Aknetrent kullanmadım hiç roacotwn gibi bir ilaç mı ?Ben de aknetrent kullanıyorum 5.ayımdayım şu an cildim bebek gibi oldu bunca zaman niye kullanmamışım dedimbazıları çok korkutucu şeyler anlatıyor, benim de o yüzden çekincelerim vardı ama iyi ki başlamışım diyorum. Kuruluk harici hiçbir yan etki yaşamadım, değerlerim de gayet iyi
Cildim 26 yılın birikimini kusacak heraldeTamam işte cildin kusma yapıyor şuan. Bir süre daha sivilce ve siyah nokta kusmaya devam edecek daha sonra yavaş yavaş geçmeye başlayacak.
Zoretanin, aknetrent, roaccutane hepsinin içeriği aynı isimleri farklı sadece.Aknetrent kullanmadım hiç roacotwn gibi bir ilaç mı ?
Ben de çok çekinerek başladım korkutucu şeyler söylemişti herkes
KesinlikleCildim 26 yılın birikimini kusacak heralde
Dün gece dayanamadım birini patlattımKesinlikleama sakın o sivilceleri patlatmayın iz kalıyor
Etme eyleme gözünü sevemDün gece dayanamadım birini patlattımyanağımın tam ortasındaydı
3 Lt su içmeye çalışıyorum. Şu an ilaç yazdıramadım motivasyonum biraz düştü Nemlendirici kullanıyorum ama tam kurumadı cildim yağlı hala.Zoretanin, aknetrent, roaccutane hepsinin içeriği aynı isimleri farklı sadece.
Herkeste etkisi farklı oluyor. Bol su içip yağlı gıdaları azalttıkça ve bol nemlendirici+güneş kremi kullandıkça sıkıntı yaşamazsınız
Ben de de pco var düzensizlik vs pco nun sebep olduğunu düşünüyorum zaten çünkü yediklerine çok dikkat eden bi insanım hayatımda asla abur cubur yok zaten diş tellerinden yiyemem de bu süreçte çok zorladı.Merhaba. Ergenligimden beri bitmek bilmeyen sonu gelmeyen kocaman kocaman sivilcelerim vardı. Artık arkadaşlarım yanakların delinecek diyorlardı. O kadar çok ve büyüklerdi. Sonra istemeyerekte olsa ilaçlı tedaviye başladım.7 Ay kullandım. Bu sırada tahlillerimde bir sıkıntı yaşamadım. Ama ciddi eklem agrilarim vardı. Yatarken sağından soluma donemiyordum. En fazla 10 kiloluk yeğenimi kaldiramiyordum. Tedavi surecim bitti. Yüzüm bebek gibi oldu. Sonraki iki 2 yıl içinde evlendim. Ve ne göreyim benim sivilceler hortladı.Evlendikten 2 yıl içinde çocuğum oldu. Hani derler doğum yaparsan geçer vs. O da ise yaramadı.
Şuan kilo verme sürecindeyim. Nerdeyse hayatımdan ekmegı çıkardım. Abur cubur vs yok. Arada çerezi fazla kaçırıyorum. Ve ilaçsız yüzüm düzeldi. 2 ay sadece yediklerime dikkat ederek. Reglimde hep geç olurdu o da düzeldi. Tam 30. Günümde oldum. Demem o ki ilk önce yediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bazen o kadar etkili ilaç bile ise yaramiyor. He birde pco vs. Hormon bozukluklarında sivilcelenme çok oluyor. Bunlara baktırdın mi.?
Seni etkilemek için yazmadım bunları. İnşallah verdiğin emeğe değer. Benim başımdan bunlar geçti. Bazen ise yaramadığı durumlar olabiliyor haber vermek istedim. Uzun oldu kusura bakma.
İltihaplı şeylerden Kurtulsam izler artık umrumda değilEtme eyleme gözünü seveminşallah iz miz kalmaz
İnşallah yaaGeçiyor yaa. 4. Aya kadar ya da 4. Ayın sonun da sivilce falan kalmıyor ,yani ben de öyle olmuştu.
Bir de bende su çiçeği izleri var 20li yaşların başında su çiçeği olmuştumÖyle demeyin ben de sivilcelerden çok dertliydim ama izler daha da kötüsivilce geçiyor ama izler bir ömür seninle kalıyor
Yok ya o kadar sorun değil benim içinAaa dert etmiyorsan ne güzel valla ,benim elimden ayna düşmüyorsürekli izlere falan bakıyorum
Yorgunluk hissetmiyor musunuz ?Ben de kullanmaya başladım . Dudaklarım çok kötü sadece ya
Evet evet ben de yaz geldi diye diyordum, aşırı yorgunum bugün avm de yürüyemedim 23 yaşında biriyim… hiç enerjim kalmadı. Bepantholu burun içi için vermişti doktor. Hametan sürüyorum. Sizde durum nasılYorgunluk hissetmiyor musunuz ?
Dudaklar için bepanthol öneririm özellikle gece dudaklarınıza bolca sürün sabaha pürüzsüz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?