Zumba dansı.... kilo vermek isteyenler ... eğlenerek kilo verin

kızlar bu zumbayla ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz?

merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır bakmadım ama her baktığım da zumbayı sevenler çoğalıyor çok sevindim. Ben ilk önce mynette bulmuştum o zamandrı yapıyorum. sporada gittim ama zumba kadar eğlenmedim. durmaksızın dans ediyordum ilk önce ama arada mola niyetine başka danslara da bakıyorum. biraz dinlenince çok daha enerjik oluyorum. dans etmek çok güzel ama gerçekten zumbadan daha hareketli bir dans yok gibi. hemen kilo vermek sabır işi ama gerçekten çok büyük bir moral kaynağı. en mutsuz anlarımda bile açıp 15 dk dans ediyoru.

ben zumbayı keşfettiğim türkiye de pek bilen yoktu .. çığ gibi büyüdü valla. biraz da kadınlar klübü sayesinde sanıırm. :KK70:

mekik çekmeyi unutmayın bayanlar... hafta 3-4 gün gün aşırı mekik çekin... :)

Sevgiler ....

bol enerjili günler sizinle olsun.

2 gündür 20 dk olarak yapıyorum bende. Yanına mekik eklemeyi düşünüyorum ama biraz daha oturtayım bunu çünkü başlayıp bıraktığım çok şey oldu.
Bakalım 1 ayda bende ne gibi değişiklikler olacak :)

yapın arkadaşlar amerika da 2 senedir çok hızlı şekilde yapıyor. 20 dk çok güzel. bende 2-3 aydır yapamıyordum 15-20dk başladım. çok kısa sürede çok güzel kilo verdim. hamurişi yemeseydim çok süper kilo verirdim ama hamur işi de hayatın olmazsa olması kendini kısılayacaksın ama yasaklamayacaksın. ömrü hayatın boyunca hamur işini kaç sene daha yiyeceksin sonra yaşlılık hastalık zaten ömürler kısa o yüzden hayatta egzersiz -dans-spor-yürüyüş hepsini yapacaksın. oturmayacaksın günd 30 dk hareket şart. her reklam arasında başka odaya koşar adım git gel.

ben de yapıcam ve bir ayda 4 kilo vermeyi planlıyorum.

Ya bu Zumba harika birsey. Eltimin kizi hamilelikte aldigi kilolari 3-4 ay gibi kisa bir sürede Zumba yaparak verdi. Almanyada bayanlar icin extra spor salonlarinda Zumba dersi veriliyor. Burdada cok popüler oldu Zumba. En kisa zamanda bende baslamaliyim Zumbaya:KK8:

Gayet eğlenceli ben uzun bir süre yaptım ama youtube de video silinmiş. güzel bir zumbaydı organize,basit.
araştırıyorum yapmaya devam edicem

bugünde yaptım 30-35 dk yazın başlarında spora gidiyordum 40 dk sürdüğüm bisiklette yada yürüyüşte zumbanın ilk 15 dksnda terlediğim kadar terlememiştim hiç:) hem eğlenceli hemde gerçekten işe yarıcak gibi duruyor:) bundan sonra bide göbek egzersizi yapıyorum sonra öle yerde kala kalıorum:KK52:

bu 8 dakikalık karın egzersizi beni öldürüyor a dostlar:KK8: siz kaçar dk yapıyorsunuz zumbayı bebekler:KK51:

ben 45 dk bir videodan dans ediyorum ful dans-egsersiz var. 20 dk çalkalamadan sonra karnım ağrıyor. ağrıyınca zıplıorum geçiyor. karınkasların ağrırsa zıpla sende

Ben bir spor merkezinde yapıyorum, çokkk eğlenceli. Youtubedaki en güzel video da 'zumba cardio party'. Bizim hareketler tamamen bu videodan ama kaldırılmış galiba, derse gitmeyince yapıyordum evde çok üzüldüm kaldırılmasına.

Benim yazıldığım spor merkezinde de zumba var ama hiç düşünmemiştim gitmeyi. Bir deniyim anlatacağım size deneyimlerimi :))

X