1 ayda 10 kilo veriyorum. Hadi sen de gel!

Lamaziaa Lamaziaa Yok kuzucum bozmadım ama azcık motivasyon eksikliği yasiyorum. Sen neler yapıyorsun
Motivasyon eksikliği yaşıyorsan bi kafanı dinle. Kilolu olunca ne olucak zayıf olursan ne olur onları. Düşün. Mesela 2 ay sonra 10 küsür kilo vermiş olduğunu hayal et
Bende iyiyim devammm. Kahvaltımı çok güzel ettim onun mutluluğunu yaşıyorumm

Motivasyon eksikliği yaşıyorsan bi kafanı dinle. Kilolu olunca ne olucak zayıf olursan ne olur onları. Düşün. Mesela 2 ay sonra 10 küsür kilo vermiş olduğunu hayal et
Bende iyiyim devammm. Kahvaltımı çok güzel ettim onun mutluluğunu yaşıyorumm
Ah ne tatlısın. Psikoterapist olan benim motive eden sensin. Çok teşekkürler pamuk kalbin için. Şimdi kuzucum problem şu ki aslında bir kilo alıp bir verme döngüsünden sıkıldım. Bir baslıyorum 6 7 kilo veriyorum sonra bir salıyorum hepsini geri alıyorum. Pandemi olunca spor salonu üyeliği yalan oldu, soğuk havada ise spor yapmak çok zor, oda değiştirmeye üsenir hale geliyoruz. Yürüyüş yapmak, leslie, yoga, pilates bunların hepsi hikaye. Kalori açığı oluşturmak için en az 45 dakika nabız atım sayısının çok yükseğe çıktığı sporlar gerekiyor. Daha önce 35 kilo vermiş biri olarak bu sporla ilgili kesin bilgi. Acilen bir silkelenip dogru duzgun beslenmem gerekiyor.:KK43:

Ah ne tatlısın. Psikoterapist olan benim motive eden sensin. Çok teşekkürler pamuk kalbin için. Şimdi kuzucum problem şu ki aslında bir kilo alıp bir verme döngüsünden sıkıldım. Bir baslıyorum 6 7 kilo veriyorum sonra bir salıyorum hepsini geri alıyorum. Pandemi olunca spor salonu üyeliği yalan oldu, soğuk havada ise spor yapmak çok zor, oda değiştirmeye üsenir hale geliyoruz. Yürüyüş yapmak, leslie, yoga, pilates bunların hepsi hikaye. Kalori açığı oluşturmak için en az 45 dakika nabız atım sayısının çok yükseğe çıktığı sporlar gerekiyor. Daha önce 35 kilo vermiş biri olarak bu sporla ilgili kesin bilgi. Acilen bir silkelenip dogru duzgun beslenmem gerekiyor.:KK43:
Kilo vermemin %90 nı diyet %10 nu spordur canım o açıdan bak. Evet spor sağlıklı yapmamız gerek ama kilo vermede öncelik beslenme.ben de spor yapmıyorum açıkcası spor insanı değilim sağlıklı beslenmeyle sağlıklı kilo veriyorum. Ama şu da var valla evde durdukça spor bile çok cazip geliyor insana

Evet motivasyon sizin işiniz aslında. İnsan kendine yardımcı olamıyor çok iyi anlıyorum sizi. Sende dans et. Ben hep dans ediyorum ve kalp atışım hep 150-160 larda oluyor. Bir yerden telrar başlayıp yolu sonlandırmak lazım

Evet hemen silkelendim. Cok haklısınız. Haftasonunu telafi için yarın 20-4 intermittent fasting yapacağım. 13.00-17:00 arasında beslenme sağlayacağım. 2 gün uygulanacak. Ilk 2 gün 500 kalori alacağım. Biraz zorlayacak ama dayanabilirim. Yarın sabah tartılıp bir acı gerçekle yüzleşeceğim önce.

Günaydınn herkese. Tartıldım bugün ve 62 leri göremedim çok üzgünüm. Neyse önümüze bakıcaz artık.
güncel kilo 63.6😂
Evet regl ve karantina sağolsun bugün tam 74.7 kilo çıktım. Reglim hala bitmedi ama kendime azcık kızdım cozuttuğum için. Hadi bakalım bugün 5 km koşma hedefim var. Saat 13.00 ile 17.00 arası beslenme penceresi. Toplam 500 kalori alacağım.
Saat 13:00 de 3 adet kabak ve 2 parça brokoli haşlayacağım. Yanında 2 haşlanmış yumurta
Saat:17.00 de
200 gram yağsız et ve yeşil salata.

Merhaba. Aramıza hoşgeldiniz. Bende daha önce 95 ten 60 a inmiştim. Düzensiz beslenme ile bir miktar kilo aldım. Kesinlikle başarabiliriz. Hedefiniz nedir? :)
Gunaydinn. Bende yaptiklarimi yazayim motivasyon olur. Daha once 36 kg verdigim icin konu acmistim. Simdi yine mini hedeflerle basit bi sekilde kilo verecegim:) hepimize kolaylik diliyorum ❣

Evet regl ve karantina sağolsun bugün tam 74.7 kilo çıktım. Reglim hala bitmedi ama kendime azcık kızdım cozuttuğum için. Hadi bakalım bugün 5 km koşma hedefim var. Saat 13.00 ile 17.00 arası beslenme penceresi. Toplam 500 kalori alacağım.
Saat 13:00 de 3 adet kabak ve 2 parça brokoli haşlayacağım. Yanında 2 haşlanmış yumurta
Saat:17.00 de
200 gram yağsız et ve yeşil salata.
konuyu açtığında 74 müydün canım sanki öyle hatırlıyorum. Toparlan bu hafta. Yeni haftaya şans tanı. Çok güzel olucak inan ki. 500 kalori ne demek yahuu kendini mi cezalandırıyosun ? :110:

Merhaba. Aramıza hoşgeldiniz. Bende daha önce 95 ten 60 a inmiştim. Düzensiz beslenme ile bir miktar kilo aldım. Kesinlikle başarabiliriz. Hedefiniz nedir? :)
Hoşbulduk :) bende 90 küsürlerden 55 e inmistim kısa sürede.
Evlendikten sonra esime uydum geceleri yemek yedim 67 oldum :)) bünyem cok musait zaten kilo almaya. Hedefim 50 olup ömür boyu o kiloda sabit kalmak. Senin hedef nasil?

Hoşbulduk :) bende 90 küsürlerden 55 e inmistim kısa sürede.
Evlendikten sonra esime uydum geceleri yemek yedim 67 oldum :)) bünyem cok musait zaten kilo almaya. Hedefim 50 olup ömür boyu o kiloda sabit kalmak. Senin hedef nasil?
Vay harikasın. Bunu nasıl başardın? Ben 58 60 kilo olmak istiyorum.

konuyu açtığında 74 müydün canım sanki öyle hatırlıyorum. Toparlan bu hafta. Yeni haftaya şans tanı. Çok güzel olucak inan ki. 500 kalori ne demek yahuu kendini mi cezalandırıyosun ? :110:
Yok kuzu cezalandırma değil. Açılan iştahı kapatma. Aslında en ķatı diyet bile damarları tıkıyarak, organlarımızı yağ bağlayarak tatlıları, karbonhidratları gömmemiz kadar zarar vermiyor bize. Bunu sadece 2 gün yapıyosun haftanin 5 günü kaloriyi tabiki arttıracağım. Ben 73.0 dım. Hedefim haftaya bugün 74.7 den 72 lere inmek. Haftasonu 2 gün tuvalete gidemedim çok kötü bir kabızlık yaşadım malesef.

Ahahaha yok. 90 lardan 55'e kısa sürede nasıl indiğini. Ben de indim ama benimki 10 kilo ver sıkıl 10 kilo ver bırak öyle oldu.
Burda hilarynin basari oykusu diye konu acmistim taa 2011 de nasil hizli verdigimi ayrintili anlatmisim ordaki hilary benim :)
Benim yontemler pek saglikli sayilmaz ama baska turlu hedefe ulasamiyorum kilo vermeden once gecmiste cok sey denedim. Hizlica verirsem oluyor yoksa haftada 1 kg mevzusu hic olmuyor. Bol spor tek ogun bol kahve ve bitki cayi. Ketojenik mi devam etsem diye dusunuyorum zaten karbonhidrati pek sevmiyorum.

Bugün haftasonunu telafi amaçlı ekstra dikkat ettiğim bir gün oldu. Saat 13.00 de 55 gram somon füme, 200 gram ıspanak ve 1 avakado tükettim.
Saat 17.00 de ise bol limonlu yeşil salata ve 1 bardak kefir tükettim. Toplam su 3 litre.
Bu hafta hedefim 2.5 -3 kilo kaybetmek

X