Ben Zimbabve dance class yapıyorum 50dakıkalık bi video baskasına atlamaya gerek kalmıyor
Ama faydasını gördüm oncesi günde belim 9cm inceldi bu ara sınavlarımdan dolayı yapamıyorum ama sıkılmadan yapılan bı spor bendede ölçülerimizi ve kiloları yazarak takibe alalım kendimizi
Ben 73kiloyum belim 82 kalçam 102 göğüs (110küçültme ameliyatı olcam )iç bacak 60 kol 29cm
Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)
Merhablar topiğiniz hayırlı olsun umarım rağbet görür ve zumbadan herkes faydalanır.Ben yaklaşık 4-5 aydır yapıyorum çok dzüenli yapamasamda ciddi manada kilo verdirdi bende doğum sonrası oğlum 6 7 aylık olana kadar 86-87 kiloydum şuan 77-78 çıkıyorum çok faydasını gördüm gerçekten..klilo vermek isteyenler çok zevkli ve yararlı bi egzersiz programı..netten almıştım ben 7 dvd var içerisinde beto herez'ın diyetle daha da çok faydsı görülür eminim..:)
tşk ederim sizde aramıza katılırsanız seviniriz. 2 kişiyiz şuanda evet aslında çok faydalı etkisini görmeyen yok bende burada bi kaç arkadaşımla faydasını göreceğimi umarak bu yola çıktım bugün ilk sporumu yapacağım dün başlayacaktım misafir gelince kaldı inş. istediğimiz kiloya ineriz sizide aramızda görmek isteriz sıkılaşma etkileri nasıl gerçekleşti hani ne kadar zamanda kaç kilo kaybettiniz ne kadar sıkılaştınız. ben bu konuda uzman değilim ...
birde dvd leri paylaşma şansın varmıdır. canım
canım ben internetten aldım paylaşılmıyor link yok
Merhaba kızlaar.Ben de basenimin ve bacaklarımın incelmesini istiyorum.Bende katılmak istiyorum.Şuan regl dönemimdeyim sanırım bir sorun olmaz.62.8 kiloyum.Bir sürü video var.Hangisini yapsak daha faydalı olur ki?
Göğüs:85
Bel:69
Göbek Deliği hizası:78
Basen:103
İç bacak:62
şişliğin olur sağlıklı olmaz seni yanıltır :)
canım bu dvd konusunda yardımcı olamazmısın gerçekten bu dvd leri çok istiyorum ama internette çok pahalılar hiç yardımcı olamazmısın kopyalayıp bana göndersen maliyetini karşılarım internetteki fiyatları çok pahalı lütfen yardım et bana eşim ile iddiaya girdim kazanmam gerek vermem gerekn 8 kilo kaldı lütfen yardım et bana