• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zigzag kalori yöntemiyle zayıflama

İlk gun ya bide daha onceden kalori hesaplamadiysan sana karışık gelebilir canim ben ilk once yiyecegim seyleri yazip sonra yiyorum yoksa fazla olabiliyo bi kac gune oturur kalori duzenlemen alışırsın
Canim yemekler birebir bulunmuyor ama ortalama almaya caliscam

Canim yemekler birebir bulunmuyor ama ortalama almaya caliscam
Aynen canim kendine uydur orda bazen ben netten bakiyorum yemekleri bulamazsam oyle yazıyorum bazen benzer yemekleri yapiyorum hemen hemen ayni oluyodur kalorileride
Mesela ben katmer yapiyorum tam kalorisini bulamiyorum bide ben kendime az yagli yapiyorum o yüzden mayali hamurun kalorisini hesaplıyorum sonra icine koydugum yagi hesapliyorum kesin bi hesap oluyo böylece

Aynen canim kendine uydur orda bazen ben netten bakiyorum yemekleri bulamazsam oyle yazıyorum bazen benzer yemekleri yapiyorum hemen hemen ayni oluyodur kalorileride
Mesela ben katmer yapiyorum tam kalorisini bulamiyorum bide ben kendime az yagli yapiyorum o yüzden mayali hamurun kalorisini hesaplıyorum sonra icine koydugum yagi hesapliyorum kesin bi hesap oluyo böylece
Anladim canim simdi bugun benim 1400 gösteriyordu dolduramadim ne yapayim bu saatten sonra yemek de iyi olmaz heralde demi misir mi patlatsam be zamandır canim istiyordu ne dersin yoksa yemeyip saglikli mi kapatayim gunu bu hafta 1 kilo vermek istiyorum

Anladim canim simdi bugun benim 1400 gösteriyordu dolduramadim ne yapayim bu saatten sonra yemek de iyi olmaz heralde demi misir mi patlatsam be zamandır canim istiyordu ne dersin yoksa yemeyip saglikli mi kapatayim gunu bu hafta 1 kilo vermek istiyorum
Bence kuru meyve ceviz falan ye canim yanina da süt ic kalorini sabah ve oglen doldurmaya calis aksama yığılmasın daha cok kilo verirsin aksama az kalori alirsanEn Büyük TÜRKİYE ben umursamiyorum yediklerimi suan hic diyet modunda olmadigim icin ne kadar gitse yeter benim için diyorum en azindan yavas da olsa herseyi yiyerek kilo vermis oluyorum ama sen listedesin daha dikkatli ye bence aksama cok kalori birakma:sus:

Bence kuru meyve ceviz falan ye canim yanina da süt ic kalorini sabah ve oglen doldurmaya calis aksama yığılmasın daha cok kilo verirsin aksama az kalori alirsanEn Büyük TÜRKİYE ben umursamiyorum yediklerimi suan hic diyet modunda olmadigim icin ne kadar gitse yeter benim için diyorum en azindan yavas da olsa herseyi yiyerek kilo vermis oluyorum ama sen listedesin daha dikkatli ye bence aksama cok kalori birakma:sus:
Tmm canim bugun yemeyeyim o zaman

Dünkü menum kalorim 1133
Sabah 1 kupa nescafe
35 dk stepper
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim t.b.ekmegi, 3 zeytin, bi parca peynir, 1 lokma tereyagli bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ara: 1 kuru incir , 4 tane bugday patlagi
Öğlen: 1 porsiyon acili noodle, 1 bardak ayran
Aksam: 1 tabak bamya yemegi, yogurt
Ara : 2 avuc kraker
Sekersiz nescafe
1130 kalori
iyi akşamlar. aslında yarın basliycam .bugün gün vardı işin tadını kaçırdım
.ama yarın 1 haftalik basliycam.

iyi akşamlar. aslında yarın basliycam .bugün gün vardı işin tadını kaçırdım
.ama yarın 1 haftalik basliycam.
Cnm gunu takma sakin ben geçen pazar aksami gittim hamur isi yedim 3 gun kabak detoksuyla kilo almadan atlattim

Bugunku menüm :kk77: kalorim 1374
Sabah 1 kupa nescafe
Kahvalti: yarim dilim t.b.ekmegi, sebzeli omlet, az peynir, 1 zeytin , 1 lokma tereyağli bal, 1 lokma tahinpekmez, şekersiz çay
Ara: 1 büyük cookie ev yapimi,
Ara: 2 parmak kadar kiymali börek
Ara: 1 kase yoğurt, 1 elma
Aksam: 85 gr haşlanmış tavuk, 3 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavi, haşlanmış karnabahar
Ara: 2 avuc kraker
Ve suan cok açim canim acayip abur cubur cekiyo diyetten sıkılma sinyalleri veriyorum yarin guzel bi eksi görüp motive olurum insallah:ruh:

Dünkü menum kalorim 1133
Sabah 1 kupa nescafe
35 dk stepper
Kahvalti: 1 haslanmis yumurta, 1 dilim t.b.ekmegi, 3 zeytin, bi parca peynir, 1 lokma tereyagli bal, 1 lokma tahinpekmez, sekersiz cay
Ara: 1 kuru incir , 4 tane bugday patlagi
Öğlen: 1 porsiyon acili noodle, 1 bardak ayran
Aksam: 1 tabak bamya yemegi, yogurt
Ara : 2 avuc kraker
Sekersiz nescafe
1130 kalori
Afiyet olsun canım

Bugunku menüm :kk77: kalorim 1374
Sabah 1 kupa nescafe
Kahvalti: yarim dilim t.b.ekmegi, sebzeli omlet, az peynir, 1 zeytin , 1 lokma tereyağli bal, 1 lokma tahinpekmez, şekersiz çay
Ara: 1 büyük cookie ev yapimi,
Ara: 2 parmak kadar kiymali börek
Ara: 1 kase yoğurt, 1 elma
Aksam: 85 gr haşlanmış tavuk, 3 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavi, haşlanmış karnabahar
Ara: 2 avuc kraker
Ve suan cok açim canim acayip abur cubur cekiyo diyetten sıkılma sinyalleri veriyorum yarin guzel bi eksi görüp motive olurum insallah:ruh:
Akşama bisiler bıraksaydın keşke

Arkadaslar sizin topige giren kilo alir . O nasil menuler oyle. :halay:

Sizin zigzag i kendime soyle uyarladim. Uc gun iki ogun, uc gun tek ogun, bir gun uc ogun. Kalori saymak bana gelmiyor. :KK53:
Yiye yiye verecem kilolari ahahahhaha:KK70: napim hic diyet yapasim yoh ki benim:bicak:kalorim dolanaca istedigimi yiyom:ruh: ama 1 bucuk kilo verdim super bence:KK53: haftaya hedefim 1 kilo:KK53: ayy tek öğünle nasil durcan kiz:ruh:

Sagol bebik napiyon kızım dedesigile gitti esim uyyo coh sıkıldım canim bisiler yemek istiyo:110: sıkıldım diyet yapmaktan pffff:ruh:
Bende istemiyorum bu ara yapmak ama 3 ay korunacam sonra denemeler başlıcak o 3 ayda kilo vereyim benim sağlığım içinde bebek içinde iyi olmaz mı ?
Krakeri bilerek aksama bıraktım 8 e geliyodu yedigimde karin açlığından ziyade göz açlığı var bende :KK14:
Kraker yerine başka birşey yesen belki daha tok tutacak yarın öyle dene istersen

Yiye yiye verecem kilolari ahahahhaha:KK70: napim hic diyet yapasim yoh ki benim:bicak:kalorim dolanaca istedigimi yiyom:ruh: ama 1 bucuk kilo verdim super bence:KK53: haftaya hedefim 1 kilo:KK53: ayy tek öğünle nasil durcan kiz:ruh:

Yediklerinde bi sey yokta asiri aciktirir seni. :dondurma:

Sabah ,aksam latte icince duruyor insan ama sekersiz olacak. Bi de aksama patates beni tok tutuyor. :KK53:

Bende istemiyorum bu ara yapmak ama 3 ay korunacam sonra denemeler başlıcak o 3 ayda kilo vereyim benim sağlığım içinde bebek içinde iyi olmaz mı ?

Kraker yerine başka birşey yesen belki daha tok tutacak yarın öyle dene istersen
Aynen yaa krakerden yenicem yarın ama aksam acayip atistirma istedigi oluyo meyve de hic yiyesim gelmiyo aksam yarin havucu ince ince kesip onu atıştırcam aksam
Bencede kuzum bu 3 ayi iyi degerlendirmen lazim bak benimde diyet yapasim yok ama kaloriyle durduruyorum kendimi en azindan az da olsa gidiyo kilo sende tam zigzag kalori yapamasan bile 1200 1300 kalori alarak diyetini yap:dua:

Yediklerinde bi sey yokta asiri aciktirir seni. :dondurma:

Sabah ,aksam latte icince duruyor insan ama sekersiz olacak. Bi de aksama patates beni tok tutuyor. :KK53:
Hee canim hep abur cubur atistirmalik falan cekiyo yemegi az yemede sıkıntı yasamiyom bu hafta ne kadar verecm bakalim:ruh:
Beni de sekersiz nescafe iyi tutuyo canım bisi istedikce içiyom:kahve:

Tunaydinnn sabah tartidaki rakami görünce cok mutlu oldum bu diyet gercekten superrr :halay:
Carsamba gunu kalorim 1400 küsür ama ben 1300 almaya karar verdim çünkü o gün kilom çıkıyo yoksa:KK51::KK76: :KK76:

Back