Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

Sedalis nerelerdesin topik iyice sessiz kaldi...evet bu ilk etabin birincisi kim soyle bakalim bu arada senin is durumu ne oldu merak ettim

sedalis nerelerdesin topik iyice sessiz kaldi...evet bu ilk etabin birincisi kim soyle bakalim bu arada senin is durumu ne oldu merak ettim

fıstıklar valla çok yoğunum hotel satıldı bizde birlikte devrolduk işimden hiç memnun değilim bi görseniz yeni gelenler neler çektiriyor bize ölçümleri not ettim kızlar tmm liste birazdan geliyo

Birinci benim kızlarrr
ikinci masa takvimi
üçüncü suskun sultanım

ve süprizim benden sonraki kişiye dvd göndermekti bunu saten yaptım dolayısı ile bi sonraki kişiye yani suskunuma dvd gönderiyorum masatakvimim sen başka birine gönder hem hazırlamış olursun tmm öpüldün canım suskunum tebrik ederim....

birinci sen misin tebrik ediyorum seni canım benim alkışşş

ya benim kilo yanlışşş ne 79u 77,1 yaaa

ben bu listeden hiç bişey anlamadım neyse

kızlar bu kilolar zumbayla mı gitti ? birde siz hangi videoyu yaptınız ve hergün mü yaptınız ? bi mahsuru yoksa cevaplayabilir misiniz :)

arkadaşlar benide aranıza alın
kilo:64
boy:173
bel:71
göbek:84
kalça:100
üst bacak:59
alt bacak:39
kol:26
boyumla kilom iyi gibi ama bacaklarım hiç sıkı değil 1 yıl içersinde 2 kez kürtaj oldum tiroidim çalışmıyor ilaç kullanıyorum neyse....pazartesi günü fitnesse yazılmayı düşünüyorum haftada 4 gün, 3 günde zumba yapsam nasıl olur sizce gündüzleri değilde anca akşamları yapabilirim tavsiyeleriniz cd kopyasını banada özelden yollabilir misiniz yada satın alsam sizden?

canım göğüs ölçünüde yazarmısın öpüldün hoşgeldin

tmm bebeğim listemi güncelledim tmm seviyorum sizi haydi zumbacılar ben şimdi bitirdim 1 saati

merhaba kızlar,

bende size katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ilk olarak :44: ölçülerimi size bildireceğim sanırım dimi

bende katılmak istiyorum size ? şey ben persian zumba yapıyorum 30 dk başka hangi zumbayı önerirsiniz ve listeye benide alır mısınız acaba ?

ölçülerim:
göğüs=93
göbek=93
bel=76
bacak=56
kol=28
kalça=95

canım göğüs ölçünüde yazarmısın öpüldün hoşgeldin
kilo:64
boy:173
göğüs:86
bel:71
göbek:84
kalça:100
üst bacak:59
alt bacak:39
kol:26
değerlendirmesi canım benim?sen ne kadar bir zamanda sıkılaştın?ne kadar?

Kızlar günaydın
Uzun süredir giremedim foruma
giremediğim gibi Zumbada yapamadım
Suskun sultan canım kusura bakma sanada yazamadım
özelden at bilgilerini cd göndereyim sana bugün

geçmişi okumadan yazdım cd almışssın sanırım özür dilerim ihmal ettim canım kusura bakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…