- 29 Nisan 2010
- 7.839
- 3.454
kızlar merhaba...bende yeni katıldım aranıza.bugün başlıcam bende bakalım size gelişmeleri bildiririm :) bn bu videoyu buldum Community Central TV: Fun Dance WorkOuts with Ashley J. Johnson - YouTube acaba kaç dakikalık bi video uygulamak lazım?bide o 90 day challenge olan varsa paylaşabilir mi :)
fıstıklar valla çok yoğunum hotel satıldı bizde birlikte devrolduk işimden hiç memnun değilim bi görseniz yeni gelenler neler çektiriyor bize ölçümleri not ettim kızlar tmm liste birazdan geliyo
Heyyyyyyy millet nerelerdesiniz ben sınav stresi yüzünden zumbayı diyeti yapamadığım için yazmadım ama bakıyorumda sizde hemen paydos etmişsiniz bu kadar faydalı bişeyi yarım bırakmak olmaz hayatımda pazar gunü bile yaptıgım tek spor kıymetini bilelimmm yarın sabah bilgilerimi yazıyorummmm vedeeee sizin bilgilerinizde bekliyorummm sedalis bakıncaya kadar ben üstleniyorum görevi su anda 75.5kiloyum 169boyundayımmm 18haziranda ameliyat olcam meme küçültme o zamana kadar 68olmalıyım bi şekilde ameliyata o kilo ile gireceğim ondan sonraki uç haftalık süreçte spor yapamıcam ama sonrasında devam Ramazan Bayramı'na 57kiloyla girmeyi planlıyorummmmm bşrbirimize destek olalım hedeflerimize ulaşalım tek sorun var oda ben liste yapmayı hiç bilmiyorummm cevaplarınızı tek tek bekliyorum canlarrrr haydiiii zumba zamanıııııı)))))ben eski adı zumba class Hull collage olan 55dklık zumbayı yapıyorum terden vıcıgım çıkıyor DVD elinde olan arkadaslardan birine rica ediyorum banada gönderebilecek mi çok makbule geçer açıkçası )))sevgiler selamlarrrr
Latin Dance Aerobic Workout - YouTube bu video mu acaba cnaım ? bende yarın tekrar başlıcam zumbaya.
bende başka bi tane zumba videosu var persian zumba 30 dklık o video çok iyi ama ben bunu denicem bide.
yarın beraber başlıyalım mı ?
Zumbanın hareketlerini yapamıyorum ben yeni başladım normal mi bu durum?:) Zumba çok eğlencelidir...
Beslenme şekli basit aslında yeme şeklini değiştir.
Şekerli , aşırı tuzlu ve unlu gıdaları azalt.
Doğal besinlere yönel. Yavaş ye. Midenin avuç içi kadar küçük olduğunu düşün ve yediklerinden pişman olma zevkle ye
Valla ben de zorlandım.çok hızlı çünkü.rahatsız oldum.vazgeçtim.leslie ile yürüyüşe başladım.hem keyifli hem yapılası.zumba gibi değil.tavsiye ederim.Zumbanın hareketlerini yapamıyorum ben yeni başladım normal mi bu durum?