1 aylık evlilikte küsen eş

Taslanmak ile alakalı değil bu durum.
Yaşam tarzı ile alakalı.
Ben inancsal olarak yaşamam.
Yaşamadan evlendim yine olsa yine aynı şeyi yaparim.
Yapan da kendi tercihidir.
Bunlar opusuyorlarmis vs o an hevesli olup sonradan dönen de var.
Rol yapmak hiç zor degil.
Öpüşebilir hatta dokunabilir de
Adam resmen bunu yapmış ya

İnanca falan kimseye lafım yok hatta saygı duyuyorum ama gerçekten kumar oynamak gibi oluyor biraz da. Bu konuda hassasiyeti olmayanlar bence yaşasam mı yaşamasamı diye arada deredeyse ciddi yola girdiği insanla kesinlikle denemeli. Ben öyle düşünüyorum. Aksini söyleyen herkese de saygım sonsuz 😊
Benim en yakın arkadaşlarım beraber oluyorlardı üniversitede.
Onlar da olduktan sonra pişmanım vs kafasında idi.
Yani inançsal olmasa bile olan da pişman.
Bu ülkedeki erkekler kadını meta gibi gördüğü için.

Al bir küsmik Türk erkeği daha. Sorununu konuşamayan, cinselliğe ilgisi olmayan ve çözmek yerine karşı tarafı psikolojik olarak cezalandırmak için konuşmayan adamlardan biri daha. Ne oluyor bu adamlara acaba?
Küsmik mii? 🤣 tüm ciddiyetimle okuyordum püskürdüm. Hazır değildim.

Evlilikte cinsellik o kadar onemli.. cinsellikte bir yana dursun insan sevilmeyi dokunulmayi deger gordugunu hissetmeyi o kadar istiyor ki. Biz de calisiyoruz kadinlar olarak ama erkekler kadar homurdanmiyoruz bence. Benim esim de oyle bir insan karisini neden istemez ? Yoruldum iste diyip yatiyor halbuki basta ne guzeldi. Istenmedigi dusunmek cok aci... ne gecelik giyesi geliyor insanin ne de bakimli olasi

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Öncesinde de küsüyordu ama şuan 4 gündür konuşmuyor.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Cinsellikle arası olmayan erkek erkeklikten çıkıyor.bunu bilir bunu söylerim.sayfalarla anlatılan sorunların tek nedeni bu.cinselliği olmayan erkeklerle evlenmeyeceksiniz başka çözüm yok.devir olmuş bilmem kaç hâlâ karavanaya yapılıyor bu işler şaka gibi.denemeden almayın bu kadar basit.sanki eve mi kilitliyorlar sizi.gidin ailenie yaşıyorsunuz bir gün otel tutun, bir gün apart.niye kendinizi bu işlere sokup rezil ediyorsunuz ki boş yere ?

Evlilikte cinsellik o kadar onemli.. cinsellikte bir yana dursun insan sevilmeyi dokunulmayi deger gordugunu hissetmeyi o kadar istiyor ki. Biz de calisiyoruz kadinlar olarak ama erkekler kadar homurdanmiyoruz bence. Benim esim de oyle bir insan karisini neden istemez ? Yoruldum iste diyip yatiyor halbuki basta ne guzeldi. Istenmedigi dusunmek cok aci... ne gecelik giyesi geliyor insanin ne de bakimli olasi
Herkeşler de günde 15 saat çalışan maden işçisi maşallah.😂😂

Merhaba herkese. Biz eşimle 1 ay önce evlendik balayına gittik geldik her şey tepetaklak oldu.
Küsme nedenini anlatayım. Biz balayında yurtdışına gittik ve programımız çok yoğundu. 4 gün sonra benim çabamla beraber olduk. Sonrasında türkiyeye geldik. Ben sürekli eşime dokunmak öpmek istiyorum o da öper sever ama ilişkide problem var. Kendisi 1 aylık süreçte 1 kere beraber olmak istedi. İlişkimizde de ya hemen boşaldı ya da erekte olamadı. Ben hiçbir şey demedim. Sadece çok özlüyorum hep yatakta olsak vs demiştim o da libidon yüksek dedi. En son baktım bir problem var 1 aylık evlilik eşimle 10 yıllık evli gibiyiz. Dedim beni neden istemiyorsun beğenmiyor musun ne oldu. Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz zaten dedi ben bunun normal olmadığını ikimizde birbirimize alışma aşamasında olduğunu birlikte keşfedeceğimizi güzel bir duygu olduğu söyledim kalktı sigara içmeye gitti. Yine tripli gibiydi sonrasında ben normal gibi davrandım gittim sarıldım öptüm.
2 gün sonra hala bir şey yok. Dedim dediklerimi yanlış anlamadın dimi baskı oluşturmak için söylemedim bizim için güzel bir aşama ben haz alıyorum senden dedim. Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi evlilikte cinsellik önemli dedim. Ne istiyosun çözümü ne diye bağırdı dedim git googleden bak normal mi olmadı çift terapisine gideriz bi üroloğa gideriz hormonlarına baktırırız. Başladı sesi yükselmeye ne saçmalıyosun konuşmuyorum bu konuyla ilgili diye. Az kalsın ne azgın kadınsın diyecekti durdu. Öyle olunca ben de bağırmaya başladım. Bişeylerin normal olmadığının sen de farkındasın çocuk istiyorsun ama bu sorun çözülmeden çocuk istemiyorum konuşmuyorum ne demek eşinim ben senin minvalinde 1 saat konuştum. Daha da konuşmadı.
4 gündür konuşmuyoruz. Yüzükleri takmıyoruz. Yemek yapıyorum yiyor. Bugün kendi kendime yemek yemeyi düşünüyorum. 1 aylık evlilikte yaşadığım şeye inanamıyorum. Asla ne aşağıladım ne hakaret ettim. Haftasonu da arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum. Ben ne yapıcam bu ilişkide bilmiyorum. Zaten evlenmeyi deli gibi isteyen oydu evliliğe alışmaya çalışan benken olana bakın
Sakın çocuk yapma, bu evliliğin gidişatı belli, adam cinsel anlamda problemli ama kabul etmiyor ve seninle de buna rağmen sırf evli olmak için evlenmiş...

Şöyle ki dışarda çok iltifat alırım ve kendimi beğenirim. Eşimde beğenir aslında yani öyleydi. Ben sorunun farkında olduğunu ve benim bunu dile getirmemi sindiremediğini düşünüyorum. Daha 1 aylık evlilik ya. Eşim bakirdi. İlişkide de nasıl desem adam kalçasını bile oynatmayı bilmiyor. İlk sevgiliyken çok ateşliydik o elektiriği hisserdim. Şimdi öpüşemiyoruz bile. Ne dil var ne bişey. Eşim her hangi bir şehvetli dokunuşta yapmıyor. Elini tutup götürüyorum yok. Mesela üstümü bile çakarmıyor. Aşırı deneyimsiz aşırı derece. Heyecandan rengi gitmişti ilk birlikteliğimizde. Ne yapacağım bilmiyorum. Dedim ben vajinismusta olabilirdim seninle konuşmayacak mıydık. O ne demek diyor ama bildiğine eminim hep konuyu kıvırıyor

evliliğin ilk ayı böyle olması üzücü. çiftler kesinlikle evlenmeden önce en azından 1 ay aynı evde yaşamaları gerektiğini düşünüyorum. en azından hal hareketleri nasıl , ev işlerine yardım ediyor mu, kücük birşey de küsüp odasına kapanıyor mu :KK70: cinsellik yaşamadan evlenenlere inancları dolayısıyla saygı duymak lazım ama en azından gerçekten ciddi düşündüğü birisiyle bunu yapmalı.. cünkü cinsellik evililiğin %90 i. evlendikten sonra karşına bunun gibi isteksiz erkek cıkması da gerçekten kumar oynar gibi. bunun için boşanan cok insan var. keşke bu adamı düzeltebilsen ama evliliğin başında bile böyleyse işin zor bacım.. düzeltsen bile 1-2 hafta kendisini zorlayıp yine eski haline dönebilir..

Taslanmak ile alakalı değil bu durum.
Yaşam tarzı ile alakalı.
Ben inancsal olarak yaşamam.
Yaşamadan evlendim yine olsa yine aynı şeyi yaparim.
Yapan da kendi tercihidir.
Bunlar opusuyorlarmis vs o an hevesli olup sonradan dönen de var.
İşte onun da böyle riskleri var. Sizin şansınıza iyisi gelmiş, kendisini gizleyen - 15 saniyelik performansını alkışlatan birisi gelseydi bahtiniza eminim siz de sorgulardiniz bu tercihinizi

Hemen hemen aynı dönem evlenmişiz ama biz öncesinde de aynı evi paylaşıyorduk uyum aşısından benim için bu önemli.

Şimdi nispet yapar gibi cinsel hayatımızı yazmayacağım ama 40+- yaşlarında evli çiftiz haftada en az 3-4 defa ve her biri uzun doyurucu seanslar,ikimizin de libidodan kaynaklı uyum olabilir.

Daha önce bu forumda bu tarz konulara yorum yazmadım ilk ve son sanırım.

Bu libido işi ne yaşa bakar ne tecrübeye.Aynı şeyleri yiyip içiyoruz nedendir gençler daha bir pasif böyle çok konu açılıyor burada,sevmekle aşık olmakla alakası yok eşiniz sizi çok seviyor da olabilir ama evliliğinizin başında uzmana mı gidersiniz beraber mi keşfedersiniz ama kaliteli seks hayatı bir evlilikte de sevgililikte de önemli.

Aşkımdan ölsem tırt sevişen biriyle sevgili olamam,eş olamam, bu beni azgın yapmaz,kadınlığını yaşamayı seven kadın yapar.

Sakın bu meseleyi halletmeden çocuk yapmayın.

Nirvanayı size yaşatsın önce ondan sonra çocuk.

Sizin bir suçunuz yok üzmeyin kendinizi.Üstüne de çok gitmeyin ters teper özellikle bu konu üzerinden,en cicim aylarınız biliyorum çok zor ama siz diyeceğinizi demişsiniz bundan sonrası eşşek değilse o düşünsün.
Ne garip erkekler var ya

Şöyle hiç beraber olmadık ama öpüşüyorduk ve baya istekli görünüyodu sevgiliyken.
Küsme huyuda trip atardı ben çok üstüne gitmezdim barışma aşamasında özür dile diye de tuttururdum çünkü saçmaladığı için. Hiç günlerce küs kalmadık. Yani o kadar üzülüyorum ki. Ben ne yaptım evli miyim şuan diye düşünüyorum

Size tek önerim ayda bir ilişki oluyor birşey olmaz demeyin, korunun.

Problemini kabul etmeyip, sizi azginlikla suclamaya yeltenen,

Canım sürekli ilişkiye girmek istemiyor haftada 1 yeter yoruluyoruz
Eşim başladı sen ne anlam yüklemişsin cinselliğe o kadar büyük birşey değil abartıyorsun kafanda dedi
Diyen adamla bu problemi kabul etmezse evlilik yurutemezsiniz ki bu konuyu acma sebebiniz de ortada.
Üstüne bir de hamile kalmayin yani

İşte onun da böyle riskleri var. Sizin şansınıza iyisi gelmiş, kendisini gizleyen - 15 saniyelik performansını alkışlatan birisi gelseydi bahtiniza eminim siz de sorgulardiniz bu tercihinizi
Diyorum ki baştan yapıp sikilanda var.
Bu baştan sevişerek evlendim çok iyidi deyip olmayanda var.
İstegi azalan vs vs.
Bu sadece cinsellik değil bir çok seyde.
Mesela benim esim evliliğin ilk başında ev işleri vs çok iyidi şimdi o hevesi yok kacti.
Cinsellikte de dönem donem ben istemiyorum başta daha istekliydim gibi.
Yani garanti yok.
Bir kadin vardı burada aynı evi paylaşmış yillarca evlenince altı ayda boşandı cinselliğe hevesi kaçtı diye.
Bu adam da ne boyutta neden böyle tedavi vs baktiracak.

X