Nazik cevabınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de öyle olduğumu düşünmüştüm. Hormon testi yaptırdım. Bir sorun çıkmadı. Adet düzensizliğim de yok.Canim öncelikle cok gencsin ve sivilce cikmawi kötü bisey degil , stress ve yeme bozuklugunda görüleb seylerden biri yüzün disari atmasi vucutta da olabilir yada akne tarzinda sivilceler olur. Her bölgede cikabilen bu sivilcelerin aslında her birinin bir anlamı var alında cıkan yüzde çıkan farklı ancak çene bölgesinde çıkanlar kadın hastalığının hormonlarla alakalı olduğunu gösterir ben kendim polikistik overliyim çenemde çok çıkar boğaz cevreme kadar yayılır bazen. Ben inositol kullandım hormonlara da sivilcelere de çok iyi geldi ve yüzümüzü de iyi bakmalıyız yeni yıkama jeline başladım sivilce için ve serum da alacağım hem içten hem dıştan tedavi etmiş oluruz :) ayrıca ayda bir iki ayda bir de olsa yüz bakımına git uygun fiyatlı biyer bulursan derin temizleme yaptır bizim evde yaptığımız bazen yeterli olmuyor.. cevreni takarsan çok mutsuz olursun ve bedenin farklı tepkiler verir onlara kulağnı tıka ve başarılarının devamını diliyorum