Zumba ile 10 günde 1 beden incelelim mi?

hanımlar dün akşam egzersizlerini yapmayan kalmadı değil mi :)

valla bir saati dolduramadım dün ama bugün şimdi yapıyorum başlıyorum tamamlıcam ya seda bu dvd lerin hangisini yapacaktım şimde ben ilk

seda canım şimdi bende 5 dvd var step ile mıx yok sanırım gerek duymamışsın sen gerek duymadıysan vardır bir bildiğin bu 5 dvd hangilerini nasıl uygulamalıyım canım bana yardımcı olursan sevinirim sırasıyla açıklarsan hangi bölge için ağırlıklı lazım biliyormusun karın basene bunlar için tabi genelde bütün bölgelere ama en çok bu iki bölge ye hangisini tavsiye edersin öpüldün allah senden razı olsun çok güzel bunlar

canım step by stepte hiç bişey yok sadece basit basit adımlar gösteriyo be bi kere bile yapmamıştım onla zaman bile kaybetmek istemezsin çünkü boş bişey işe yaramaz..mix e gelincede dvd de bi problem oldu kopyalayamadım çok denedim ama olmadı
ha bende onu hiç yapmadım çok karışık adı üstünde
sen önce activıteyi yapacaksın onu tam olarak yapana kadar diğerlerine geçme
onu rahat bi şekilde yapmaya başladıktan sonra sırasıyla bi gün ripped bi gün de ehxılarate yapacaksın
daha sonrada fıtnes concert o da tüm dvd lerin karışımı konser ortamında gerçekleştirilmiş öçok aktif ve eğlenceli yine o tmm
canım ben paket halinede aldığım için içinde dambıllar vardı ama çok ağır bişey deilller çok hafifler sadece ritim tutmak için diyebilirim
ama elinde 3 lb lik damlıllarla yapabilirsin hangisi işine geliyosa

gerçekten çok kaliteli ve çok eğlenceli çok güzel dün akşam yarım saat yaptım ama activite değil ehxılarate yapmıştım sen onun bide rippedin iyi olduğunu söyleyince ama ilk başta çok zorlanıyor insan yetişemiyorsun bazı noktalarda takılıp kalıyorsun bilmiyordumki activite den başlanacağını bugün ondan başlayayım barimek canım çok sağol gerçekten şimdi bugün dvd alıp bende çoğaltıp bi arkadaşa vereceğimki senin bana yaptığın iyiliği bu şekilde ödeyebileyim demi ama tatlım canım benim

rica ederim güzelim benim, işine yaradıysa bi müslüman kardeşimi mutlu ettiysem yeter bana
evet başlangıçta zor oluyor bende de öyle olmuştu napıyo bunlar dedim ama en fazla 3-4 gün sonra alışıyosun ve ezberliyosun artık
ben şuan çoğu yerini ezbere yapıyorum pazart.zumba ripped yaptım arkasından da 20 dk pilates yaptım düşün yani vucut kondüsyon kazanıyor zamanla, sabırlı olman lazım...zumbanın en büyük özelliği insanı sıkmaması eğlenerek kilo vermek denen bişey varmış diyosun..bilmiyorum ama en azından bana öyle geldi:))
sen bugün activitele başla zaten toplamda 40 dk bu hafta activıteyi yap
haftaya diğerlerine geçersin ok

tamam canım bu hafta activite yapayım yanına da leslie 3 mil eklerim artık ben ender saraç ve leslienin faydasını görmüştüm. bir beden daha sıkılaşabilsem acil yani 17 mayısa az kaldı kilo vermem yine durdu uğraşıyorum ama iddiayı kaybetmemem lazım in. 17 mayıs ta en azından 68 olurum bu hızlı kilo verdirirmi ki kız yani 3-4 kiloyu acil vermem lazım sonrası yavaş olsun biraz da sıkılaşmam lazım beni biraz daha motvie et sedacım ya etkilerinden bahset

bence sen zumbayı yap kilo vermek için jıllıean yap sıkılaşmak için bu ikisini kombineli gidersen verirsin 20 gün falan var ama diyette yapman lazım detox yapabilirsin ayran detoxu mesela

bence sen zumbayı yap kilo vermek için jıllıean yap sıkılaşmak için bu ikisini kombineli gidersen verirsin 20 gün falan var ama diyette yapman lazım detox yapabilirsin ayran detoxu mesela

canım jili biraz baktım ama ne biliyim pek sevmedim ya leslie daha ii gibi geldi bana hani zorumdan yapmaktansa
severek yapmak lazımdı. bu ayran detoksu nedir canım inş. veririm 4 kiloda rahatlarım biraz.

ayran detoksu ne acaba merak ettim.

dün akşam bende 25 dk bir yaptım 10 dk taebo yaptım sonra dinlendim tekrar yaptım 20dk 3 gündür yapıyorum sanki vücudum alıştı artık veremiyorum ne yapıcam ya ben vücudumu şaşıtmam lazımmış ama nasıl

canım evet şaşırtmak lazım canım aynı problemi yaşıyorumda ne yapsam bilemedim...

merhaba arkadaslar.ben 165 54 kiloyum.Belim 62.Ama yanlarım var.Ve düğünüme az kaldı.Sizce bu işe yararmı.

canım evet şaşırtmak lazım canım aynı problemi yaşıyorumda ne yapsam bilemedim...

arada başka aktivite yapıcam yada zumbayı 2 st halinde yapıcam arada hint dansı ile dinleneceğim sonrada 2. kez baştan aynı hareketleri tekrarlıyacağım. normalde 35 dk dakika da su içinde kalıyordum şimdi terlemiyorum bile :) tam 50 dk yapınca terliyorum :) spor salonuna gittim 3 ay kilo veremedim. metabolizmam sürekli hareket halinde olmaya alışmış boş oturmamı istemiyor sanırım eskisi gibi belli bir saatte zumbamı yapıcam akşam yemeği yemeyeceğim. birde öyle deneyeceğim.

Son düzenleme:
güzellerim fıstıklarım günaydınlar nasılsınız? bugün bolu da harika bi hava var güneşli cıvıl cıvıl sonunda yaz geliyor galiba
dün tam 2 saat spor yaptım resmen eridiğimi hissettim,1 saat zumba 30 dk brazil 10 dk brazil abs ve 20 dk pilates her tarafım terden yapış yapış oldu sonra duşa attım kendimi ılık suyu dökdükçe bütün stresimde suyla aktı gitti sanki..hiç bu kadar uzun sürede spor yapmamıştım arka arkaya çok iyi geldi gerçekten
bugünde buz mavisi bi kot üstüne beyaz bi bady giydim etraftan ne kadar zayıflamışsın ne yaptın diye sormaları da ayrı bi cezbetti beni evet haziran sonuna kadar aynı tempoda devam etmeyi düşünüyorum Allah izin verirse...daha genciz arkadaşlar bu yaşlarımızı kilolu karamsar geçirmenin bize en büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum...tekrar tekrar hepinize günaydın diyorum

Kızlar ayran detoxu soranlara..:::
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

Kızlar günaydın
dün bütün gün dışardaydım
Zumba yapamadım ama tüm gün hareketteydim
Ayrıca ayran detoksu yaptım ben acıkmıyorsunuz tadıda cok güzel ama geri alıyorsunuz
Ama diyet sürecinde devam edilceği için geri alınmaya bilir
ama idrarınızdan yağların çıktığını görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…