canım zirkonyum mu yaptıracaksın sen?
bu arada bende konudaki tüm yorumları okudum. benim ön dişlerim çok ayrık. 6 dişimi birden zirkonyum yaptırmayı düşünüyorum. Ne yazık ki antepdeyim. Kızlar Antepte bildiğiniz bir hekim var mıbenimde psikolojim çok bozuk. dışarıya bile çıkamıyorum:26:
evet cnm zirkon kaplama olucak.ayrık dişler için çok daha kolay.bnm dişlerim gibi çekilip yerlerinin iyi olmasınıbeklemiceksin en azından.süre olarak daha kısa sürücektir.doktor önerisi antep için ben bilmiyorum ama inş.arkadaşlar iyi biyer söylerler.
Zirkonyum en güzel çözüm inanılmaz doğal ve güzel oluyor tavsiye ederim ben yaptırdım çok memnunum yardımcı olabilirim isteyen arkadaşlara
dediğin gibi yapıyorum hemen :)kızlar ne kadara yaptırdınız ve hangi ilde yaptırıyorsunuz? canım cikolata_88 sende istersen ayrı bir konu açıp aşamalarını yazabilirsin. daha rahat takip ederiz
yalnız açmayı beceremedimzaten yenii üyeyim konu nasıl açılıyor yardımcı olabilirmisinizdediğin gibi yapıyorum hemen :)
yalnız açmayı beceremedimzaten yenii üyeyim konu nasıl açılıyor yardımcı olabilirmisiniz
Şu an büyük bi ağrı içindeyim anlatamam size..İlk takıldığında geçicilerim ağrı yapmıyordu keserken biçerken de hiç acı hissetmedim..iki saat kesilmiş dişlerle yemek yedim dışarıda dolaştım ve iki saat sonunda geçicilerim takılmıştı..hiç bir acı hissetmiyordum rahatmış bu iş kolaymış dedim..dün akşam gittim doktora diş taşlarım temizlendi çürüklerim ortaya çıktı ve ölçü alınmak için geçici dişlerim çıkarıldı ölçü alınıp takıldı o sıra aynaya baktım geçicilerim yokken..minicik kalmış dişler hassaslaşmış diş eti ve pis bir kokubu benmiyim yada ben nasıl bu hale geldim diye düşündüm önce..sapasağlam dişlerimi şekil kaygısı yüzünden kestirdim..kim suçlu _? doktor mu hayır......kullanılan malzemede mi hata var hayır.....
suçlu varsa oda benim
küçükken babam ve annem dediler kızım gel dişlerine tel takalım yok ben telli dişlerle gezemem dedim kızım bi iki sene dişini sıkacaksın sonra ferahlıyacaksın dedi yok yok taktırmam dedim (iyi halt yedim!)
dişlerimi fırçalamadım canım isteyince fırçaladım bol bol sigara içtim kola çay içtim..
Şimdi dişim sızlıyorsa suç kimsenin değil sadece benim..zamanında o telleri taktırsaydım dişlerim düzene girseydi fırçalayıp özen gösterseydim şu an inci gibi dişlere sahip olacaktım ve bunca param emeğim ve sağlığım elimden gitmeyecekti :96:
Evet şimdi 25 altı arkadaşlara söylüyorum bunları
Dişlerinizde şekil bozukluğu mu var evet olabilir herkeste var bu kendinize olan güveninizi yok etmesin aksine sizi hırslandırsın ve daha güzel bakın dişlerinize gidin ortodontik tedavi olun tel taktırın şimdi yeni teller çıkmış iç kısma plastik gibi takılıyo ve saydamlar hiç belli olmuyor..ondan yaptırın..
iki sene geçmez bekleyemem o kadar demeyin inanın ki neler gelip geçiyo sabretmek en büyük başarı..
dişlerim çok sarı beyazlatmak istiyorum diyip saçma sapan malzemeler kullanmayın karbonat kabartma netten sipariş verilen işe yaramaz malzemeleri kullanmayın..dişlerinizin minesini bozacaksınız..hergün düzenli şekilde bakımını yapın diş ipi,diş fırçalanması vb gibi zaten gerektiği şekilde rengi beyazlıyacaktır..
bi yola giriyorsunuz yaptırcam diyorsunuz ya hani dişlerinizi bi güzel kesiyorlar o an ki görüntüyü bilseniz inanın yamuk dişlerinize razı olursunuz..üzeri kaplanan diş altta ne halde olacak hiç düşündünüz mü:S tamam şekli süper oluyor hiç bunları düşünmüyoruz ama inanın kendi kendimize mafediyoruz herşeyi
her yolu deneyin dişleriniz için elinizden geleni yapın ve en son ihtimal kaplama olsun..şimdi diyeceksiniz madem böyleydi sen niye yaptırdın ben yaptırmaya başladığım anda farkettim gerçekleri sizde birazda olsa farkedin diye yazdım bunları psikolojim çok bozuk dişlerime çok üzülüyorum
teşekkürler cnmhttp://www.kadinlarkulubu.com/newthread.php?do=newthread&f=185 buraya başlığı ve konuyu yaz canım
dişlerinizin son halini resimleyip koyabilirmisiniz ?? bnde dişlerimi yaptırmaya karar verdim.ölçü falan aldı.pazartesi başlicak,çok heyecanlanıyorum şu halinden kurtulacağım için :) bide bişidicem bu geçiciler ağızda ne kadar kalıyor ?
Alıntı ile cvpla diip msj başlığının altındaki simgelerden en üst sıradaki sağdan 3.ye tıkla.gülen suratla okun arasında kalana..ordan sağ üstte dosya ekle var tıkla seç. Sonra yükle de..sonra en altta sağ altta kıymık kadar bitir yazıo.ona tıklaman lazım.Resm koymak istiyorum ama tlfdan giriyom nete bi türlü olmadi bilen varsa soylermi resim atmayi
Kesimde ve sonrasinda agri olmuyor diyen hatunlar neredeler?
Benim 5 dişimi aşıttılar hiç ağrı hissetmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?