Zirkonyum kaplama yapılıyor bu dişler adam olur mu sizce? (resimli)

evet cnm zirkon kaplama olucak.ayrık dişler için çok daha kolay.bnm dişlerim gibi çekilip yerlerinin iyi olmasınıbeklemiceksin en azından.süre olarak daha kısa sürücektir.doktor önerisi antep için ben bilmiyorum ama inş.arkadaşlar iyi biyer söylerler.

canım ilk sayfalara bakarsan ordaki arkadaşların dişleri de tuhaf duruyor. seninki onlara nazaran daha iyi. Resimlere bak, yapıldıktan öncesi ve sonrasına. bu seni motive eder.

off nedir bizim çektiğimiz bu dişlerden yaa:26: bende bir an önce antepde güvenilir bir doktor bulup yaptırmak istiyorum

Zirkonyum en güzel çözüm inanılmaz doğal ve güzel oluyor tavsiye ederim ben yaptırdım çok memnunum yardımcı olabilirim isteyen arkadaşlara

Zirkonyum en güzel çözüm inanılmaz doğal ve güzel oluyor tavsiye ederim ben yaptırdım çok memnunum yardımcı olabilirim isteyen arkadaşlara

çok sevinirim inan ki..benim işlemlerimde pazartesi başlicak.dişlerimin yapılmamış halini koymuştum bilmem baktınızmı.o dişlerin nasıl bişekle bürünüceğini çok merak ediyorum..doktor bi iki tane çekeriz dedi kanal tedavisinide söyledi.pazartesi gittiğimde çekim işlemini yapıcak ağız ölçümden kalıp çıkartıcaktı laboratuvardan pazartesi gelir dedi.çok heyecanlanıyorum.6 üst 8 alt dişimi yapılacak.bnm dişlerimde gerçekten çok çirkin.dişlerimi çektiğinde çekilen yere geçici takmaz dimi.15gün ben öylemi dolaşırım allah tan çalışmıyorum ama erkek arkadaşımla buluşamicam bunu sorun ediorum
dişler çekildikten sonra yerleri iyileşince kesime başlarmış.tüm işlemler ne kadar süreyi kapsıyo

şimdi dikkat ettim fotograflarına çok kötuymuş dişlerin benımkıler açıkçası bu kadar kötu değildi 15 gün de bitti geçici dişlere hekımler cok dikkat etmiyor ama sizin geciciler baya kötü gözüküyor inşallh sonu guzel olur ama tam isteğinizi hekiminize anlatırsanız sorun olmaz renk ve model

banu1979 bnm geçici dişlerim değil bunlar ama geçicek inş :) kendi dişlerim..işlemlerim pazartesi başlıyor..dişlerim gerçekten çok kötü.merakla sonucu bekliyorum hayırlısıyla bi başlasın gün sayıyorum :)

kızlar ne kadara yaptırdınız ve hangi ilde yaptırıyorsunuz? canım cikolata_88 sende istersen ayrı bir konu açıp aşamalarını yazabilirsin. daha rahat takip ederiz

canım şu yazı için çok teşekkürederim sana ben 25 yaşındayım dişlerim aynı seninki gibi ve çürük dolgu dolu resme bakınca aa benmiyim bu dedim .. benim üst dişlerim de tamamen sağ tarafa kayma yaptı 3 seneye kalmaz yamuk bir ağızla dolaşıcam doktoruma bir çare dedim bu görüntü hiç hoş değil dedim kendi dişin gibi olmaz hiçbirşey dedi başka doktara gittim zinkoryum önerdi çünkü dişlerimle başaedemiyorum her 3 ayda bir çürüklerim oluşuyo ön dişlere kada çürümeye başladı bu yolun daha mantıklı olduğunu düşünüyordum bende çünkü çürümeden kurtarmış olurum dişimi diyordum ama senin yazdıkların beni çok etkiledi sonuç noldu çok merak ettim çünkü bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayımmm ....

bütün yorumları okudum bende dişlerden yana sorunluyum. azı dişlerim üstten çıkmıştı çekti doktorum çarşamba günü randevum var ve korkuyorum burada yazılanları okudum daha da korktum öndeki 2 dişim sağlam ve düzgün onların yanlarındaki kenarlardan çürümeye başladı onların yanındakiler çekildi benim diş yaptırmaam hem estetik hem de sağlık için çünkü çekilen dişlerin yerine diğer dişler kayıyormuş ve düzgün olan dişlerde bozuluyormuş.

çok diş çektirdim ama hiç dolgu kanal falan yaptırmadım zaten benim felsefem çürüyen dişi çektir gitsindi ama şimdi ağzımda diş kalmadı 8 dişim eksik onların yerine porselen köprü yapacak doktorum.

ben devlet hastanesinde yaptırıyorum doktorum cerrahi işlem gerekiyor denen 3 kökü hiç ameliyata gerek kalmadan pat pat çekti boşuna ağzına bıçak değdirtme dedi işinin ehli kadın kadına çok güveniyorum ve bi okadarda tırsıyorum çok sert mizaçlı. geçen hafta çekilen dişlerin yerleri iyileşmişmi diye kontrol etti ve çarşambaya gün verdi ama çarşamba gelsin istemiyorum hayatımda düşündüğüm başka hiçbirşey kalmadı.

ya bende anksiyete bozukluğuda var kaygılanıyorum diş aşıtma işlemi uzun sürer mi 4 yada 5 diş kaç saat sürer öyle saatlerce üstüme abanacak olması bile beni sıkıyor.

bir de kanal tedavisimi yapıyorlar önce dişe ? benim aşıtacağı 2 dişte çürük var ve ama neye göre kanal tedavisi yapılıyor bilmiyorum.
yaptıranlar o dönemde çok sorun yaşamış ama yaptırdıktan sonra mutlular benimki de hemen yapılır kurtulurum inşallah ya.

diş çektirmekten korkmuyorum ama yaptırmaktan korkuyorum bende böyle değişik bi tipim

Resim koymak istiyorum ama tlfdan giriyom nete bi türlü olmadi bilen varsa soylermi resim atmayi

Resm koymak istiyorum ama tlfdan giriyom nete bi türlü olmadi bilen varsa soylermi resim atmayi
Alıntı ile cvpla diip msj başlığının altındaki simgelerden en üst sıradaki sağdan 3.ye tıkla.gülen suratla okun arasında kalana..ordan sağ üstte dosya ekle var tıkla seç. Sonra yükle de..sonra en altta sağ altta kıymık kadar bitir yazıo.ona tıklaman lazım.

arkadaşlar zirkonyum diş yaptıranlar memnunlarmı acaba ve istanbul avr.yakasında tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı.yeni konu açamıyorum sanıyorum yeni üye oldum buraya yazdım şuan ama umarım doğru yerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…