Tam olarak 3 ay 3 hafta da verdim benimde doğumdan sonra kilo alma serüvenim vardı merak etmeyin geçici bi dönem bu 83 kilodan 61 kiloya düştüm ki hala kilo verme sürecindeyim ama bu yeme alışkanlığına alıştım. En önemlisi dengelemek örneğin bi kaçamak yapmak istiyorsunuz haklısınız herkes kaçamak yapmak ister ama bu kaçamakları sağlıklı süzin kilo verme sürecinizi baltalayacak şekilde olmamalı mesela ben bissürü fit tarif var onlara bakıyorum. Canım çok tatlı istediği dönemler oldu mesela bi kaç kaçamağımı yazayım ; aşırı canım çikolata istediğinde iki kare bitter yedim , yada 2 yemek kaşığı yulaf bir çay bardağı süt 1 tatlı kaşığı kakao yarım muzla bi ara öğün yaptım, yada muzun, Medine hurmasının ya da sevdiğiniz bi meyvenin üzerine kakao serpip yiyin acayip lezzetli oluyor. Fales çikolataları var 90-150 kalori arası dayanamadığınız günler onlardan bi tane yiyebilirsiniz. Ben eskiden kaçamak yaparken oturur bi tabak kek yerdim hiç gerek yokmuş gerçekten bunlarda tatlı isteğimi gayet baskışıyormuş. Ki ben de hem ünlüsün direnci hem tiroid sorunu hem fibromiyalji var ki bu hastalıkta en büyük sorun iştah dengesizliği sabahtan akşama kadar aç gezip akşam ne buluyorsam yiyordum kendimi resmen halden hale sokmuşum. Eğer diyet şimdi sizi yoracaksa en azından hayatınızdan beyaz ekmeği işlenmiş ürünleri paketli gıdaları çıkarın inanın iştahınızda düzeliyor ve instagramda bi çok diyetisyen var fit tarif sayfaları var bunlarla başlayın. Sevgilerle