Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sana bir kac sorum olcak meltoshcum:teytey: 1. sac tipin nedir canim yani yagli mi kurumu ? 2. temmuzda acmissin konuyu yaklasik 4-5 ay gecmis aradan saclarin ne durumde yazdigin gibi hacimmi kazandi cünkü o sorun bendede var sönük duruyor bide düz:çok üzgünüm: 3. en önemlisi dökülen saclarin YENiden ciktimi en cokda bunu merak ediyorum en kisa zamanda cevab verirsin insallah herkeze yeni yilin hayirlara vesile olmasini dilerim saglikli ve basarili bir yil olur insallah

valla ben zigavus yerine pantenimin içine sarımsak rendeledim bakalım nasıl gelecek...

meltosh hepimiz cevab bekliyoruz insallah cevablarsin hepimizin sorularini :çok üzgünüm:

arkadaşlar ben daha yeni okudum bu sarmısaklı şampuanın mucizevi faydalarını ama bi korkum var kullandıgımda yüzümde de tüylenme olur mu kiii?böyle bişi yaşayan var mı aranızda?:sm_confused

Kusura bakmayınn öss öğrencisiyim de anca girebildimn siteye zaman yok :))
saçım yağlı ve dalgalı.2.şişeyi de kullandım hacim kazandırıyo saça.
caseyeraa yüzümde tüylenme olmadı.
Okuduğuma göre normal ve kuru sacları mahvetmişş (((
Özür dilerim kızlarr yaa
Yağlı olursa sac tipiniz daha iyi gelir burdan bu sonuc cıkıyo

Son düzenleme:
Eniştem kuaför ve sarımsağın saçta çok etkili olduğunu söylemişti.dökülmeyi durduran tek şey oymuş.paylaşayım dedim:lepi:

Kızlar ben Zigavus'u hiç denemedim ama kendi şampuanımın içine sarmısak rendeledim bakalım bir etkisi olacak mı..
Saçlarım ince ve cansız, oysa ne kadar gürdüler 3-4 yıl önce...
Stres çok döküyor saçları, söylemesi kolay ama mümkün olduğunca uzak durun stresten, hiç değmiyor inanın insanın kendi kendini yemesine.
SLS olayına gelince, ben zaten bu saç dökülmesinden sonra artık iyice didik didik araştırmaya başladım, yok organik şampuan olacak, yok SLS'siz olacak, şu olacak bu olacak, bir dolu para da döktüm ve hala döküyorum. Kardeşime bakıyorum, saçlarını eline her ne sabun şampuan vs.. gelirse yıkiyor, umurunda değil. 3 kişiye yetecek kadar saçi var, çıktıkça çıkıyor saçlar... Ne olacağı varsa oluyor diyorum bazen artık kendi haline bıraktım...

bulamıorum bu şampuanı bi türlü hangi eczanelerden aldınız yazarmısınız....bakırköye yakın olanlar warmı arkadaşlar

arkadaşlar şampuan biraz önce elime geçti valla nişanlım taa karabükten gönderdi sivasta bulamadım bakalım deneyecem sonuçları yazarım..

merhaba kızlar bende saçlarımı sarıdan siyaha siyahtan sarıya sonra tekrar siyaha boyattığım için uzun süredir saçlarım çok dökülüyodu.Bugün aktara gittim chelated zinc (çinko hapı) adam bunu kendisi önerdi.30 ml entele saç losyonu vede 400 ml Sarımsak ısırgan karışımı bir şampuan aldım şampuanın markası Nival,kokusuz sarımsak ekstresiyle yapıldığı için kokusuzdur yazıyo üzerinde.Gerçektende sarımsak kokmuyo üstelik hoş bir kokusu var..hap 20 lira entele losyonu 15 lira şampuanıda 18 liraya aldım.Eve gelir gelmez hapı içtim günde 1 adet içicekmişim.şu anda saçımda entele losyonu var saçıma süreli 4-5 saat oldu.Birazdanda sarımsak ısırgan karışımı şampuanla banyo yapıcam..inşallah faydası olur tüm bunların

vuslat06 cnm msj sayım 50den az olduğu için sana özel msj atamıyorum bende buraya yazıcam

faydasını görüyorum saçlarımın dökülmesi durdu günde 2-3 tel bişey gidiyo oda normal zaten eskiden taranmıyodu artık çok rahat taranıyo ve parladı saçlarım

Bugün eminönü de bir eczanenin vitrininde bu şampuanın reklamını görsüm , fiyatını merak ettiğim için içeri girdim ve elimde 150 ml. lik şampuan ile çıktım. Genelde araştırmadan almam şampuan ama , nasıl oldu da aldım bilmiyorum. Az önce araştırmak için nete girdim , burada forumu görünce acayip sevindim.

Bugün ilk defa kullandım , bakalım neler olacak. :)

benim aldığım şampuanın markası nival 400 ml 18 tl sarımsak ve ısırganlı iyiki bu şampuanı almışım diyorum gerçekten saçlarım düzelmeye başladı

benim aldığım şampuanın markası nival 400 ml 18 tl sarımsak ve ısırganlı iyiki bu şampuanı almışım diyorum gerçekten saçlarım düzelmeye başladı
Ben bi süre zigavus şampuan kullandım ama pek bi etkisini göremedim dün nival aldım birde onu deneyecem bakalım sonuç nasıl olacak dün ilk kez yıkadım hoşuma gitti ama kesin sonuç için bi süre kullanmam lazım sonuçları yazarım size arkadaşlar :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…