişti ilk birlikteliğimizde. Ne yapacağım bilmiyorum. Dedim ben vajinismusta olabilirdim seninle konuşmayacak mıydık. O ne demek diyor ama bildiğine eminim hep konuyu kıvırıyor
Yanlış başlık seçmişsiniz. Eşim iktidarsız ve bunun için beni suçluyor ne önerirsiniz diye yazmalıydınız.
Eşinizin küsmesi, sizi aşağılaması tamamen kendisinin sahip olduğu aşağılık kompleksinden dolayı. Çünkü bu tipler o kadar kötü niyetlidir ki kendilerindeki bu rahatsızlığı bekarken tedavi etmek yerine olmayan gururlarını korumak için kadınları gözünü kırpmadan harcayıp, bir de hakaret ederler.
O yüzden çocuk isterler ki iktidarsız olduğu ortaya çıkmasın.

Aslında yapacağınız daha doğrusu yapmanız gereken şey gayet açık, ya tedavi olsun ya da boşayın. Çünkü bu rahatsızlık zamanla düzelecek bir şey değil. Profesyonel bir tedavi gerekiyor. Küsmeniz, yemek yapmamanız, arkadaşınızın yanına gitmeniz hiçbiri tedavi etmez. Sadece onun için de sizin için de zaman kaybı.

Eşinizin gay olmadığına emin misiniz? Dediğiniz kadarıyla onu kötü hissettirmemişsiniz her şekilde keyif alıyorum hadi yapalım diye teşvik etmişsiniz. Hiç cinsel birliktelik yaşamamış bir çift olarak gerdeği iple çekmeniz gerekirken 4 gün nasıl beklediniz balayında birbirinizden başka ne işiniz olabilirdi?

Şöyle ki penisi küçük. Balayında jakuzi vardı girdik benim isteğimle ama görünmesin diye herşeyi yaptı. Oysa takılarak söylese bana şakayla ben gaza getiririm ki o tartışmalı konuşmada da dedim seni seviyorum haz alıyorum çok iyisin diye ama konuşmadı asla. Biz beraber olamayı tercih etmedik evlenmeden önce.
Az önce yemek yedim ben de yiyebilir miyim dedi bana ne gibi kafamı salladım. Sofrada bir iki laf attı cevap vermedim. Tez sunumun var tezimi bitirebilirsem arkadaşıma geçeceğim ne olurda olsun kafasındayım. Zaten çok taze bir evlilik neyin ne olduğunu anlamadan iletişim koptu hayırlısı

Şöyle ki penisi küçük. Balayında jakuzi vardı girdik benim isteğimle ama görünmesin diye herşeyi yaptı. Oysa takılarak söylese bana şakayla ben gaza getiririm ki o tartışmalı konuşmada da dedim seni seviyorum haz alıyorum çok iyisin diye ama konuşmadı asla. Biz beraber olamayı tercih etmedik evlenmeden önce.
Az önce yemek yedim ben de yiyebilir miyim dedi bana ne gibi kafamı salladım. Sofrada bir iki laf attı cevap vermedim. Tez sunumun var tezimi bitirebilirsem arkadaşıma geçeceğim ne olurda olsun kafasındayım. Zaten çok taze bir evlilik neyin ne olduğunu anlamadan iletişim koptu hayırlısı
Bence uğraşma bununla, 1 aylık evlilik, boşa gitsin, milletin yamuğunu düzeltmekle mi geçecek ömrün? Sal gitsin.

Eşiniz asla normal değil ilk defa böyle bir yorum yapıyorum ama ilk iki günde 7 kere falan beraber olunuyor ilk evlendiginiz zaman bir süre sonra azalıyor ama minimum haftada 3 yada 2 bence normali bu 10 yıllık evlilikte bile bu şekilde size küsüp sizi suçlayıp bunu kabullenmenizi istiyor bunun bir eksiklik olduğunun farkında küçük olması mikro boyut değilse sorun değil ki sizi tatmin etmek için uğraşmıyor cinsellik olarak asla yaklasmiyor evlilik cinsellik olmadan yürümez ki bir süre sonra eksikliği kendinizde aramaya başlayacaksınız doktora gidip tedavi olmayı istemiyor asla çaba yok adamda

Ay çıldırıcam gerizekalı gibi mutfağı toplayıp evi siliyor. Valla yuh ya. İnsan gibi konuşmak zor çünkü. Pazartesiye kadar adım atmazsa anneme söylemeyi düşünüyorum artık. Dinen bile 3 gün küs olmak soğukluk getirir. Buz gibi oldum.
1. Ayımızda bu ilk konuşmanın olduğu gündü. Dedim ilk ayımız kutlu olsun vs. Aa ne güzel 18. Ayımızıda böyle kutlıcaz mı dedi. Yani şuan ağlamak istiyorum sinirlerim bozuldu. Evlilik teklifi ederken konuşamamıştı heyecandan diz çöktüğünde evet dediğimde gözünden yaş gelmişti mutluluktan. Yalanmış herşey demek ki

Boşanmak değilde evlilik iptali yapılıyor mu acaba ya kızlar. Yani prosedürü şartları nedir.
Konu sahibi boşayacaksanız maddi manevi tazminat alın.Normalde çocuksuz boşanmalarda nafaka tazminata vs karşıyım ama adam sizi manen dolandırmış telli duvaklı alıp kanka hayatı yaşatıyor.
Ay sinirlerim bozuldu. Bu günleri siz ne yazık ki hiç unutamayacaksınız yaşattıklarını

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Öncesinde de küsüyordu ama şuan 4 gündür konuşmuyor.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Böyle bir sorunu var ve bunu eş adayına söylemeden evleniyor. Sonra da çözümün ne bilmem ne. Onu öyle kabul etmek zorundasın çünkü o erkek…
Büyük ihtimalle erken boşalma sorunu var ve ilişkiden kaçıyor.

Boşanmak değilde evlilik iptali yapılıyor mu acaba ya kızlar. Yani prosedürü şartları nedir.
Konu sahibi boşayacaksanız maddi manevi tazminat alın.Normalde çocuksuz boşanmalarda nafaka tazminata vs karşıyım ama adam sizi manen dolandırmış telli duvaklı alıp kanka hayatı yaşatıyor.
Ay sinirlerim bozuldu. Bu günleri siz ne yazık ki hiç unutamayacaksınız yaşattıklarını
Bence o bir haftalık süre içerisinde yapılıyor

Böyle bir sorunu var ve bunu eş adayına söylemeden evleniyor. Sonra da çözümün ne bilmem ne. Onu öyle kabul etmek zorundasın çünkü o erkek…
Büyük ihtimalle erken boşalma sorunu var ve ilişkiden kaçıyor.
Kaldırabildiği bile şüpheli bırak boşalmayı.

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Öncesinde de küsüyordu ama şuan 4 gündür konuşmuyor.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Cinsel probleminden dolayı sizi de aşağı çekmeye çalışıyor işte tipik Türk erkegi kendi eksikligini karşındakini rencide ederek gidermeye çalışıyor esinizde bir rahatsizlik var belli bunu kabul edip tedavi olmalı bence böyle bir evlilik gitmez çünkü trip eeden erkek iticiliği diye de birşey var yaa yeni moda da bu oldu

X