Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

Zumba ile yeni kilo verenler varmı varsa bana bilgi verirler mi zumba mı yoksa oryantel mi ?

videoları izlemediniz mi yoksa... Çok aktif egzersiz ve fitnes vidoları.
Kilo vermeme oranın % 0,1
Bir haftada 2 kilo verme oranın %80

her gün 15 dk yap alış ve sonra vücudundaki değişimi gör.

İstersen mekik ve şınavla güçlendir.

Oryantel çok hafif kalır. Dans etmeyi seviyorsan dans et ama zumba hem dans hem egzersiz-fitnes karışıktır.

videoları izlemediniz mi yoksa... Çok aktif egzersiz ve fitnes vidoları.
Kilo vermeme oranın % 0,1
Bir haftada 2 kilo verme oranın %80

her gün 15 dk yap alış ve sonra vücudundaki değişimi gör.

İstersen mekik ve şınavla güçlendir.

Oryantel çok hafif kalır. Dans etmeyi seviyorsan dans et ama zumba hem dans hem egzersiz-fitnes karışıktır.

teşekkürler canım oryantel neden hafif kalıyor sıklaştırma bile yapıyor.Yanlışmı düşünüyorum

merhaba bende 1 ay gibi bir sürede en fazla ne kadar kilo verebilirsem vermek istiyorum malum yaz geldi :KK61: boyum 1.66 kilom 61. 55 olmam lazım ve aşırı bir basene sahibim. en hızlı hangi videoyla zayıflayabilirim ve sıkılaşabilirim link verirmisiniz? diyette yapıyorum bu arada

Zumbayı bende 3 haftadır filan yapıyorum ayriyetten hergün 5 km çok hızlı tepoda yürüyüp diyette yyapıyoryum aksatttıığım günler olmasına rağmen cidden sıkılaşma bi forma girme oldu ben inceldiğimi hissediyorum
12 haziranda 81.200düm şimdiki kilom 75.800 .

arkadaşlar benim basen bacak problemim var hareketlerini yakalayabileceğim daha çok basene bacağa yönelik en az yarım ssatlik zumba videosu arıyprum öneriniz var mı

X