Yürüyüş yapıyordum bi ara ama sonra bıraktım bende başlayabilirim sizinle yürüyüşe çünkğ zumbayo hiç yapmadımValla ben de zorlandım.çok hızlı çünkü.rahatsız oldum.vazgeçtim.leslie ile yürüyüşe başladım.hem keyifli hem yapılası.zumba gibi değil.tavsiye ederim.
Tamam canım beraber yapalım.yalnız sana bir tavsiyem olacak.1 millik 2 millik 3 millik vodeoları izle.hangisini yapmak isyersen onu indir.ben hepsini indirdim.boşuna indirmiş oldum.keşke önceden izleyip uygulayıp karar verseydim.neyse artık geçti.iki gündür yapıyorum.yarın yaklaşık 45 dklık olanını yapıcam.onu indirdim bu akşam.Yürüyüş yapıyordum bi ara ama sonra bıraktım bende başlayabilirim sizinle yürüyüşe çünkğ zumbayo hiç yapmadım
Bende halettim onları :)Tamam canım beraber yapalım.yalnız sana bir tavsiyem olacak.1 millik 2 millik 3 millik vodeoları izle.hangisini yapmak isyersen onu indir.ben hepsini indirdim.boşuna indirmiş oldum.keşke önceden izleyip uygulayıp karar verseydim.neyse artık geçti.iki gündür yapıyorum.yarın yaklaşık 45 dklık olanını yapıcam.onu indirdim bu akşam.
Bugün 2.günümBende halettim onları :)
15 dk ile başlıyorum yarın bende
Sen ne zamandır yapıyorsun bunu faydasını gördün mü?
Bende direk 45 dklık olandan başlayım o zaman :)Bugün 2.günüm
15 dk az geldi bana.45 dklık olandan devam edicem.
Bende direk 45 dklık olandan başlayım o zaman :)Bugün 2.günüm
15 dk az geldi bana.45 dklık olandan devam edicem.
Bir ara benim de 5 kilo yetiyordu.oldu 10 kilo.Bende direk 45 dklık olandan başlayım o zaman :)
Sıkılaşmam lazım benim 5 kilo versem yeter
10 kilo da versem fena olmaz hani :)Bir ara benim de 5 kilo yetiyordu.oldu 10 kilo.
Daha önce yapmış mıydın? Bende dün 15 -20 dk yaptım ama ordakilerin yaptığıyla benimkinin hiç benzerliği yoktuay süper bunlarrr sadece 20 dk yaptım nasıl iyi geldi
cıkk ilk defa zumba denedimDaha önce yapmış mıydın? Bende dün 15 -20 dk yaptım ama ordakilerin yaptığıyla benimkinin hiç benzerliği yoktu
Lislie ile yürüyüşe başlıycam bugün ben :)cıkk ilk defa zumba denedim
ben daha önce just dance diye bir oyun var onun videolarını yapıyordum
bak şunlardan:)
seninki nasıldı ki?:)
hiç bilmiyorum ona da bakayım merak ettim belki ben de başlarım:))Lislie ile yürüyüşe başlıycam bugün ben :)
Ayy benimki çok kötüydü
Bak bi güzel bişeye benziyor :)hiç bilmiyorum ona da bakayım merak ettim belki ben de başlarım:))
tamamBak bi güzel bişeye benziyor :)
1 mil 2 mil 3 mil var hepsini izle :)