- Konu Sahibi mavilimYesilim
bende çok göbek var işe yararmı ki mekik çekmeden sadece zumba yapsam göbek gider mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalarrrr suskunsultan okudum senin zumba hakkındaki yazılarını hemen indirdim 3 gündür yapıyorum=)) çok eğlenceli gerçektennnn!!!=)))
benim indirip yaptığımın adı "Zumba Fitness - Basics & 20-Minutes Express" 1 saatlik de var içinde 20 dklık express programı da var içinde..
bazen üşeniyorum off kim yapcak saat kaç olmuş diye 20 dakikalık olanı yapıyorum 1 saatlik fazla gelince çok mutluyum ama=)) hayatıma enerji kattı resmen=))
sen ne sonuçlar aldın bu programı uygularken?? uyguluyorsun hala değil mi?? beni aydınlatırmısın???
merhaba canım bunu nerden indirdin acaba?
kızlar bu zumbayla ne kadar zamanda kaç kilo verdiniz?
Maxi ınternetten zumbayla ılgılı bayag bır arastırma yaptım ben ve tek dersın 500 cal. harcatıgını okudum bu cok super bana gore yanında yemeklerede dıkkat edersem ıyı bır kılo verırım dıye dusunuyorum kanımca :)
oo 500se gerçekten iyi. ama internette doğru düzgün video yok. hep 3-4 dk lık. ben gidip cd bakmayı düşünüyorum.
tabii canım veririm :)haklısın cd fıkrı gercekten super banada ısım ver bulunca olurmu :)
tabii canım veririm :)
kızlar valla bende internetten bakmadığım yer kalmadı, hep linkler bozuk. kaldırmışlar telif hakkı nedeniyle.
internete de zırtbırt bunun için girmek istemiyorum vın var, yavaş, yüklenmiyo videolar.
zaten uzun bi şey de yok hep 3 5 dakkalık videolar.
cdsini satın alayım dedim, türkiyede bulamadım eBay da var ama $80 dan başlıyo, zaten kargo parası ayrı tutar.
nitekim bulursanız bana da mesaj atın, çok makbule geçer.
çok heveslendim ama hevesim fos çıktı bulamadığım için.
kızlar valla bende internetten bakmadığım yer kalmadı, hep linkler bozuk. kaldırmışlar telif hakkı nedeniyle.
internete de zırtbırt bunun için girmek istemiyorum vın var, yavaş, yüklenmiyo videolar.
zaten uzun bi şey de yok hep 3 5 dakkalık videolar.
cdsini satın alayım dedim, türkiyede bulamadım eBay da var ama $80 dan başlıyo, zaten kargo parası ayrı tutar.
nitekim bulursanız bana da mesaj atın, çok makbule geçer.
çok heveslendim ama hevesim fos çıktı bulamadığım için.
ay yapma 80$ çokmuş ama
ben bugün yarın bakarım kızlar, haber veririm size de. inşallah bulabiliriim
bu arada ben bu 5 kiloyu verdiğim dönemde hiç diyet yapmadım.. dönerimden kızartmalarımdan makarnalarımdan vazgeçmedim.. çok boğazlıyım zaten aşırı yerim, ona rağmen böyle sonuç aldım.. siz yapabilirseniz diyet de yapin sonuçlar daha da harika olur..
kızlar gerçekten o kadar para vermeye gerek yok cd sine, site site arayarak da vakit harcamayın. açın müzikleri kendi zumbanızı kendiniz yaratın.. bırakın kendinizi müziğin ritmine, dans edin deliler gibi, ter içinde kala kala.. horon tepin, halay çekin, çiftetelli oynayın, roman havası oynayın, mezdekeyi indirin belinizi kalçanızı hareket ettirin, olmadi kolbastı oynayın.. unutmayın önemli olan estetik bi duruşla dans etmek değil deliler gibi içinizde bi canavar varmış gibi her yerinizi hareket ettirip titreterek oynamanız.. bunu günde 1 saat yapın.. istediğini yiyin için ayda en az 5 kilo gidiyor. ben 67 den 62 de düştüm 1 ayda, sonra bıraktım ders çalişiyodum, baktım gene kilo alıyorum tekrar başladım..
dansa yeteneği olmayanlar için kurs elbette iyidir, ama ben kapı gıcırtısına kendi ritmimi yaratip dans eden bi insanım, dans ederken de birini takip edemem, kendi içimin sesini dinlerim, kendimden geçerim, tabi ki şimdi hangi hareketi yapmalıyım burda neremi çaliştirmalıyım diye düşünüyorsanız bir hoca ile birlikte faydalı olur ..