- 24 Mayıs 2012
- 189
- 0
diyet yapıyo musun canım sen?
Hayır yapmıyorum canım.Sadece çikolatadan uzak duruyorum o kadar :)
o da iyiymiş:))
ben bu hafta hiç kilo veremedim canım o yediklerimle almadığıma şükür zumba sağolsun
salı günü arkadaşa davetliydik pideler tatlılar falan ertesi gün yine dondurma falan aşırıya kaçtım bu hafta ama telafi edicem
pazartesi ayran detoxunu uygulucam bakalım fayda edicekmi bende çok zor kilo verdiğim içinn
dualarımız senınle ınan.rabbım yardımcın olsun canım.bu bır hafta ıcın hıc bırsey yapamazmısın rapor felan ıse yaramazmı
canım çok büyük bir şirkette çalışıyorum üstümün üstü üstünün üstü var resmi prosedürlere göre yok bişey yapamıyorum
hayırlı dusun hayırlısı olsun
kızlar bır duzen varmı topıkte yoksa kafaya goremı yanı lısteleme yada bellı gunlerde kılo veya olcu bıldırımı vs........
mrb arkadaslar.. bende sizi takip ediyorum. 1 mayısta tekrar bir dönem yaparsanız katılıcam size. bende bir kaç gündür deneme amaçlı zumba yapıyordum ama ara vere vere bir şarkı iki şarkı canım sıkıldıkça. benim xbox ım var orda yapıyorum ben.kolunu güzel yaptın bacagını oynat diye uyarıyor beni. bugunde 35 dk yapabildim.okadar yoruldum ki.1 saati amaçlamıştım.olmadı.. bu arada 4 gündür atkins diyeti yapıyorum ama ben karbonhidrat gramını 20 degilde 30-35 tutuyorum.sebzesiz yapamam... birde polikistik overım var,insülin direnci icin ilac kullanıyorum..benim boyum 171 kilomda 73.8 di başlarken dayanamadım dün ölçtüm 72.5 çıktım, 1hafta tamamlanınca bakalım ne olucak.
Birde arkadaşları gördüğüm kadarıyla kilo ve beden yazılıyor hep ama boyu neden yazmıyorsunuz anlayamıyor insan boyunu bilmeden.
siz zumbayı kaç dakika ve saat kaçta yapıyorsunuz?
Kızlar hangi videoyu uyguluyorsunuz?
cancazım bizde yeni başladık içimizde en tecrübeli seda oda çok etkil,i olduğunu yediklerine çok az dikkat ederek bayabi kilo vermiş eş,it oranda sıkılaşma sağlıyormuş amerikada en iyi egzersiz seçilmiş saatte 500-1000 kalorş yakımı gerçekleştiriyor bizde yeni başladık ama kesinlikle diyet le yaparsın çok güzel kilo verdiriyor aynı zaman da sıkılaştırıyor tmm bekleriz aramıza
Arkadaşım bana adresini mesaj atarmısın senin için bir set hazırladım bugün kargoya vereceğim sende diğer arkadaşımıza kopyalatıp gönderirsen sevinirim ki hep birlikte en kısa sürede aynı prgrama başlamış olalım tamammı mesela suskun sultanımız olabilir ama karar senin kimi istersen ona da bir kopya sen gönder olurmu öpüldün adresi bekliyorum...
katılıyorum. bende forma ilk başlık açandım çok katılım oldu çok beğenen olmuştu ama çok hareketli olunca evamını getiren oldumu bilmiyorum
teşekkür ederim canım ben bakamadım formabende masa takviminden isteyim bari. sen sanırım ona gönderdim
menulerımızı yazıyormuyuz
canım hoşgeldin aramıza 1 mayısta bildirim yapacağız evet o gün sende yap bildirimini birde benim hazırladığım çizelgese boyda var gerideki sayfalara bakarsanız orada göreceksiniz . tmm zumbayı ben akşamları yapıyorum şuanda 40 dk lık yapıyorum ama haftaya 1 saate çıkarmaya çalışırım herhalde