Kızlar günaydın
dün bütün gün dışardaydım
Zumba yapamadım ama tüm gün hareketteydim
Ayrıca ayran detoksu yaptım ben acıkmıyorsunuz tadıda cok güzel ama geri alıyorsunuz
Ama diyet sürecinde devam edilceği için geri alınmaya bilir
ama idrarınızdan yağların çıktığını görüyorsunuz
merhaba arkadaslar.ben 165 54 kiloyum.Belim 62.Ama yanlarım var.Ve düğünüme az kaldı.Sizce bu işe yararmı.
güzellerim fıstıklarım günaydınlar nasılsınız? bugün bolu da harika bi hava var güneşli cıvıl cıvıl sonunda yaz geliyor galiba
dün tam 2 saat spor yaptım resmen eridiğimi hissettim,1 saat zumba 30 dk brazil 10 dk brazil abs ve 20 dk pilates her tarafım terden yapış yapış oldu sonra duşa attım kendimi ılık suyu dökdükçe bütün stresimde suyla aktı gitti sanki..hiç bu kadar uzun sürede spor yapmamıştım arka arkaya çok iyi geldi gerçekten
bugünde buz mavisi bi kot üstüne beyaz bi bady giydim etraftan ne kadar zayıflamışsın ne yaptın diye sormaları da ayrı bi cezbetti beni evet haziran sonuna kadar aynı tempoda devam etmeyi düşünüyorum Allah izin verirse...daha genciz arkadaşlar bu yaşlarımızı kilolu karamsar geçirmenin bize en büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum...tekrar tekrar hepinize günaydın diyorum
ya sana katılıyorum canım şok diiyetler ile giden kg geri geliyormuş o yüzden ben şok diyet yapmıyorum denedim başımada geldi şimdi yaptığım diyeti birazcık daha sıkaayım bidde sporu artırırım kilo vermem hızlanır herhalde dün akşam actiivite yi yaptım çok güzel bunlar ya
Bende hal kalmıyor zumbadan sonra en fazla 30 dk yapabiliyorum
gün içinde 1 sa plates yapıyorum
Eşim gelince evimizin yanında yürüyüş parkı var oraya gidiyoruz 30-45 dk yürüyoruz sonra belediyenin o parka yaptığı egzersiz aletleri var 15-20 dk onları yapıyorum yeterli sanırım
evet canım ama plates sadece sıkılaşmak için kilo vermene pek yardımcı olmaz. biz spora giderken ilk önce aerobik yapın fazla kilolarınızdan kurtlun sonra plates yapın derlerdi .
ama severek yapıyor zorlanmıyorsan devam
Canım sıkılaşmaya çok ihtiyacım var
aynı zamanda diyette yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum
Zumba ve yürüyüşle sanırım zayıflarım dediğin gibi plates yavaş kalıyor ama bölgesel sorunlarım olan yerleri çok iyi çalıştırıyor
:) benimde bölgesel sorunlarım var sadece mekik çekiyorum :)
Bende hal kalmıyor zumbadan sonra en fazla 30 dk yapabiliyorum
gün içinde 1 sa plates yapıyorum
Eşim gelince evimizin yanında yürüyüş parkı var oraya gidiyoruz 30-45 dk yürüyoruz sonra belediyenin o parka yaptığı egzersiz aletleri var 15-20 dk onları yapıyorum yeterli sanırım
Benim göbek yan ve basen işte plates bu konuda çok etkili
karnımın sertleştiğini hissediyorum
peki kaburgaların kapalı mı açık mı dikkat ediyormusun mekik çekerken?
1000 mekik bile çeksen günde eğer kaburgaların açıksa hiç bir işe yaramaz
bence azim önemli azimliysen herşey olur önce güzel bi diyet planı oluştur zumbayı ekle üstüne 15 dk bölgesel çalış yanların için düğüne kaadar harika olursan valla
Çay ve kahveyi kesmem lazım.Puff iş yerinde en cok içtigim bnlar.Gerçi 2 gündür yeşil çay ve su içiorum.2 litreyi geçiyor içtiğim su.
Canım exhılarate ve rıpped en iyisi demiştin demi bu hafta activite yapıyorum dün superdi tam yakaladım artık hareketleri pazartesiden itibaren exhılarate ve rıpped e başlamayı düşünüyorum ne dersin sonra da rush ve fıtness yaparım
günaydın canım evet activıteyi ne zaman tam yapıyosun hareketleri adımları yakalayabiliyosun ondan sonra diğer dvd lere geçiceksin
bi gün ripped bi gün exhilarateyi yapacaksın bunu bir ay yap tam bir saatlik videolar ve oldukça etkili zaten bir ayda anca tam olarak yapmaya başlarsın bir ay iki ay ne kadar istersen senin kondüsyonuna da bağlı biraz actıvıte gibi kolay değil bunlar hem yağ yakıcı hem de sıkılaştırma özellikleri var
ben bu ay ripped-exhilarate yapıcam sonra bir ay boyunca fıtness concert yapıcam o hepsinin karışımı ve harika bi ortamda çekilmiş mutlaka bakmışındır insanı gaza getiriyo resmen
rush daha çok aralarda dinlenme amaçlı yapılıyo daha hafifi ve kolay bi dvd
yorgun olduğun günlerde yapmak istemediğin zamanlarda bunu yapabilirsin ok
cancazım çok detaylı olmuş eline sağlık tamamdır activiteyi yapıyorum artık dün 3 gündü alıştım 3 gün daha yapcam sonra senin gibi exhılarate ve ripped yapcam bakalım 3 gündür akşamları diyeti bozmama rağmen tartıda gram artı yok neyse bugün itibariyle tekrar sıkı yönetim ilan ettim bakalım bu ay sonun kadar 71 olayımda olcam yani kesin
off bide ben tatlıyı kesebilsem çok ağır veriyorum kiloyu hala 77 deyim bide hala regl olmadım onunda çok etkisi var