Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

kızlar merhaba...bende yeni katıldım aranıza.bugün başlıcam bende bakalım size gelişmeleri bildiririm :) bn bu videoyu buldum Community Central TV: Fun Dance WorkOuts with Ashley J. Johnson - YouTube acaba kaç dakikalık bi video uygulamak lazım?bide o 90 day challenge olan varsa paylaşabilir mi :)

ilk paylaşılan videolar arasında 30 dk çok hareketli güzel videolar var zumba class ve persian zumba 2 - YouTube bunlarda tavsiye edilebilir :KK70:

merhaba kkızlar yoğun iş temposunda kk ile ilgilenemedim ve en azından ben yokken siz bari birbirinizi burada bırakmayın bu sporu yapın ben en azından günlük yarım saat yapmaya çalışıyorum aranızda bir kaptan belirleyin inanın işlerim çok yoğun eve akşam 10 da giriyorum neyse ben de son durum 68,9 kiloya indim sizde yapın bırakmayın kesinlikle bu sporu her gün yapmama rağmen kilolar gidiyor kızla şiddetle tavsiye ediyyorum hepinizi öpüyorum ben geri gelene kadar burası sizlere emanet.

fıstıklar valla çok yoğunum hotel satıldı bizde birlikte devrolduk işimden hiç memnun değilim bi görseniz yeni gelenler neler çektiriyor bize ölçümleri not ettim kızlar tmm liste birazdan geliyo

Merhaba banada DVD leri yollayabilirmisiniz.vermem gereken15kilom var..lütfen

Heyyyyyyy millet nerelerdesiniz ben sınav stresi yüzünden zumbayı diyeti yapamadığım için yazmadım ama bakıyorumda sizde hemen paydos etmişsiniz bu kadar faydalı bişeyi yarım bırakmak olmaz hayatımda pazar gunü bile yaptıgım tek spor kıymetini bilelimmm yarın sabah bilgilerimi yazıyorummmm vedeeee sizin bilgilerinizde bekliyorummm sedalis bakıncaya kadar ben üstleniyorum görevi su anda 75.5kiloyum 169boyundayımmm 18haziranda ameliyat olcam meme küçültme o zamana kadar 68olmalıyım bi şekilde ameliyata o kilo ile gireceğim ondan sonraki uç haftalık süreçte spor yapamıcam ama sonrasında devam Ramazan Bayramı'na 57kiloyla girmeyi planlıyorummmmm bşrbirimize destek olalım hedeflerimize ulaşalım tek sorun var oda ben liste yapmayı hiç bilmiyorummm cevaplarınızı tek tek bekliyorum canlarrrr haydiiii zumba zamanıııııı :KK66:)))))ben eski adı zumba class Hull collage olan 55dklık zumbayı yapıyorum terden vıcıgım çıkıyor DVD elinde olan arkadaslardan birine rica ediyorum banada gönderebilecek mi çok makbule geçer açıkçası :KK66:)))sevgiler selamlarrrr

Heyyyyyyy millet nerelerdesiniz ben sınav stresi yüzünden zumbayı diyeti yapamadığım için yazmadım ama bakıyorumda sizde hemen paydos etmişsiniz bu kadar faydalı bişeyi yarım bırakmak olmaz hayatımda pazar gunü bile yaptıgım tek spor kıymetini bilelimmm yarın sabah bilgilerimi yazıyorummmm vedeeee sizin bilgilerinizde bekliyorummm sedalis bakıncaya kadar ben üstleniyorum görevi su anda 75.5kiloyum 169boyundayımmm 18haziranda ameliyat olcam meme küçültme o zamana kadar 68olmalıyım bi şekilde ameliyata o kilo ile gireceğim ondan sonraki uç haftalık süreçte spor yapamıcam ama sonrasında devam Ramazan Bayramı'na 57kiloyla girmeyi planlıyorummmmm bşrbirimize destek olalım hedeflerimize ulaşalım tek sorun var oda ben liste yapmayı hiç bilmiyorummm cevaplarınızı tek tek bekliyorum canlarrrr haydiiii zumba zamanıııııı :KK66:)))))ben eski adı zumba class Hull collage olan 55dklık zumbayı yapıyorum terden vıcıgım çıkıyor DVD elinde olan arkadaslardan birine rica ediyorum banada gönderebilecek mi çok makbule geçer açıkçası :KK66:)))sevgiler selamlarrrr

Latin Dance Aerobic Workout - YouTube bu video mu acaba cnaım ? bende yarın tekrar başlıcam zumbaya.

bende başka bi tane zumba videosu var persian zumba 30 dklık o video çok iyi ama ben bunu denicem bide.

yarın beraber başlıyalım mı ?

Latin Dance Aerobic Workout - YouTube bu video mu acaba cnaım ? bende yarın tekrar başlıcam zumbaya.

bende başka bi tane zumba videosu var persian zumba 30 dklık o video çok iyi ama ben bunu denicem bide.

yarın beraber başlıyalım mı ?

Canım eweeett oooo cok eğlenceli. Senın dediğinede bakarım ama suanda bundan memnunummmm ben Cumartesi başladım yapmaya canımmm sende yarın başla yarınki ölçümlerimizi yazalım sonra her hafta yazalım buraya motıve edelim birbirimizi

Ölçülerimmmmm ilk kilo :78 su anda 75.5;( bel:82 göbek :93 iç bacak;63 alt bacak:35 kol:28 göğüsaltı:84 göğüs:111(ameliyat olacağım için ayrı yazıyorummmm birde sırtımda inceleme olup olmadığını anlamak için gerekli bana)boy 169cm bu kadar hımmm bide kalça :104cm

Yaptıgım sporlara gelince latin dance vorkout +10min booty shaking waist workout bide yatarken mekik karın kalça ve bacak hareketleri içeren miks 15-20dk sürüyor oda galiba

benim bir 15 gün gibi süre az da olsa kilo vermem lazım acayip salmışım kendimi aynada görünce kendimi tuhaf geldim
bugün başladım 15 dakikası bile bitirdi beni inanılmaz terletiyor kızlar
benim göğüs 85 bel 80 kalça 97
belim çok orantısız onu derhal inceltmem lazım

merhaba kızlar bende zumbaya başladım. Yalnız internetten baktığıma göre haftalık zumba programı ve beslenme programı da dvd lerin yanında çıkıyormuş. Onları bulabilirsek daha sağlıklı kilo verebiliriz. :44:

zumba zevkliymiş ama hergün yapamam
haftanın 4 günü egzersiz yapıyorum
dönüşümlü farklı farklı

:) Zumba çok eğlencelidir...
Beslenme şekli basit aslında yeme şeklini değiştir.

Şekerli , aşırı tuzlu ve unlu gıdaları azalt.

Doğal besinlere yönel. Yavaş ye. Midenin avuç içi kadar küçük olduğunu düşün ve yediklerinden pişman olma zevkle ye :KK70:

ilk sayfadaki videolardan hangileri kalça ve basen eritmeye yönelik acaba?
siz hangi videoları tercih ediyorsunuz yaparken?

:) Zumba çok eğlencelidir...
Beslenme şekli basit aslında yeme şeklini değiştir.

Şekerli , aşırı tuzlu ve unlu gıdaları azalt.

Doğal besinlere yönel. Yavaş ye. Midenin avuç içi kadar küçük olduğunu düşün ve yediklerinden pişman olma zevkle ye :KK70:
Zumbanın hareketlerini yapamıyorum ben yeni başladım normal mi bu durum?

Zumbanın hareketlerini yapamıyorum ben yeni başladım normal mi bu durum?
Valla ben de zorlandım.çok hızlı çünkü.rahatsız oldum.vazgeçtim.leslie ile yürüyüşe başladım.hem keyifli hem yapılası.zumba gibi değil.tavsiye ederim.

X