Ama genetikse sizin daha zamaniz var gibi duruyo. Benim annem 45 yasinda hala adet goruyor duzenli olrakBende genetik olduğunu düşünüyorum. Annem 40-45arası girmişti.
benim de 27 yaşımda 0.3 çıktı inanmadım bi daha baktırdım yine 0.3 fsh normaldi her ay adet oluyordum yumurta da varmış ultrasondaMerhaba hanimlar,
Gecen gun tahlik sonuclarim geldi. Amh 0.30 cikti. Iki gunde sonuclar cikti. Acaba yanlislikmi var diye soruyorum kendime.
Ben normal regl oluyorum amh bu kadar dusuk olabilir mi? Fsh lh da yuksek.
28 gunde bir regl oluyorum...
Doktorum tatil de soramiyorum da.
Bilen varsa rahatlarim biraz ya
Cok tesekkurler canim, olabilir yani bu durum...Bende 26 yaşındayım ve AMH değerim: 0.62 çıktı. Aslında aşılama deneyecektik, aşılama öncesi doktorumun verdiği testlerde öğrendik rezervlerimin düşüklüğünü. Bu yaşta bu kadar düşük olması risktir, aşılama ile vakit kaybetmemelisin direk tüp bebek tedavisine başlaman gerek demişti. Esasen normal yolla da hamile kalabilirsin ama bekleyecek vakit yok çünkü rezervlerin çok düşük demişti. Biz de şu an tüp bebek tedavisi süecindeyiz. Bu biraz genetik bir rahatsızlıkmış mesela benim annemde 40 yaşında menopoza girdi. Ya aslında menopoz da değil de ayda 1 kere olurken 2 ayda bir olmaya başladı, bzen 2-3 ay arka arkaya olurken 1-2 ay olmadığı oluyordu falan. Yumurta tembelliğinden demişti ona doktoru. Benim doktorum da senin kızın olsa onda da amh düşüklüğü olacak dedi . Genetik bir şey bu dedi. Ama zaten bekarken de amh değerine baktırılabiliyor o yüzden kızım olursa bilinçli bir annesi olacağı için şanslı, bende bu durumu erken fark ettiğim için şanslıyım. Bu arada benimde adetlerim düzenlidir , hiç şaşmaz. Eğer evliyseniz tüp bebek denemeye başlamalısınız diye düşünüyorum, çünkü rezervler maalesef çok çabuk bitiyor.
Tamam canim baya pahali test ama tekrar yaptiricam baska yerde emin olmak icinbenim de 27 yaşımda 0.3 çıktı inanmadım bi daha baktırdım yine 0.3 fsh normaldi her ay adet oluyordum yumurta da varmış ultrasonda
Yani bu kalan yumurta sayısı hakkında bilgi veriyor muhtemelen hala yumurtlayacak kadar yumurtan var ki düzenli adet görüyorsun
Çcuk düşünmüyorsan evli değilsen yumurta ya da embriyo dondurmayı düşünebilirsin veya çocuk planlarını öne çekmeyi
Şimdigördüm toplam on yumurta görünmüş bu çok iyi benim de 7-8 görüşmüştü 0.3 olmasına rağmen ama çoğu kişi bu kadar şanslı olmuyor yumurta çoksa hiç üzülme bi de nolur nolmaz tekrarla testi
Zaten ovulasyın zamanı 30 a yakın olması lazım canım o yüzden az diyorum.Siz de gencsiniz, bu degerler neden boyle anlamaya
Canim benim bunu ovulasyon zamani buyukleri yazdi. Senin amh kac canim? Bu genc yasya ne menopozu demi ya
Seninki gene benden iyi canim baska yerde daha yaptirdinmi canimZaten ovulasyın zamanı 30 a yakın olması lazım canım o yüzden az diyorum.
Hiç sorma canım ben de sok yasamıştım yaş 27 erken menapoz riski çok uzun zaman atlatamadım. Benim değerim 0.65 ti canım ilk ölçümde.
Ay bende genetikte yok ailemde de yok annem 53 yasında hala tıkır tıkır olur şans işte bende çıktuAynen bence de öyle. Babanem halam 38de menapoza girdiler annemlerin 50-55 arası mesela çocuk olsun da menopoz sonra olsa da olur
Evet ilki Adana da yapıldı 0.65 çıktı 2 ay sonra ankarada yaptırdım 1.04 çıktı ama ben hep 0.65i baz aldım sonuçta sinyali ilk verdiğinde oydu sonucumSeninki gene benden iyi canim baska yerde daha yaptirdinmi canim
Tamam canim bende bidq yaptiracagimEvet ilki Adana da yapıldı 0.65 çıktı 2 ay sonra ankarada yaptırdım 1.04 çıktı ama ben hep 0.65i baz aldım sonuçta sinyali ilk verdiğinde oydu sonucum
Benimki de 53 oldu geçen sene rahmi alındı da zoraki menapoza girdi ama mesela annem 17 yaşında regl olmuş hatta diyo annemler kısır olcak diyolardı. Babanem de bnm gibi ilk okul 5te olmuş onlara çektiğimi düşünüyorum. Erken gelmeyle alakası var mı hiç bilmiyorum ihtimalAy bende genetikte yok ailemde de yok annem 53 yasında hala tıkır tıkır olur şans işte bende çıktu
Fsh normal canim lh kac cikti. Bi kere hamile kalabilmissin yasina gore de cok normal benceMerhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz
Fsh çok kötü değil canım yaşında göre ama değişir her ay amh net bi sonuç verir sana inşallah güzel çıkarMerhaba benim bugün antral folikül sayısı bir overde 3-4, bir overde 1-2 çıktı. Fsh ım 7,97 cıktı. Amh 10 gün sonra cıkacak? Cok mu kötü ☹ 38 yasındayım. Daha önce ilk denemede hamile kaldım ama düşük yaptım. Yorum yapabilir misiniz
Sağolun evet yaşıma göre normal tabii ama insanın morali bozuluyor. Folikül sayısı da az çünküFsh çok kötü değil canım yaşında göre ama değişir her ay amh net bi sonuç verir sana inşallah güzel çıkar
Lh:3,6 esteadiol:70Fsh normal canim lh kac cikti. Bi kere hamile kalabilmissin yasina gore de cok normal bence
Aynen ben de ilkokul 5te oldum biliyor musun, tesadüf değilse ilk o zaman belliymiş demekkiBenimki de 53 oldu geçen sene rahmi alındı da zoraki menapoza girdi ama mesela annem 17 yaşında regl olmuş hatta diyo annemler kısır olcak diyolardı. Babanem de bnm gibi ilk okul 5te olmuş onlara çektiğimi düşünüyorum. Erken gelmeyle alakası var mı hiç bilmiyorum ihtimal
Önemli olan sayıdan ziyade bence kalitesi yumurtaların hiç sıkma canını o yüzden :)Sağolun evet yaşıma göre normal tabii ama insanın morali bozuluyor. Folikül sayısı da az çünkü ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?