Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

diyet yapıyo musun canım sen?

Hayır yapmıyorum canım.Sadece çikolatadan uzak duruyorum o kadar.Hatta bu hafta 2 kere fast food a gittim.Menü yedim.Bir öğlende poğaça yedim.Ama yine de kilo vermişim.Bunları yememe rağmen kilo vermeme şaşırdım doğrusu.Demek ki en acımasız olan çikolataymış.Eskiden her öğlen dido yerdim.Tabi verdiğim kilolarım çabucak geri geldi şimdi çikolatayı bırakınca kilo vrmeye başladım.Diyete falan gerek yok bence.Çikolatayı bırakınca ve birazda hareket edince oluyor sanırım :)

Son düzenleme:
Hayır yapmıyorum canım.Sadece çikolatadan uzak duruyorum o kadar :)

o da iyiymiş:))
ben bu hafta hiç kilo veremedim canım o yediklerimle almadığıma şükür zumba sağolsun:KK9:
salı günü arkadaşa davetliydik pideler tatlılar falan ertesi gün yine dondurma falan aşırıya kaçtım bu hafta ama telafi edicem
pazartesi ayran detoxunu uygulucam bakalım fayda edicekmi bende çok zor kilo verdiğim içinn

o da iyiymiş:))
ben bu hafta hiç kilo veremedim canım o yediklerimle almadığıma şükür zumba sağolsun:KK9:
salı günü arkadaşa davetliydik pideler tatlılar falan ertesi gün yine dondurma falan aşırıya kaçtım bu hafta ama telafi edicem
pazartesi ayran detoxunu uygulucam bakalım fayda edicekmi bende çok zor kilo verdiğim içinn

Canım ben yukarıdaki mesajımı düzenledim.Orda dediğim gibi diyete gerek yok.Sadece çikolatayı yani tatlıyı bırakmak yeterli.Ben ne yaptığımı anlatıyım.Sabahları yağsız tost yiyorum.Öğlen evde olan yemekten yiyorum.Akşam da saat 8 den sonra hiçbir şey yemiyorum.Abur cubur olarak da kek yiyorum.Çünkü kantinde kalorisi en düşük olan o_Okuldan çıkınca dershaneye gidiyorum.7 ye kadar dershanedeyim.Mecburen acıkınca onu yiyorum =)

Kızlaaar benim youtube da 50 dk lık spor yaptığım Latin Dance Aerobik vardı.Burda da paylaşmıştım.Youtube dan silmişler onu.Başka sitede var mı ya da siz hangilerini yapıyorsunuz? :/

dualarımız senınle ınan.rabbım yardımcın olsun canım.bu bır hafta ıcın hıc bırsey yapamazmısın rapor felan ıse yaramazmı

canım çok büyük bir şirkette çalışıyorum üstümün üstü üstünün üstü var resmi prosedürlere göre yok bişey yapamıyorum

canım çok büyük bir şirkette çalışıyorum üstümün üstü üstünün üstü var resmi prosedürlere göre yok bişey yapamıyorum

hayırlı dusun hayırlısı olsun

kızlar bır duzen varmı topıkte yoksa kafaya goremı yanı lısteleme yada bellı gunlerde kılo veya olcu bıldırımı vs........

hayırlı dusun hayırlısı olsun

kızlar bır duzen varmı topıkte yoksa kafaya goremı yanı lısteleme yada bellı gunlerde kılo veya olcu bıldırımı vs........

var canım 1 mayısta ikinci bildirimimizi yapıyoruz toplam da 20 sayfa var saten geriye doğru bi okursan daha detaylı bilgi sahibi olursun seni ilk bildirim olarak 1 mayısda dahil edelim tmm öpüldün

mrb arkadaslar.. bende sizi takip ediyorum. 1 mayısta tekrar bir dönem yaparsanız katılıcam size. bende bir kaç gündür deneme amaçlı zumba yapıyordum ama ara vere vere bir şarkı iki şarkı canım sıkıldıkça. benim xbox ım var orda yapıyorum ben.kolunu güzel yaptın bacagını oynat diye uyarıyor beni. bugunde 35 dk yapabildim.okadar yoruldum ki.1 saati amaçlamıştım.olmadı.. bu arada 4 gündür atkins diyeti yapıyorum ama ben karbonhidrat gramını 20 degilde 30-35 tutuyorum.sebzesiz yapamam... birde polikistik overım var,insülin direnci icin ilac kullanıyorum..benim boyum 171 kilomda 73.8 di başlarken dayanamadım dün ölçtüm 72.5 çıktım, 1hafta tamamlanınca bakalım ne olucak.

Birde arkadaşları gördüğüm kadarıyla kilo ve beden yazılıyor hep ama boyu neden yazmıyorsunuz anlayamıyor insan boyunu bilmeden.

siz zumbayı kaç dakika ve saat kaçta yapıyorsunuz?

mrb arkadaslar.. bende sizi takip ediyorum. 1 mayısta tekrar bir dönem yaparsanız katılıcam size. bende bir kaç gündür deneme amaçlı zumba yapıyordum ama ara vere vere bir şarkı iki şarkı canım sıkıldıkça. benim xbox ım var orda yapıyorum ben.kolunu güzel yaptın bacagını oynat diye uyarıyor beni. bugunde 35 dk yapabildim.okadar yoruldum ki.1 saati amaçlamıştım.olmadı.. bu arada 4 gündür atkins diyeti yapıyorum ama ben karbonhidrat gramını 20 degilde 30-35 tutuyorum.sebzesiz yapamam... birde polikistik overım var,insülin direnci icin ilac kullanıyorum..benim boyum 171 kilomda 73.8 di başlarken dayanamadım dün ölçtüm 72.5 çıktım, 1hafta tamamlanınca bakalım ne olucak.

Birde arkadaşları gördüğüm kadarıyla kilo ve beden yazılıyor hep ama boyu neden yazmıyorsunuz anlayamıyor insan boyunu bilmeden.

siz zumbayı kaç dakika ve saat kaçta yapıyorsunuz?

canım hoşgeldin aramıza 1 mayısta bildirim yapacağız evet o gün sende yap bildirimini birde benim hazırladığım çizelgese boyda var gerideki sayfalara bakarsanız orada göreceksiniz . tmm zumbayı ben akşamları yapıyorum şuanda 40 dk lık yapıyorum ama haftaya 1 saate çıkarmaya çalışırım herhalde

her halde kimse dvd istemedi ben elimden geleni yaptım kimse mesaj atmamış demmeekki siz ben kadar istemediniz bu dvd leri fırsat kaçtı artık ama söyle yapalım size süprizim olacak ben belirlediğim bir kişiye daha göndereceğim kafaya koydum bunu isterimki bir kişi daha faydalansın bekleyin görelim bakalım bu talihli arkadaşımı kim olacak.

sedacım bende bu aksam baslayacam ınsallah ama yuruyusumude yaparım yanında.yarın olcu alacam bakalım tecrubeyle sabıtlenecekmı zumba

merhaba canlar ben geldim. zumba etkilimi diye soran arkadaşlarım bende 1 sene zumba yaptım yediklerimi de öyle aşrıya kaçmadım ve 8-10 ayda 8 kilo verdim. 2 sene de kilo almadım. hayatım boyunca hiç bu kadar kilo vermemiştim çok hoşuma gitti ama bu sene biraz işlerim dolasıyla hareketsiz kaldım bir kaç kilo aldım ama şimdi ise yine başladım .

ilk başladığım sıralarda 6 da eve gidip yaklaşık 35 dk zumba sonra duş alıyordum. arada çarşıya yürüyerek gidip geliyordum rejim yapmadan her hafta muntazam 200 gr verdim. ilk önce hızlı verdim sonra da yavaş yavaş verdim . şimdide kışdan aldığım fazlalıkları veriyorum. günde 40 -110 dk arasında yürüş yapıyorum.

kendimi sıkmadan moralimi yüksek tutarak sitediğim kiloya ulaşmıştım. şimdide çikolata pasta dondurma hepsini kararında yiyiyorum. birde yemeklerime kırmızı biber katıyorum. mutlaka her sabah sıcak su içiyorum. bu hafta yakaşık 1 kilo verdim. sizde kendinize aşırı kısıtlama yapmayın ölçülü yemek yiyin . çikolata da yiyin , yaş pastada yiyin ama onu eritmek için ekstra yürüyüş yapın veya mekik yapın.

cancazım bizde yeni başladık içimizde en tecrübeli seda oda çok etkil,i olduğunu yediklerine çok az dikkat ederek bayabi kilo vermiş eş,it oranda sıkılaşma sağlıyormuş amerikada en iyi egzersiz seçilmiş saatte 500-1000 kalorş yakımı gerçekleştiriyor bizde yeni başladık ama kesinlikle diyet le yaparsın çok güzel kilo verdiriyor aynı zaman da sıkılaştırıyor tmm bekleriz aramıza

katılıyorum. bende forma ilk başlık açandım çok katılım oldu çok beğenen olmuştu ama çok hareketli olunca evamını getiren oldumu bilmiyorum :KK70:

Arkadaşım bana adresini mesaj atarmısın senin için bir set hazırladım bugün kargoya vereceğim sende diğer arkadaşımıza kopyalatıp gönderirsen sevinirim ki hep birlikte en kısa sürede aynı prgrama başlamış olalım tamammı mesela suskun sultanımız olabilir ama karar senin kimi istersen ona da bir kopya sen gönder olurmu öpüldün adresi bekliyorum...

teşekkür ederim canım ben bakamadım forma :KK43: bende masa takviminden isteyim bari. sen sanırım ona gönderdim :KK70:

katılıyorum. bende forma ilk başlık açandım çok katılım oldu çok beğenen olmuştu ama çok hareketli olunca evamını getiren oldumu bilmiyorum :KK70:

teşekkür ederim canım ben bakamadım forma :KK43: bende masa takviminden isteyim bari. sen sanırım ona gönderdim :KK70:

evet canım ben masa takvimine gönderdim sen onunla konuş o yardımcı olsun sana tmm yarın elinde olur onun dün vermiştim kargoya tmm öpüldün

menulerımızı yazıyormuyuz

yok canım menü yazmıyoruz sadece günlük spor paylaşımları ve birbirimizle dertleşiyoruz öğle yani burada sıcak bi ortam kurduk özellikle seda benim için çok önemli buradaki arkadaşlıklarımızı gerçek hayata döndürürüz inş. öpüldünüz kızlar

canım hoşgeldin aramıza 1 mayısta bildirim yapacağız evet o gün sende yap bildirimini birde benim hazırladığım çizelgese boyda var gerideki sayfalara bakarsanız orada göreceksiniz . tmm zumbayı ben akşamları yapıyorum şuanda 40 dk lık yapıyorum ama haftaya 1 saate çıkarmaya çalışırım herhalde

teşekkürler canım. bende yarım saatte tıkandım dayanamadım yorucuydu. internette bir zumba videosu var zumba rush 90 day challenge diye.orda bir kadının incelme-kg verme görüntüsü var. çokkilo vermemiş ama aşırı sıkılaşmış bana göre bakın isterseniz.

günaydın kızlar nasılsınız? zumba eylemleri nasıl gidiyo umarım kaytaran yok:KK1:
bugün mü ölçü günüydü kilo 77,1 de ölçülerimi daha almadım akşam alır yazarıö kızlar

X