Kocam bana başkasını örnek gösteriyor

Konu sahibinin motoruyla kocasının aklını çeldiğini yazmış ya durumum gayet iyi, kcoam bakıcı tut diyor ama ben istemedim gibi söylemlerden rahatsız olmuş olabilir. Ben fotoğrafını görmedim ama güzelliğinden de rahatsız olmuş olabilir. Ben kıskançlık seziyorum hocam.
Motorun nesiyle akıl çelinecek ya hahahahahhshs.

Peki bunu herifin söylediğini nerden biliyoruz?
Yanındamıydık?
Konu sahibi kendini expositoya benzetiyor ve eşine büyük ihtimalle bunu söylüyordu evlenip hamile kalınca ve kilo alınca adamda bunu konu sahibinin yüzüne vurmaya başladı sen kim expısito kim der gibi.
Konu sahibi takıntılı zaten burdada kocasına suç atarak yancı aradı bi bakında expositoya benzemiyor muyum diyerek pıhpıhlanmak istedi :D
İşin gerçeği expositoda çok güzel biri değil konu sahibide çok aşırı güzel değil.
Kocasınada suç atmayın adam zengin diye konu sahibi onu motoru ile aklını çelip evlenmiş :D konu sahibi yaşa takmıyor siz taktınız yaşa.
Şimdide istediği cevapları aldı çıktı buradan.
Çünkü göbeğim var adam beğenmiyor dedi gelmiş bekarken ki fotosunu atıyor ne alaka yani konu göbek değilmiydi? Yoksa konu exposito muydu :D bekarken daha çok benziyodum icabı :D
Anlayın yani.
Ha dünyada ünlü kalmadı expositoya benzedi bir tek :D kırk yıl düşünsem bulamazdım en fazla sarışın ünlü birine benzetirdm kendi bulmuş expositoyu netflix izlerken belli :D
Sen baya beğenmişsin konu sahibini :)
Senin şu mesajından sonra keşke ben de görseydim, baya büyük bişey kaçırdım diye düşünüyorum

Sen baya beğenmişsin konu sahibini :)
Senin şu mesajından sonra keşke ben de görseydim, baya büyük bişey kaçırdım diye düşünüyorum
Ben gördüm, baya kendine bakan biri. Para var imkan da var tabi. Doğursa bile çok çok ne kadar dağılır, öyle hastalık durumu yoksa, normal bir süreç geçirdiyse.

yapacağınız ilk şey dik durmak..erkekler acı çektiğinizi gördükçe çektiğiniz acıların üzerine dağ gibi acı eklerler..kendinizle barışık olun..kendinizi sevmeye ve beğenmeye devam edin...kendinize bakmaya devam edin..kötü sözlere üzüldüğünüzü belli etmeyin ve sadece yerinde cevaplar verin..kalp gözü kapanmış bir insanın gözünü açmak çok zordur..erkeklerin aklı başına eşleri değişmeye ve kendiyle ilgilenmeye başladığı zaman gelir..bu dünyayı bilmem ama ahirette kırılan kalbinizin hesabını vermesi kaçınılmaz..ayrıca bebeğinizi düşünün ve modunuzu düşürmeyin siz bebeğinize bir aynasınız onun günlük modu size bağlı her gün üzgün olursanız o da gam ve kederle dolu olarak büyüyen bir bebek olur..ve size son tavsiyem asla bir kadın olarak yatağınızı ayırmayın o ayırıyorsa ayırsın..ama siz yapmayın eşler bunu yaptığı zaman araya gireyen soğukluğu dünyaya cehennem ateşinden bir ateş topu inse tekrar ısıtamaz..bebeğinize sarılın daha mutlu olacaksınız..sevdiğim bir söz var..değer bilmeyen sevgililere söylenir...seninle doğmadım ki seninle öleyim..selametle

ben 25 yaşımda olsam 40 yaşında biriyle evlenmezdim bu 1. çünkü aranızda çok yaş farkı olmasına rağmen eşiniz kıymetinizi bilmiyor. aslında sizi öpüp başının üstüne koyması lazım. 2.olarak da asla kendime bu sözleri söyletmem. beni küçük gören bir insanla saygılı bir ilişki sürdüremem. saygı çok önemlidir. saygısız insanla hayat geçmez. 40 yaşında bir adama bunlar asla yakışmıyor.

Kendinden asagida biriyle evlenmissin sanirim bu tipler asagilik kompleksi yuzunden dunya guzeli karilarina boyle laflar edebiliyorlar. Berbat bi insan. fiziğin duzelmemis de olabilirdi yeni dogum yapmissin salak salak konusmus kendine boyle laflar ettirme bence

Yaşı kırk demiş götü zırt demiş. Yok Ester yok kester. Mal herif. Şöyle kartlaşmış adamlarla evlenip götlerini kaldırıyorsunuz. Üstüne bir de yaşlı göstermiyor bakımlı diyorsunuz.
Sokağa çıkın erkeklere sorun bakalım 40 yaşındaki kadın yaşını göstermiyor der mi? Kesinlikle demez.. Nedense bizim kadınlarımız evlenmek için kendilerine bahane bulup kartlaşmış herifleri kendilerine layık görüyorlar.
Adnan Ziyagil mezarda genç Bihter'i tavlamıştı. Hiç mi ders almıyorsunuz :işsiz:

Yahu boşver, gitsin bulsun "Elite" dizisinden Ester exposito'yu :)
Birde bu dizi tam ergen dizisi, kusura bakmayın ama.
O bence çok netflix izlemiş, biraz ara versin...

Eklentiler

• Ester-Exposito.jpg
    Ester-Exposito.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 21
Peki bunu herifin söylediğini nerden biliyoruz?
Yanındamıydık?
Konu sahibi kendini expositoya benzetiyor ve eşine büyük ihtimalle bunu söylüyordu evlenip hamile kalınca ve kilo alınca adamda bunu konu sahibinin yüzüne vurmaya başladı sen kim expısito kim der gibi.
Konu sahibi takıntılı zaten burdada kocasına suç atarak yancı aradı bi bakında expositoya benzemiyor muyum diyerek pıhpıhlanmak istedi :D
İşin gerçeği expositoda çok güzel biri değil konu sahibide çok aşırı güzel değil.
Kocasınada suç atmayın adam zengin diye konu sahibi onu motoru ile aklını çelip evlenmiş :D konu sahibi yaşa takmıyor siz taktınız yaşa.
Şimdide istediği cevapları aldı çıktı buradan.
Çünkü göbeğim var adam beğenmiyor dedi gelmiş bekarken ki fotosunu atıyor ne alaka yani konu göbek değilmiydi? Yoksa konu exposito muydu :D bekarken daha çok benziyodum icabı :D
Anlayın yani.
Ha dünyada ünlü kalmadı expositoya benzedi bir tek :D kırk yıl düşünsem bulamazdım en fazla sarışın ünlü birine benzetirdm kendi bulmuş expositoyu netflix izlerken belli :D
Siz herhalde bu konular dönerken yanlarındaydınız ? Onu geçin de sizi kızın iki fotosu niye böyle yaktı ?

Back