• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

Sabah 1.5 yumurta ile Lorlu omlet peynir ve domates salatalık yedim
Öğle sade Nescafe
Akşam da 82 gr köfte yarım domates 5 veya 6 tane köz biber yedim

Total 406 kcal almışım yaktığım kalori ise şu an 330 akşam fitness a da gideceğim ve şu an bi 330 kcal yakacak kadar daha yürüyeceğim totalde 900 1000 arası yakarım

Sabah 1.5 yumurta ile Lorlu omlet peynir ve domates salatalık yedim
Öğle sade Nescafe
Akşam da 82 gr köfte yarım domates 5 veya 6 tane köz biber yedim

Total 406 kcal almışım yaktığım kalori ise şu an 330 akşam fitness a da gideceğim ve şu an bi 330 kcal yakacak kadar daha yürüyeceğim totalde 900 1000 arası yakarım
doydun mu bunlarla :deli:

ben ne zaman olcam karnım da yağ birikimi var haftaya protein günü yapayım diyorum löp löp oldu yine
Regl zamani diye mi sis karnin kiz gunun ne zaman benimde bi kac gun onceden sisti karnim hala sis iki gune iner az yemem lazım
Aynen protein iyi olur kuzum yap bencede

Noooo tam kalori ihtiyacım kadarını aldım 2000 küsür :KK43: :KK43:
Ben gece tavuk pilav yedim:silah: cokorem kaşıkladım :silah:
Bugun kalori tutmadim ama guzel bi kahvalti yaptim diyet dışı degil ama iyi doydum bida aksam yerim hafifce o kadar kapatirim gunu :KK51:sabah 55.6 ydim:oha: ben 53.9 olmustum ya:kızgın: yarina cogu gider insallah bozdummu toparlayamiyorum yaa:KK51:

Ben gece tavuk pilav yedim:silah: cokorem kaşıkladım :silah:
Bugun kalori tutmadim ama guzel bi kahvalti yaptim diyet dışı degil ama iyi doydum bida aksam yerim hafifce o kadar kapatirim gunu :KK51:sabah 55.6 ydim:oha: ben 53.9 olmustum ya:kızgın: yarina cogu gider insallah bozdummu toparlayamiyorum yaa:KK51:
Ben de çok bozdum misafir vardı bugün sabahtan akşama dek valla onla yedim her şeyden dışarı çıktık orda da da yedim canım çok sıkılıyor bu duruma

Back