• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen ne kadar güzel bir kızdın ne oldu yüzüne diyen akraba. Özgüvenim kalmadı.

Yaklaşık on yıldır Rose hastasıyım. Naparsam yapayım yüzüm genel olarak kızarıklık... kremler vs geçiriyor sonra tekrarlıyor ve evet karaciğerim sıkıntılı... yaşadığınızı çok çok iyi anlıyorum çünkü birebir yaşadım hala yaşıyorum. Geçen sene taziyemiz vardı gelen giden vs... bende taziye zamanı krem kullanmadım. Taziye için gelen bir komşu aynen " sen çok güzeldin yüzüne nolmuş senin,bozulmuşsun" dedi... hiç istifimi bozmadım " ben hala güzelim sadece yüzüm biraz kızarıklık," dedim. Bizim insanımız hadsiz çok takılmayın Allah gerçekten dermansız dert vermesin gerisi çözülür.

Paris’te yaşam diye bir YouTube kanalı var. Kızım için sivilce videosu ararken karşıma çıktı.

Bir günde sivilcelerden kurtulmakla ilgili. Yorumlara çok şaşırdım. Çok kişi bu şekilde kurtulduğunu yazmış. Sarımsak sürüyor galiba. İzi olanlara da limon suyu tavsiye ediyor. Siz bir bakın isterseniz yanlış bilgi vermeyeyim. (Tahlillerde bir sorun yok demişsiniz o yüzden yazdım).

yüzüne lazerle sıkılastırıyordu 1-2 hafta yüzüne kabuk baglayıp dökülüyordu yepyeni cilt çıkıyordu bunu doktorunuzla konusup yaptırıp yaptıramayacagını söyleyin. Ve kesinlikle merdiven altında yaptırmayın. Sertifikalı veya uzmanlı olan birine yaptırın. Akne izleri ortadan kalkıyor diye biliyordum bir arastırın isterseniz. Ve canınızı sıkmayın gecicek hepsi. Özel sizi aşıyorsa zamanınız varsa devlet hastanesine düzenli gidin asla bırakmayın. Çok geçmiş olsun💐

Back