Zirkonyum kaplama yapılıyor bu dişler adam olur mu sizce? (resimli)

Gerçek dişte öyle olmaz canını sıkma ama hemen yapıştırma geçici yapıştırsın ben 1 hafta denemek istiyorum ondan sonra kalıcı olsun de porselenlerde zirkonyum gibi şeffaf değildir yani dişin altında birazda olsa metallik görünür ışık yansıması yoktur ön dişlerde genelde tavsiye etmezler bu yüzden değiştirme şansınız varsa zirkonyum yaptırın derim ben arka taraflar için porselen olur çünkü alt yapısı metal olduğundan daha sağlam ve çiğneme kuvveti arka dişlerde olduğundan kırılma olasılığı yoktur..

ben dişlerimi bugün kestirdim.soldaki köpek dişim biraz öndeydi tek diş olmaz dediler 6 sı birden heba oldu. çok ama çok pişmanım. ama forumu okudum bu psikoloji herkeste var. kesik dişleri görünce pişma oluyor herkes. Allahım utandırmasın

ben geçici dişlerle yemek yiyemedim. azı dişlerim birleşmiyor gerçeği de böyle mi olur

dişleriniz çok hoş ve doğal görünüyor güle güle kullanın ..konuyu başından sonuna kadar tek tek okudum ..üzerinden çok zaman geçmiş ama yazdıklarınızdan çok ikna oldum..para maalesef büyük sıkıntı..taksit yapıyor olması cazip kıldı:)rica etsem diş doktorunuzun ismini telefonunu ve adresini bana yazabilir misiniz? mesaj atamıyorum :)

ben geçici dişlerle yemek yiyemedim. azı dişlerim birleşmiyor gerçeği de böyle mi olur

Geçici diş ile kalıcı diş arasında dünya fark var kafanızı takıp moraliniz bozulmasın ben yemek yedim hemen değil ama yiyebildim zorlandım mı evet ama sonucu görünce hepsini unutacaksınız geçmiş olsun..

canım sen ne zamn taktırdın . senin de zirkonyum mu.. 3 gndür lapa tarzı şeyler yiyorum öğüre öğüre her gün bir kilo kaybediyorum. korkuyorum halimden. bana takacakları asıl diş te aynı kalıpla yapılmıyor mu. şu an azı dişlerim birleşmiyor yine birleşmeyecek anlamına gelmez mi bu?

Geçen sene bu zamanlar takılmıştı benim.Aynı kalıp derken her zaman geçici diş büyük olur fazla zorlamamak için kesilen dişlerinizi büyük yaparlar gerçek dişleriniz gelsin provada görüceksiniz çok fark olduğunu..

umarım canım yaa. lastik zaten bunlar gece ğzımda koku yapıyor. midem bulanıyor sabahları bi saat öğürüyorum. canım uyum sağlamam ne ladar zamanımı alır. ben 1 ay sonra evlenicem. nişanlımda hç memnun değil bu işten nazlanmama hayatta müsaade etmez

istanbulda zirkonyum destekli porselen diş yaptırıp gerçek anlamda memnun olan varsa özelden dişçi ismi verebilir mi? son günlerde dişçi araştırmaktan kafayı yemek üzereyim

Takıldıktan hemen sonra alışıyorsun hiç ağzında yabancı madde varmış gibi durmuyor..Geçici dişlere alışmaktan daha kolay inan bana..

istanbulda zirkonyum destekli porselen diş yaptırıp gerçek anlamda memnun olan varsa özelden dişçi ismi verebilir mi? Son günlerde dişçi araştırmaktan kafayı yemek üzereyim

aynı dert bende de var canım bulduysan iyi bi doktor zirkonyum yapan banada mesaj yazarmısın lütfennnn rca ediyorum bende doktor araştırmaktan yoruldum artık

Geçici dediğimiz dişler birkaç saat içerisinde akrilik dediğimiz malzemeden yapılan dişlerdir. geçicilerin amacı kesilmiş dişleri korumak ve gıdalar yüzünden oluşabilecek hassasiyeti engellemektir. Hastaların çoğu geçicilerden rahatsız olur. Kaba gözükür, rahat konuşamazsınız.merak etmeyin, bu dişler yapılacak zirkonyum dişleriniz gibi olmaz. geçmiş olsun

aynı dert bende de var canım bulduysan iyi bi doktor zirkonyum yapan banada mesaj yazarmısın lütfennnn rca ediyorum bende doktor araştırmaktan yoruldum artık

ben tedaviye basladım dişçimden çok memnunum ilgili sıcakkanlı ve kesinlikle paragöz değil neyse onu söylüyor onu da yapalım bunuda keselim demiyor şu an geçiciler takıldı bunlar oldukça kötü ama gerçeklerin bunlarla alakası olmayacağını söyledi.isim adres vermek isterim ama msj atamıyorum henüz nasıl yapsak:26:

Kizlar bende zirkon kaplama istiyorum dislerimden memnun değilim ama korkuyorum süreç çok zormu bide fiyat 500 dedi çok fazla sanki 6 diş yapilcak sonrası nasıl off çok kararsizim

zirkonyum kaplama güzel olmuş ama altlarla üstler cok farklı zıt duruyor birbirine altlarıda yaptırırsan daha doğal olur bence :))

Son düzenleme:

bu alt dişlerin neresi berbat? sen berbat diş görmemişsin.çok geç yazıyorum ama bence dokunmamalısın inşallah dokunmamışındır

Sinemcim bende şuanda senin durumundayım. Morle ihtiyacım var yardım istiyorum şuanda geçici dişler takılı beklemedeyim.yarın gidecegim benim diş etlerisorunlu bakalım gelişme varmı eger varsa gerçek ölçüyü alacam diyordu dr. Bide dolgu yapılacak dişler var daha ne olacak merak ediyorum acıyı zaten geçtim artık. Bu geçici dişlerle gerçeginin bi ilgisi yok demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…