- 28 Mayıs 2012
- 3.937
- 0
Ben masa takvimini tam bir gün bekledim beklediğim mesajı atmadı o yüzden gün için de bana ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri ücretsiz göndereceğim yeterki bizimle birlikte burada yapsın bian önce yararlanmaya başlasın saat 12 de zaman başlayacak 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri göndereceğim isim soyisim ve adres bekliyorum haydi kızlar
Masa takvimi canım özür dilerim mesajını yeni gördüm ama kızlar size bir söz verdim tutarım saat 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye dvd göndeerreceğim bir tane yedek yapmıştım kendime onu gönderrim kendime bir yedek daha yaparım önemlimi sanki sizden kıymetlimi bana saat 12 ilk mesajı atan kişiye dvdleri gönderiyorum bu arada saddece karg masrafını karşılarsınız ben dvdleri yaparım öpüldünüz masa takvimi gerçekten özür diliyorum senin dvd leri bugün kargoya veririm
Kızlar duanıza ihttiyacım var bana dua edin iş yerinde bi durumum var inşallah benim lehime sonuçlanır işlerim yolunda gitsin allahımın izni ile. 5 günden kıdam tazminatımı kaçırıyorum bana dua edin benim çıkışımı 1 hafta sonra versinlerde tazminatımı bende alayım iş yerim el değiştiriyor ondan bana dua edin kızlar
Canım ilk msjını okuyunca ne oluyoruz dedim
aynı gün yollamıştım sana özel msj olarak ama görmedin sanırım
Önemli değil tatlım tşk ederim gönderdiğin için
Kargo şuan dağıtımda gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bugün başlayacağım inşallah
günaydın kızlar nasılsınız? zumba eylemleri nasıl gidiyo umarım kaytaran yok
bugün mü ölçü günüydü kilo 77,1 de ölçülerimi daha almadım akşam alır yazarıö kızlar
suskun sultan cdler gelince bir kopya alıp sana gönderebilirim
hala bekliyorum kargoda şuan
canım, bu cd'dekiler internette yok mudur, parça videolar olarak falan
İnternetten activate yi torent ile indirdim..Bu şekildetek tek cd indirebilirsin..
canım, bu cd'dekiler internette yok mudur, parça videolar olarak falan
Canım int zumba ile bir çok video var
Burda seda_sivas arkadaşımız bize elindeki cdleri kopyalayıp gönderdi ordan yapıyoruz
Sedalis canım çok tşk ederim 1. activite yaptım kolay geldi zorlanmadım yavaş kalıyor biraz
ama bu hafta bunu yapıp haftaya 2.Exhilarate mi geceyim?
yada bir gün 2.cd bir gün 3.cd??
canım int zumba ile bir çok video var
burda seda_sivas arkadaşımız bize elindeki cdleri kopyalayıp gönderdi ordan yapıyoruz
sedalis canım çok tşk ederim 1. Activite yaptım kolay geldi zorlanmadım yavaş kalıyor biraz
ama bu hafta bunu yapıp haftaya 2.exhilarate mi geceyim?
Yada bir gün 2.cd bir gün 3.cd??
Masa takvimi canım sen aldınmı dvdleri suskun sultanımıza gönderiyormusun bana bilgi verde ben ona göre birşey düşünüyorum