Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

Ben masa takvimini tam bir gün bekledim beklediğim mesajı atmadı o yüzden gün için de bana ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri ücretsiz göndereceğim yeterki bizimle birlikte burada yapsın bian önce yararlanmaya başlasın saat 12 de zaman başlayacak 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri göndereceğim isim soyisim ve adres bekliyorum haydi kızlar

Masa takvimi canım özür dilerim mesajını yeni gördüm ama kızlar size bir söz verdim tutarım saat 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye dvd göndeerreceğim bir tane yedek yapmıştım kendime onu gönderrim kendime bir yedek daha yaparım önemlimi sanki sizden kıymetlimi bana saat 12 ilk mesajı atan kişiye dvdleri gönderiyorum bu arada saddece karg masrafını karşılarsınız ben dvdleri yaparım öpüldünüz masa takvimi gerçekten özür diliyorum senin dvd leri bugün kargoya veririm

Kızlar duanıza ihttiyacım var bana dua edin iş yerinde bi durumum var inşallah benim lehime sonuçlanır işlerim yolunda gitsin allahımın izni ile. 5 günden kıdam tazminatımı kaçırıyorum bana dua edin benim çıkışımı 1 hafta sonra versinlerde tazminatımı bende alayım iş yerim el değiştiriyor ondan bana dua edin kızlar

Canım ilk msjını okuyunca ne oluyoruz dedim :KK1::KK1:
aynı gün yollamıştım sana özel msj olarak ama görmedin sanırım
Önemli değil tatlım tşk ederim gönderdiğin için
Kargo şuan dağıtımda gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bugün başlayacağım inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım ilk msjını okuyunca ne oluyoruz dedim :KK1::KK1:
aynı gün yollamıştım sana özel msj olarak ama görmedin sanırım
Önemli değil tatlım tşk ederim gönderdiğin için
Kargo şuan dağıtımda gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum bugün başlayacağım inşallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

inş. cancazım çok eğlenceli ama sen de birilerine yardım et ok öpüldün

suskun sultan cdler gelince bir kopya alıp sana gönderebilirim
hala bekliyorum kargoda şuan

canım, bu cd'dekiler internette yok mudur, parça videolar olarak falan :KK31:

Canım int zumba ile bir çok video var

Burda seda_sivas arkadaşımız bize elindeki cdleri kopyalayıp gönderdi ordan yapıyoruz

Sedalis canım çok tşk ederim 1. activite yaptım kolay geldi zorlanmadım yavaş kalıyor biraz
ama bu hafta bunu yapıp haftaya 2.Exhilarate mi geceyim?
yada bir gün 2.cd bir gün 3.cd??

merhaba hanımlar ben bir kaç gündür zumba yapamıyorum :KK43: yürüyüşlerimi ayptım ama :) akşam zumbamı yapıcam ... benim ölçümlerim değişmedi biliyorum :) bakalım 1 mayıs da ne olacak. amacım 52,800 olmak. temmuz ayına kadar vericem inşallah

tamamdır masa takvimi beklerim ben sorun değil ne zaman gönderirsen

Canım int zumba ile bir çok video var

Burda seda_sivas arkadaşımız bize elindeki cdleri kopyalayıp gönderdi ordan yapıyoruz

Sedalis canım çok tşk ederim 1. activite yaptım kolay geldi zorlanmadım yavaş kalıyor biraz
ama bu hafta bunu yapıp haftaya 2.Exhilarate mi geceyim?
yada bir gün 2.cd bir gün 3.cd??

Canim benim nacizane fikrimi soylim activityi rahatlikla yapiyosan digerlerine gecebilirsin bi gun exh.bi gun ripped zumba setinin icindeki programda yer aliyo super yag yakici diye geciyo bi partta tam on gun yapiyosun fevkalade etkili oluyo bizzat yapmis biri olarak sanada bu sekilde tavsiye edebilirim

canım int zumba ile bir çok video var

burda seda_sivas arkadaşımız bize elindeki cdleri kopyalayıp gönderdi ordan yapıyoruz

sedalis canım çok tşk ederim 1. Activite yaptım kolay geldi zorlanmadım yavaş kalıyor biraz
ama bu hafta bunu yapıp haftaya 2.exhilarate mi geceyim?
Yada bir gün 2.cd bir gün 3.cd??

canım harikasın evet seda sivasımıza çok teşekkür ederiz dualarımız onunla.

Activateyi dün 10 dakika,bugünde 15 dakika yaptım..Küçük oğlum sağlıkla büyüsün ben ne zaman spor yapmak istesem izin vermiyor..Olsun 10-20 derken cd leri tamamlayacağım inşallah..Çok eğlenceli teşekkürler rakadaşlar..:KK16:

BAŞLANGIÇ KİLO:84
GEÇEN HAFTA KİLO:72
BU HAFTA KİLO:71
GİDEN KİLO:1

Göğüs :96 CM
Bel :80 CM
Göbek Hizası:88 CM
Kalça :104 CM
Bacak :63 CM
Alt Bacak :35 CM
Kol :31 CM

KIZLAR SİZDE LÜTFEN BU ŞEKİLDE BİLDİRİMİNİZİ YAPIN RİCA EDİYORUM... ÖPÜLDÜNÜZ AMA BEN SÜPERİM GERÇEKTEN BU KADARINI BEKLEMİYORDUM HARİKA SONUÇLAR TABLOYU YARIN YAYINLICAM BUGÜN HERKES TEN BEKLİYORUM BİLDİRİMLERİ YENİ BAŞLAYANLAR DA YAPSIN LİSTEYE EKLERİM ÖPÜLDÜNÜZ.

Kızlar bugün sizlere bir süprizim olacak şuanda planlıyorum yarın sabah açıklayacağım öpüldünüz.

Masa takvimi canım sen aldınmı dvdleri suskun sultanımıza gönderiyormusun bana bilgi verde ben ona göre birşey düşünüyorum

Masa takvimi canım sen aldınmı dvdleri suskun sultanımıza gönderiyormusun bana bilgi verde ben ona göre birşey düşünüyorum

Canım cdleri aldım fakat daha kopyalayamadım boş dvdim yok en kısa zamanda alıp kopy yapıp göndericem sulatana

BAŞLANGIÇ KİLO:76
GEÇEN HAFTA KİLO:76
BU HAFTA KİLO:74
GİDEN KİLO:2

Göğüs :91 CM
Bel :79 CM
Göbek Hizası:90 CM
Kalça :111 CM
Bacak :67 CM
Alt Bacak :40 CM
Kol :26 CM

herkese merhabaa :KK3: lütfen beni de aranıza alın :KK31: bugün başladım ve bir saat zumbamı yaptım ÇOK EĞLENCELİ Bİ SPOR :KK8: bilgilerimide yazayım

BOY:1.70
BAŞLANGIÇ KİLO:57

Göğüs :86 CM
Bel :67 CM
Göbek Hizası:85 CM
Kalça :99 CM
Bacak :57 CM
Alt Bacak :35 CM
Kol :25 CM

kızlar günaydın beni ölçüler ise söyle
kilo 79,1
göğüs:101
sağ kol:31
bel:82
göbek:95
bacak üst:64
kalça:107
bu hafta çok abarttım pastalar börekler poğaçalar boğazımı tutamadım malesef:KK43:

13/04/2013 kilom:57,500
22/04/2013 Kilom:56,900
02/05/2013 kilom:56,400
boy: 155cm
Bel:74 cm
Göbek:83 cm( ilk ölçüm hatalı sanırım 84 cm den 83 cm düştüm)
Bacak:53 cm
Kol: 29 cm
Göğüs:90 cm
kalça :92 cm
dizaltı :34 cm

Son düzenleme:
X