canım ya ne yaptırdın. bana porselen kaplama yapılacakmış .daha da net anlamadım ne yapılacağını kadın ortodonti uzmanı felan da değil hani. sahte dişi taktı bugün dipleri felan dişin çok kötü. baştan savma . umarım gerçek dişte böyle olmaz
kızlar buda geçici takılmış hali çok çirkinler napcam ben(((( nolursunuz bişi söyleyin
alt dişlerimde berbatmış acaba altları da mı kaplatsam 8 tanesini fln( çokta borcum var ama bu şekilde de kullanamam siz olsanız napardınız bu dişlerle
nolursunuz bişi söyleyin depresyona girdim ağlıcam(
ben geçici dişlerle yemek yiyemedim. azı dişlerim birleşmiyorgerçeği de böyle mi olur
Geçici diş ile kalıcı diş arasında dünya fark var kafanızı takıp moraliniz bozulmasınben yemek yedim hemen değil ama yiyebildim zorlandım mı evet ama sonucu görünce hepsini unutacaksınız geçmiş olsun..
canım sen ne zamn taktırdın . senin de zirkonyum mu.. 3 gndür lapa tarzı şeyler yiyorum öğüre öğüre her gün bir kilo kaybediyorum. korkuyorum halimden. bana takacakları asıl diş te aynı kalıpla yapılmıyor mu. şu an azı dişlerim birleşmiyor yine birleşmeyecek anlamına gelmez mi bu?
umarım canım yaa. lastik zaten bunlar gece ğzımda koku yapıyor. midem bulanıyor sabahları bi saat öğürüyorum. canım uyum sağlamam ne ladar zamanımı alır. ben 1 ay sonra evlenicem. nişanlımda hç memnun değil bu işten nazlanmama hayatta müsaade etmezGeçen sene bu zamanlar takılmıştı benim.Aynı kalıp derken her zaman geçici diş büyük olur fazla zorlamamak için kesilen dişlerinizi büyük yaparlar gerçek dişleriniz gelsin provada görüceksiniz çok fark olduğunu..
umarım canım yaa. lastik zaten bunlar gece ğzımda koku yapıyor. midem bulanıyor sabahları bi saat öğürüyorum. canım uyum sağlamam ne ladar zamanımı alır. ben 1 ay sonra evlenicem. nişanlımda hç memnun değil bu işten nazlanmama hayatta müsaade etmez
istanbulda zirkonyum destekli porselen diş yaptırıp gerçek anlamda memnun olan varsa özelden dişçi ismi verebilir mi? Son günlerde dişçi araştırmaktan kafayı yemek üzereyim
kızlar buda geçici takılmış hali çok çirkinler napcam ben(((( nolursunuz bişi söyleyin
alt dişlerimde berbatmış acaba altları da mı kaplatsam 8 tanesini fln( çokta borcum var ama bu şekilde de kullanamam siz olsanız napardınız bu dişlerle
Eki Görüntüle 164052 Eki Görüntüle 164053 Eki Görüntüle 164054
işte kızlar dişlerimin eski ve yeni hali üst 6 dişimi yaptırdım
aynı dert bende de var canım bulduysan iyi bi doktor zirkonyum yapan banada mesaj yazarmısın lütfennnn rca ediyorum bende doktor araştırmaktan yoruldum artık
Ankarada bi diş hekimine yaptırıyorum canım
Eki Görüntüle 164052 Eki Görüntüle 164053 Eki Görüntüle 164054
işte kızlar dişlerimin eski ve yeni hali üst 6 dişimi yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?