• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

ben kalori sayıyoyorum çok yesem de :KK70: dün pasta filan yedim kalori hesapladım 1900 küsür :KK70: tavsiye ederim en azından ne yiyip içtiğini görüyorsun
Dogru diyon ben cok yeyince moralim bozuluyo birakiyom saymayi:D başladığım kiloya donmeden durmam lazim :tokat: bugun 1230 kalorim var:KK51:

Aynen canim tam gununde olmaz senin simdi ama belirtiler var diyon demekki yakin regl hemen ol da rahatla:KK19: ben hep regl zamanlari kötü geciyo yeme bakimindan:silah:
Yine kesildi zaten :D valla olayım da rahat edeyim ellerim iki kat oldu yüzük zor girdi elime ki bollasmisti :( ödem durumunu wc durumunu nasıl çözecem :( berbat hissediyorum kendimi :(

Dogru diyon ben cok yeyince moralim bozuluyo birakiyom saymayi:KK70: başladığım kiloya donmeden durmam lazim :tokat: bugun 1230 kalorim var:KK51:
Kalori saymak çok iyi de spor da yapmak gerek sanki yürüyüş mekik gibi hafta da 5 gün yoksa kaloriler düşük oluyor ben hiç doymuyorum :(

Yine kesildi zaten :KK70: valla olayım da rahat edeyim ellerim iki kat oldu yüzük zor girdi elime ki bollasmisti :KK43: ödem durumunu wc durumunu nasıl çözecem :KK43: berbat hissediyorum kendimi :KK43:
Wc sorunu yine mi basladi yaa:110: bol kayisi falan ye su ic kuzummm
Kalori saymak çok iyi de spor da yapmak gerek sanki yürüyüş mekik gibi hafta da 5 gün yoksa kaloriler düşük oluyor ben hiç doymuyorum :KK43:
bencede ya bende spora baslicam ama ramazan oncesi bahar temizligi yapicam o yuzden baslayip birakmak istemiyorum heralde ramazanda az az yaparim iftarla sahur arasi :bicak: Aşırı yag yakimi bölümünü yaptigin icin mi az geliyo gi ben doyyom aslinda kalorilerimle ama iste pis bogazlik tika basa yime istegi agir basiyo:KK51:
Aynen canım ben de bugün kalori sınırımda kalacağım inşallah
ben iyi gidiyorum bugun:dua:hadi birakmak yok:eğlence:

Wc sorunu yine mi basladi yaa:110: bol kayisi falan ye su ic kuzummm

bencede ya bende spora baslicam ama ramazan oncesi bahar temizligi yapicam o yuzden baslayip birakmak istemiyorum heralde ramazanda az az yaparim iftarla sahur arasi :bicak: Aşırı yag yakimi bölümünü yaptigin icin mi az geliyo gi ben doyyom aslinda kalorilerimle ama iste pis bogazlik tika basa yime istegi agir basiyo:KK51:

ben iyi gidiyorum bugun:dua:hadi birakmak yok:eğlence:
Ortadakini yapayım dimi hafta da 4 5 gün de spor yapayım bugün çok güzel yürüdüm 1 saat kadar sahil havası aldım üstelik iyi geldi.
Wc sorunu 1 haftadır var regli öncesi böyle olurum ama 3 4 gün ama bu sefer 1 haftayı buldu ya da başka sebebten stresten oluyor :(

Ortadakini yapayım dimi hafta da 4 5 gün de spor yapayım bugün çok güzel yürüdüm 1 saat kadar sahil havası aldım üstelik iyi geldi.
Wc sorunu 1 haftadır var regli öncesi böyle olurum ama 3 4 gün ama bu sefer 1 haftayı buldu ya da başka sebebten stresten oluyor :KK43:
Az yedikce de kabizlik oluyo canim bence ortadakine gore yap hem kalorisi cok lifli seyler ye bol boll yuruyusde yaptin mi guze kilo verirsin bence:dua:

Sen ne durumdasın verebildin mi ?
Hayir aldim:KK53: cuma ve cumartesi yemenin zirvesini yaşadım ve bugün başladım diyete 55.8 dim sabah:ruh: yarina 1 kilom gitmis olur baya sistim çünkü :ruh: bugun cok iyiyim ama neden bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyo bugun hic zorlanmıyorum keske hep boyle olsa yeme krizleri gelince 2 3 gune anca gidiyo :ruh:

Hayir aldim:KK53: cuma ve cumartesi yemenin zirvesini yaşadım ve bugün başladım diyete 55.8 dim sabah:ruh: yarina 1 kilom gitmis olur baya sistim çünkü :ruh: bugun cok iyiyim ama neden bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyo bugun hic zorlanmıyorum keske hep boyle olsa yeme krizleri gelince 2 3 gune anca gidiyo :ruh:
:D hep alıyoruz zaten veremiyoruz ki niyeyse. Ya bende dün çok güzel gömdüm misafirliğe gittim tatlı da yedim efsaneydi bu cumaertesi de var misafirlik :D .
Ben hep yemek istiyorum ya :( sende 2 3 günlük ise kalorisi düşük şeyler yeein mi geçer gider .

:KK70: hep alıyoruz zaten veremiyoruz ki niyeyse. Ya bende dün çok güzel gömdüm misafirliğe gittim tatlı da yedim efsaneydi bu cumaertesi de var misafirlik :KK70: .
Ben hep yemek istiyorum ya :KK43: sende 2 3 günlük ise kalorisi düşük şeyler yeein mi geçer gider .
Ay bende hep yemek istiyom yaa :110:bıktım valla kilo düşünmek istemiyom:110: dün bende ekmekle yemek yedim ustune incir tatlisi yapmıştım ondan yedim aksam tv karşısında meyve yedim :deli: ne guzel bi gundu:deli:

Ay bende hep yemek istiyom yaa :110:bıktım valla kilo düşünmek istemiyom:110: dün bende ekmekle yemek yedim ustune incir tatlisi yapmıştım ondan yedim aksam tv karşısında meyve yedim :deli: ne guzel bi gundu:deli:
Incir reçeli mi yedin off çok güzel oluyor ya . Meyve çok cazip gelmiyor bana artık :D .
Bizim hayatımız diyet kuzum hep düşünecez malesef

Incir reçeli mi yedin off çok güzel oluyor ya . Meyve çok cazip gelmiyor bana artık :KK70: .
Bizim hayatımız diyet kuzum hep düşünecez malesef
Yoh incir tatlisi ici cevizli serbeti karamelli:deli:nefis bisi:deli: aynen ya bu beni sinir ediyooo hep diyette olmaliyiz ki kilo almayalim:kızgın:

Ya o nasıl bir şey ki canım çekti şimdi :KK70: .
Off offf nasıl olcak valla bilmiyorum
2 dene yedim tadi damagimda kaldi ve bitti:KK70: bu yeme aşkıyla zor acik bizim is:KK70: ben hedef kiloma nasil geldim acaba :KK70:zaman beni giderek daha pis bogaz yapiyo sanirim:KK53:

2 dene yedim tadi damagimda kaldi ve bitti:KK70: bu yeme aşkıyla zor acik bizim is:KK70: ben hedef kiloma nasil geldim acaba :KK70:zaman beni giderek daha pis bogaz yapiyo sanirim:KK53:
Cidden ya nasıl verdin benim şu gebelikler olmasaydı ben ne güzel 60 olacaktım :( şimdiye kadar.
Protein günü mü yapsak bir gün ne etsek

Cidden ya nasıl verdin benim şu gebelikler olmasaydı ben ne güzel 60 olacaktım :KK43: şimdiye kadar.
Protein günü mü yapsak bir gün ne etsek
Eskiden böyle degildim ya gitgide gücüm kalmadi diyete hee bende dusukten sonra aldim kilo kiz yoksa hep 52 53 arasi gidip geliyodum:110:kesin sen hedef kilondaydin simdi :110:
Sali yapak mi o gun kalorim az ya rahat yaparim protein doyuruyo insani

Bugun kalorime uydum :halay: kalorim 1230
Sabah nescefe
Kahvalti: 7 8 tane çeri domates , 2 minik salatalik, yarim dilim tambugday ekmegi, 1 küçük köy yumurtasi tavada, 2 lokma tahin pekmez, yesil cay
Ara: 1 altinbasak, 1 kasik labne, 2 kucuk salatalik
Ogle: 20 gr yufka ekmegi, 70 gr tavuk göğüs, mayadanoz, 3 tane ceri domates, 4 aci biber tursusuyla dürüm
Aksam: yarim tabak yesil fasulye, 60 gr yufka ekmegi, coban salata
Ara: 1 yesil elma, 2 minik kepekli galeta
Ara: 2 avuç kraker, nescafe
Toplam 1224 kalori:halay:

Bugun kalorime uydum :halay: kalorim 1230
Sabah nescefe
Kahvalti: 7 8 tane çeri domates , 2 minik salatalik, yarim dilim tambugday ekmegi, 1 küçük köy yumurtasi tavada, 2 lokma tahin pekmez, yesil cay
Ara: 1 altinbasak, 1 kasik labne, 2 kucuk salatalik
Ogle: 20 gr yufka ekmegi, 70 gr tavuk göğüs, mayadanoz, 3 tane ceri domates, 4 aci biber tursusuyla dürüm
Aksam: yarim tabak yesil fasulye, 60 gr yufka ekmegi, coban salata
Ara: 1 yesil elma, 2 minik kepekli galeta
Ara: 2 avuç kraker, nescafe
Toplam 1224 kalori:halay:
süpersin canım işte bu sensin

Back