- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.367
- 28
Merhaba Sıkıntılarının çogusu geçti diyebilirim. Hatta 6.ay burun kontrolüm vardı. Doktorum görünce şok oldu, nasıl burnun inmiş böyle, küçülmüş, şekle girmiş harika dedi Gerçektende degişim büyük
Gelelim zorluklarına... Vücut, kemik agrılarım aynen devam.. El bileklerimi oldugu yerde ufak, içi su dolu kabarcıklar çıktı. İnanılmaz kaşıntı yapıyordu. İlacın yan etkilerinde bu sorun olabilir, olursa doktorunuza müracaat edin yazıyordu. Doktoruma gittim, ilaçtan kaynaklı olmadıgını söyledi ama ben hayatımda böyle birşey yaşamadım, kesinlikle ilaçtan kaynaklı, ayrıca yan etkiler bölümünde de yazıyor dedim doktora. Pek karşılaşmadıgım bir durum dedi, ama sonuçta bende oldu yani.. İnanılmaz terliyorum, öyle böyle degil. Özellikle yüz bölgem çok aşırı.. Doktora bunuda söylediğimde, hava sıcak tabiki terliyoruz, bende terliyorum demez mi Doktor hanım, ben bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri hayatımda yaşamadığım şeyleri, degişiklik leri size anlatıyorum, tabiki sizde sıcaktan terlersiniz ama bu anormal bir terleme dedim. Neyse tahlillerimi istedi, yaptırdım. Daha gidip göstermedim ama kolesterolüm yüksek şu an. İlaç kolesterolü yükseltiyor zaten. Diyetisyen im de ellerimdeki kabarcıkların ilaçtan oldugunu söyledi. Karacigerine baktır, zorlanma oluyor muhtemelen ondan çıkar dedi Yumurta ve et yemekleri i listeden çıkardı, çok rahatladım şikayetlerim azalıyor.. Keşke cildiye doktorumda bu kadar ilgilenip bilgi verseydi
Yüzüm, cildim çok hassas ve inceldi.. Banyodan çıkınca bile yüzüm kıpkırmızı, ince ve gergin oluyor.. Dikkat ediyorum, sürekli güneş koruyucu kullanıyorum.
Fakat gerçekten yüzümü çok güzel yaptı ilaç. Ama iç organlarını bilemedim Saçlarım çok kurudu, sürekli yaglar falan kullanıyorum.. Birde aşırı stresliyim, sinirliyim . Evdekilere terör estiriyorum Afet gecikmesi de yaşadım, 10,gün kadar gecikme oldu ödüm koptu Nihayet hastalandım, ama çok agrılı oluyor..
Şu anlık devam ediyorum ilaca, tahlillerimi bakınca ne der bilmiyorum. Havalar da ısındı, güneş iyice kendini gösteriyor... Bakalım artık
Hemen hemen tüm şikayetler mevcut bende de. Ellerimde ki döküntüler geçti şimdilik krem fayda etmiyor ne yazık ki içerden geldiği için. Bol bol su içmeye çalışıyorum günde 3 litreye yakın bu yüzden terlediğimi sanıyordum ve ben terlemekten nefret eden bir insanım yaz da geldi vıcık vıcık napıcam hiç bir fikrim yok. Ayrıca doktorum bana kemik ağrıları için sodalı ayran içmem gerektiğini söyledi arada içiyorum ama bi faydası yok