• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum kaplama yapılıyor bu dişler adam olur mu sizce? (resimli)

Ya sonrası? .... .

Sizde yenimi yaptiracaksiniz bende yaptirmadan cok korkuyodum deli gibi arastirdim. Uyusturuyolar hicbirsey hissetmiyosunuz sadeece uzun sure acik agizla kalinca dudaklar kuruyo yutkunma istegi oluyo falan. Ozelde yaptiracaksaniz ayni gun geçici disleriniZ takilir onun icin disin hava alip can acitmasi durumu olmaz ben devlette yaptirdim geciciler ertesi gun takildi disler aciktayken hava aliyo ve caniniz yaniyo sicak soguk birsey yenmiyo ılık olacak. Geçiciler takilinca 1 hafta kaldi benim agzimda rahat degil geçiciler dişime sakiz yapismis hissi vermisti bana ama alisiyo insan onada. Gercekleri takincada 3 gunde alıştım. Hicbir surecte agri aci hissetmedim. Rahat olun acı yok ;)

Sizde yenimi yaptiracaksiniz bende yaptirmadan cok korkuyodum deli gibi arastirdim. Uyusturuyolar hicbirsey hissetmiyosunuz sadeece uzun sure acik agizla kalinca dudaklar kuruyo yutkunma istegi oluyo falan. Ozelde yaptiracaksaniz ayni gun geçici disleriniZ takilir onun icin disin hava alip can acitmasi durumu olmaz ben devlette yaptirdim geciciler ertesi gun takildi disler aciktayken hava aliyo ve caniniz yaniyo sicak soguk birsey yenmiyo ılık olacak. Geçiciler takilinca 1 hafta kaldi benim agzimda rahat degil geçiciler dişime sakiz yapismis hissi vermisti bana ama alisiyo insan onada. Gercekleri takincada 3 gunde alıştım. Hicbir surecte agri aci hissetmedim. Rahat olun acı yok ;)
Yok ben kestirdim ve prova gununu bekliyorum :1:
Aa manyak mi onlar yahu
Ertesi gun takilir mi geciciler:26:

Dişlerinizin ilk hali gerçekten kötüymüş şuan çok begendim üst dişlerinizi :) Alt dişleriniz kötü durmuyor eğer imkanınız varsa altlarıda yaptırın derim :)

Bugün doktora gittim beyazlama tüpüm bitmişti onu aldım doktor şaşırdı bu kadar kısa sürede çok iyi bi ilerleme dedi :) orda bi kız zirkonyum yaptırmış ön dişlerini ve hayran kaldımmmmmm o kadar güzel olmuş düzenli olmuş ki ben A2 yaptıracaktım sonra dişlerimi beyazlatıyım A1 olsun dedim ama kızda gördüğüm kadarıyla A2 çok sarıydı bi ton açığı da A1 miş sanırım oda biraz sarı olacak o yüzden doktorla konuştum şimdi alt dişlerimi beyazlatıyorum bu seferde altlar beyaz üstler sarı olsun istemiyorum dedim ama artık yapılmaya verdi dedi bişey yapamaz mıyız dedim birilerini aradı tamam gözün aydın zirkonyum a1 olacak üstündeki porseleni B1 yani en beyazı olacak dedi son kararın mı dedi evet dedim tamam o zaman dedi içini A1 diye yapmıştık o öyle kalsın dışındaki porseleni B1 olarak kaplayalım dedi tamam dedim :) çok mutluyum hem dişlerim beyazlıyor ve gördüğüm kadarıyla çok güzel diş yapıyor :70: yarın provam var nereyi beğenmediysen neyin düzelmesini istiyorsan bana açık açık söyle tamam mı dedi ayrıca senin beğenmenin dışında benimde beğenmem lazım dedi ben beğenmemişsem tekrar düzeltilecek dedi çok ilgileniyor sağ olsun çok memnunum :76:

Bende yaptırmayı düşünüyorum son hali nasl foto sunu atabilir misiniz

Benimde ön iki disim yamuk doktor zirkonyum olucagini soyledi fakat 4 dis calisiriz esterik olmasi acisindan dedi acaba yamuklugu duzelirmi cok kararsizim tel kesinlikle istemiyorum off :((

Merhaba arkadaşlar,
konu çok eskiymiş ama Sinem'in dişlerini nerede yaptırdığını bilen var mı?
lütfen çok acil istanbulda güvenebileceğim protez bir dişçi veya klinik arıyorum...

Cagdas Kislaoglu'na Mart 2014'de dislerimi yaptirdim. Ona yaptirmaya karar verdigim icin daha sonra kendime o kadar cok kizdim ki, bu nasil bir akil dedim. Dogru durust muayene bile etmedi. Uzak bir noktada kollarini kavusturup, yapariz, ederiz, arkadasim size fiyat versin dedi gitti. Iste diyorum ya, salak ben.. ona yaptirdim. Sadece disleri torpuledi, ki daha sonra ne kadar yanlis ve zarar verici, derinden torpuledigi ortaya cikti. Yeni lamina disleri bile bir ortodontiste takdirdi, onlarin da dis etlerinin uzerini kaplayacak ve zarar verecek sekilde yapildigi ortaya cikti.
Bastan sona hersey yanlis. Hadi bu hatalar yapildi. Dis takildi. Dilim devamli bir yerlere takiliyor, dogru durust konusamaz oldum. Yani tasarim da berbat, yanlis. Bari o duzgun olsun degil mi. Sonunda, 1 yillik disler sokuldu ve yerine su an cok cok memnun oldugum, rengi, sekli, kullanimi cok daha dogal, guzel, uygun olan yeni dislerimi yaptirdim. Kisacasi, kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.

ben dişlerimi bugün kestirdim.soldaki köpek dişim biraz öndeydi tek diş olmaz dediler 6 sı birden heba oldu. çok ama çok pişmanım. ama forumu okudum bu psikoloji herkeste var. kesik dişleri görünce pişma oluyor herkes. Allahım utandırmasın
Tek dis neden olmaz dediler ki bnm tek dis 2 tane var

Arkadaşlar burda yenıyım soracagım coook soru var zınkonyum kaplama yaptıran var mı aranızda 5-6 ay oldu benımkı :(

Gecmis olsun nasil smdi bi sknti yok dmi
Baya sıkıntı var yaptirdigim gunden beri agridan duramiyorum cumartesi gunu doktora gidicem kanal tedavisi yapacak ama kaplamayi cikaricam diyo bir ablam da doktoru zirkonyum kaplamayi cikarirken ana disleri de çıkmış implant yaptirmak zorunda kalmis coooooooooookkkk korkuyorum

Baya sıkıntı var yaptirdigim gunden beri agridan duramiyorum cumartesi gunu doktora gidicem kanal tedavisi yapacak ama kaplamayi cikaricam diyo bir ablam da doktoru zirkonyum kaplamayi cikarirken ana disleri de çıkmış implant yaptirmak zorunda kalmis coooooooooookkkk korkuyorum
Hadi ya bnde cok korkuyorum benim ki tamamen doktor hatasiyla olmus durum smdide iki disim dhaa ayriliyor plak takiorum kaplamarim iyicene havasiz kaldi ama keske sende o iki disin implant yaptirsaydin kaplama yaptirmasaydin

Peki kopru seklinde mi yapildi

Konuyu acali aradan 5 bucuk yil gecmis ve hala dislerim saglam duruyor kizlar :nazar: Zirkonyum kaplamayi tavsiye ediyorum

Back