Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

meltosh

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2007
1.059
52
688
32
Kızlar zigavus sarımsak şampuanı kullanıyorum saçlarımı inanılmaz derece iyileştirdi.
3 hafta oluyor kullanalı Saçlarım hacim kazandı parladı.
Eczanelerde satılıyor 150 ml 15 milyon.
Tavsiye ederim netten de araştırın istiyosanız.a.s.

Son düzenleme:
demek iyi geldi canım o şampuandan bize de yeni geldi daha hiç satmadık güzel bir ürün olduğunu söylediler

Uzun tedavi gerektirmiyor ilk haftada bile etkisini gösteriyor gerçekten güzel bir ürün.

bende aldım bir haftadır deniorum, umarım işe yarar :1closedeyes:

sorunu ciddi olanlar bence biraz beklesin birine ii gelen herkese ii gelmiyor denemeyin demiyorum yanlış anlaşılmasın ....

kokmuyor mu bu yaa sarımsak sarımsak :S

Kokmuyo canım.
ılk şişesi bitmek üzere. dökülmekten hiç yoktu saçım yapışıyodu kafama bi garip sönük duruyodu.Şimdi dolgun dolgun duruyo:asigim:
Diplerden de çıkmaya başladı ikinci şişeyi de alıcam.

Son düzenleme:
araştırırken bir forumda şöyle bir yorum okudum
"arkadaşlar bence zararlı çünkü içinde SLS var. Bu madde sanayide ve oto motor yıkamada kullanılan bir deterjandır. Temizleme etkisi korozyon yoluyla olmaktadır. Deriye zararlıdır. Ayrıca EDTA vardır. Bu da canlı dokulara son derece zararlıdır. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım hesabı.

Ben aldım içindekilere bakınca pişman oldum tabi. Üretici sitesinde ve satan sitelerde içeriği yazmamaktadır. "

eee şimdi sonuç nedir? bu kadar zararlıysa bu bir şişe kullanan var ona neden birşey olmadı? ahh ahh yok mu bir umut veren

ben yeni aldım ve birkere kullandım... ilk yıkamada saçlarım parladı ve yumuşacık.. uzun vadede etkisi ne olur bilmiyorum ama ilk izlenmler güzel.. tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

Neden hep böyle, tam birşeyler bulduk diye seviniyoruz sonra gelen bir açıklama umutları kırıyor..
İnsan içi rahat olarak kullanamaz ki şimdi (yanlış anlaşılmasın asla bu bilgi paylaşımına saygısızlık yapmıyorum)
Keşke bir yeri düzeltirken bir yere zarar verecek şeyler üretmeseler...:1no2:

saçları dökülen arkadaşlara doktora gidip bir tahlil yaptırmalarını öneririm,kansızlık,tiroid sorunları vb... saç dökülmesine neden oluyormuş.bu nedenle bir kişide işe yarayan yöntem diğerinde işe yaramıyor.

Ben yararını gördüm froqqie arkadasım da görmüş hersey tam tamına yararlı olcak değildir yani hiç olmazsa saçlarım yağdan yapışmıyo sönük durmuyo bence önemli birsey :)

iyi ama böyle bir ürün;
_sağlık bakanlığından nasıl izin alır..
_eczanelerde nasıl satılır..
_bir karalama kampanyası olabilir mi dersiniz... ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…