Estradiol de guzek lh da canim, sikma bence canini, insallah bidakinde dusuk yasamazsinLh:3,6 esteadiol:70
Folikül sayısı bana az geldi ama bakalım amh bir gelsin. Düşüğün sebebi kalitesiz yumurta olabilir ve bu da insanın hevesini kırıyor. Düşük yapmak da kötü ve gene hamile kalsam da hep stres yapıcam.
Olabilir belki sonuçta uzun süre genç yaşta üretmişiz yumurta rahmin yorgunluğuna göre bilemiyoruz işteAynen ben de ilkokul 5te oldum biliyor musun, tesadüf değilse ilk o zaman belliymiş demekki
Fsh ın iyi ama fsh her ay değişir bazen süşük bazen yüksek olabilir ama antral folikülüm rezervde azlık olduğunu gösteriyor cidden. Yumurtan olduğu aürece kötü düşünme sonucta umut hep varMerhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz
Çok sağolun inşallah siz de sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi olursunuz.Estradiol de guzek lh da canim, sikma bence canini, insallah bidakinde dusuk yasamazsin
Insallah canim hepimiz. Hamile kalanlar yazsin burdan kizlar umut olurÇok sağolun inşallah siz de sağlıklı bir şekilde çocuk sahibi olursunuz.
Yani bu belirtisi değildir ama 21 yaşınd ailk beyazım cıkmıştıKizlar saclarinizda beyazlama var mi, belki sorum cok sacma ama.
Benim cok erken basladida
Ben de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.Ama genetikse sizin daha zamaniz var gibi duruyo. Benim annem 45 yasinda hala adet goruyor duzenli olrak
Ben daha deneyeli cok olmadi, 4 ay oldu ama degerimde ortada bilmiyorum. Evleneli iki yil oldu. Zaten bende bide endometriosiz var doktor direkt tup bebek diyecektirBen de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.
Sen adımı attın zaten hadi inşallah tez vakitteBen de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.
Ben tüp bebekle anne oldum canım. Ve sağlıklı tek bi embriyom kalmıştı 3. Güne ve çok şükür tutmuştu.Insallah canim hepimiz. Hamile kalanlar yazsin burdan kizlar umut olur
Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.Ben de daha zamanım olduğunu düşünüyorum menapoz için. Ama daha fazla bebek için beklemek istemiyorum. 1.5 yıldır olmuyor, evlilik 3 yılı doldurdu.
Olsun. Korkma bu da artık yaygın bir tedavi yöntemi.Ben daha deneyeli cok olmadi, 4 ay oldu ama degerimde ortada bilmiyorum. Evleneli iki yil oldu. Zaten bende bide endometriosiz var doktor direkt tup bebek diyecektir
Biz bir kaç seneye doğu görevine gideceğiz tüp işini burdayken halletmek istiyorum. 3 yıl dolduğu için de rapor hakkım var. Daha fazla kendim denemek istemiyorum. Bakalım tabi bu iş de nasip.Canık 0.65 ile ankara başkentte hulusi hoca bu rezerv sana 40larına kadar yeter o zamana çoktan cocuğun olur demişti.
İnşallah geleceğim peşinden.Sen adımı attın zaten hadi inşallah tez vakitte
Yasina gore 5 tane az normalde 20 tane olmasi lazim evliysen biran once tup bebege basla derim degerlerimiz hemen hemen ayni ben tup bebekle hamileyim eger evli degilsen yumurtalarını hemen dondur derim Benimde adetlerim duzenli ama amh dusuk oldugu icin bizler menepoza erken girecegiz malesefDegerler menopozda kadinin degerli tam olarak hic bi adet duzensizligil yok ya. Bide ekografide doktor folkulerimi saydi 5 tane vardi yumurtalik basi... Anlamadimki
Insallah canimİnşallah geleceğim peşinden.
Evliyim canim, eylul de doktoru gorecegim, tup bebek diyecek buyuk ihtimalYasina gore 5 tane az normalde 20 tane olmasi lazim evliysen biran once tup bebege basla derim degerlerimiz hemen hemen ayni ben tup bebekle hamileyim eger evli degilsen yumurtalarını hemen dondur derim Benimde adetlerim duzenli ama amh dusuk oldugu icin bizler menepoza erken girecegiz malesef
Umarim tez zamanda rabbim sanada nasip eder canimm hergun yatmadan gun icinde bile hep boyle dua ediyorum mucadele eden cocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip et kimsenin kucagini bos birakmaEvliyim canim, eylul de doktoru gorecegim, tup bebek diyecek buyuk ihtimal
01 i görünce rumuzunuz da acaba adana da mı tüp bebek yaptırdınız sizdeUmarim tez zamanda rabbim sanada nasip eder canimm hergun yatmadan gun icinde bile hep boyle dua ediyorum mucadele eden cocuk sahibi olmak isteyen herkese rabbim nasip et kimsenin kucagini bos birakmaben cok mucadele ettim umudum tukenmek üzereyken rabbim mucizemi bagisladi insallah sagliklica kucagimada alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?