Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

oo supersin canım ilerleyen zamanlarda zumbayı 1 saate çıkar bomba olursun hafifte diyetle destekle oooo değmeyin keyfine zumba çok eğlenceli yaaa
İnşallah canım zumba gerçekten en keyiflisi
Ama kocamla yürümeye de değişmem tabi

tabi canım kopyaladıktan sonra kim isterse göndeirim yazmaları yeterli

Kaç cd gönderiyorsun ve nasıl kullanıcaz bu konuda aydınlanmaya ihtiyacım var

Kızlaar sınav haftam olduğu için foruma hiç uğrayamadım.Sporu sadece 3 gün yapabildim.Tartındım 61.4 kiloya inmişim.1 kilo 400 gr vermişim.
Göğüs:83
Kalça:99
Kol:29
Bel:67
göbek:80
bacak:59
alt bacak:35

bende yapmak ıstıyorum ama gercekten ıse yarıyormu yapan arkadaslar en fazla nerelerın calısıp ınceldını yazabılırmı

canım bir yada 2 sayfa önce seda açıklamıştı önce hareketlere activite ile başla sonra tamam alıştım deyince exhılarate ve ripped var sıra ile bigün birini sonraki gün diğerini yapcan bir ayda böyle devam et en son fitness concept var o parti havasında çok güzel en son onu yap
dersenki bugün yorgunum hafif bişeyler yapayım o zaman rush yap yani ihmal etme ok 5 tane dvd bana adresi mesaj attınmı canım

bende yapmak ıstıyorum ama gercekten ıse yarıyormu yapan arkadaslar en fazla nerelerın calısıp ınceldını yazabılırmı

cancazım bizde yeni başladık içimizde en tecrübeli seda oda çok etkil,i olduğunu yediklerine çok az dikkat ederek bayabi kilo vermiş eş,it oranda sıkılaşma sağlıyormuş amerikada en iyi egzersiz seçilmiş saatte 500-1000 kalorş yakımı gerçekleştiriyor bizde yeni başladık ama kesinlikle diyet le yaparsın çok güzel kilo verdiriyor aynı zaman da sıkılaştırıyor tmm bekleriz aramıza

sedalıst canım bır akıl ver ben 20 kılo vermısken ıkısını gerı aldım ve durduramıyorum kendımı bacak ve basenım 38 beden ama gobek ve bel kısmım sırt bolgem hala eskısı gıbı degıl bu hareketler bendede etkılı olurmu.benım kılolarım dogumdan eklendı bedenıme kızım 10 aylık suan.bıraz motıvasyona ıhtıyacım var

canım tebrik ederim gerçekten

iyi vermişsin ilk başta ödem hava olunca çabuk gidiyor ama sen harikasın gerçekten de bildirimi 41 mayısta yapcaz 10 günde bir okey bilgin olsun

canım bugun baslıyacam bakalım gelısmelerı yazarım.ben bır adımsayar manyagı oldum gercı ama.en az 12-13000 adım atıyorum gunde.sızdende tavsıye beklıyorum.ama bu zumba trambolın uzerınde yapılırsa saatte 500-700 cal. verdırıyor bılıyorum.

bence bu kadarını yapmışken sen bir harikasın canım benim ve kesinlikle doğru yerdesin ben 3 gün afedersin öküz gibi yedim halde tartı artıyı göstermediği gibi dün akşam biraz kısstım 600 gram verdim bende toplamda 17 kilo verdim ve kararlıyım eskisi gibi olcam sen neden olmayasın neyin eksik söylermisin sen saten böyle değildin eski si gibi olmalısın bu geçiçi bi süreç sadece kendine güven ve inan bu egzersiz gerçekten çok super bak kesinlikle yapmanı tavsiye ederim bu arada boyun kaç cm bu kiloda 38 beden olduğuna göre uzun sun bende 72 ama 42 benenim gerçi biraz daha bol olmaya başladı pantolonlar ama bence kuzum doğru yerdesin hemen bugün başla çok terletiyor kalori yaktırıyor yaparsın sen bu işi

Ben masa takvimini tam bir gün bekledim beklediğim mesajı atmadı o yüzden gün için de bana ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri ücretsiz göndereceğim yeterki bizimle birlikte burada yapsın bian önce yararlanmaya başlasın saat 12 de zaman başlayacak 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye bu dvd leri göndereceğim isim soyisim ve adres bekliyorum haydi kızlar

sem bendende supersın bebegım yaaaaaa.senın bır yontemın oldumu kılo verırken yoksa az ye cok spormuydun benım gıbı.benım boyum 174 tu ama sanırım yaslandıkca kısaldım forma katılırken bır dıyetısyen 72 olctu.bende hep 72 uzerınden hesapladım.sen super gaz verıyorsun bılesın.
senı yakalamısken sımdı atsam yaaaaaaaa
yada nereden alındıgını yaz oda yeter bana

Masa takvimi canım özür dilerim mesajını yeni gördüm ama kızlar size bir söz verdim tutarım saat 12 den sonra ilk mesajı atan kişiye dvd göndeerreceğim bir tane yedek yapmıştım kendime onu gönderrim kendime bir yedek daha yaparım önemlimi sanki sizden kıymetlimi bana saat 12 ilk mesajı atan kişiye dvdleri gönderiyorum bu arada saddece karg masrafını karşılarsınız ben dvdleri yaparım öpüldünüz masa takvimi gerçekten özür diliyorum senin dvd leri bugün kargoya veririm

canım gaz dan geçtim ben destek olmaya çalışıyorum çünkü bana bu forumda destek olan kişiler sayesinde kurtuldum bu kadar kilodan ben sen de yapabilirsin eminim canım zumba 7 li dvd yaz gittigidiyor da çıkmıştı bazı sitelerde var ama pahalı bilgin olsun saat 12 ilk mesajı belki sen atarsın bilemeyiz ilk mesajı atan kişiye göndercem dvd yi yeterki azimli olsun bana dua etsin iş yerinde bi durumum var inşallah benim lehime sonuçlanır işlerim yolunda gider 5 günden kıdam tazminatımı kaçırıyorum bana dua edin benim çıkışımı 1 hafta osnra versinlerde tazminatımı bende alayım iş yerim el değiştiriyor ondan bana dua edin kızlar

Kızlar duanıza ihttiyacım var bana dua edin iş yerinde bi durumum var inşallah benim lehime sonuçlanır işlerim yolunda gitsin allahımın izni ile. 5 günden kıdam tazminatımı kaçırıyorum bana dua edin benim çıkışımı 1 hafta sonra versinlerde tazminatımı bende alayım iş yerim el değiştiriyor ondan bana dua edin kızlar

dualarımız senınle ınan.rabbım yardımcın olsun canım.bu bır hafta ıcın hıc bırsey yapamazmısın rapor felan ıse yaramazmı

canım benim Rabbim yardımcın olsun inşallah hakkında hayırlısı olur dualarım seninle

canım tebrik ederim gerçekten

iyi vermişsin ilk başta ödem hava olunca çabuk gidiyor ama sen harikasın gerçekten de bildirimi 41 mayısta yapcaz 10 günde bir okey bilgin olsun

çok teşekkür ederim.Söylediğin iyi oldu canım.Pazartesiden beri girememştim foruma.Gelişmelerden habersiz kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…