Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Zigavus şampuan gerçekten ise yariyo mu ben yorumları daha yeni okudum aradan da baya zaman geçmiş öneren var mi acaba ?/

arkadaşlar peki bu şampuan dökülen saçları çıkarıyormu büyük bi sorunla karşı karşıyayız erkek arkadaşımın saçlarının belirli yerleri döküldü neredeyse o bölümler kel ne yapabilirz yardımcı olun lütfen

Kızlar merhaba, bu konu için üye oldum:)
Bir kaç aydır yoğun saç dökülmem var öncelikle doktora gidip kan değerlerime baktırdım ve demir eksikliği çıktı. İki kutu ilaç kullandım şu an 3.ye başlafım fakat hala aynı şekilde dökülüyor. Biraz araştırma sonucu bugün Zigavus aldım ama henüz kullanmadım. Umarım çok memnun kalan kesimden biri olurum

valla benim için önemli olan saçımın parlak olması ya da canlı görünmesi değil dökülmesi dursun tamamen yeter bana bıktım artık ya. kuruda olsa yağlıda olsa ben ona bişeyler yaparım yeterki saçlarım dökülmesin.

kızlar selam. 17 Ağustos'tan bu yana Zigavus sarımsaklı şampuanı kullanıyorum ama hala gözle görülür bir gelişme olmadı, saçlarım ışık hızında dökülmeye devam ediyor.

kızlar selam. 17 Ağustos'tan bu yana Zigavus sarımsaklı şampuanı kullanıyorum ama hala gözle görülür bir gelişme olmadı, saçlarım ışık hızında dökülmeye devam ediyor.
Merhaba sacların ne alemde bende yeni kullanmaya basladimda sence saclarinda gürlesme meydana geldimi

Zigavusu 1sene kadar kullandim.gerçekten sac dokulmesini engelliyo saclari daha saglikli ve hacimli gosteriyo.ama sac cikarma konusunda pek faydasini gormedim

Kızlar merhaba Konu eski ama bende bugün bu şampuanı aldım zigavusu, deniycem ama inş işe yarar, ısırgan otu suyu denedim ama sadece 1 hafta, bugün tanıdık bi ecZaneye gittim adam baya övdü hatta y.dışındakiler orda pahalı diye kutu kutu alıyorlar buradan oraya götürmek için Dedi, bende deniycem işe yaramaSa doktora gidicem. Sizde durumlar nasıl kullanan var mı hala

1 seneyi aşkın problem yaşadım ve sarımsaklı olanını kullandım çok faydasını gördüm gerçekten çok iyi geldi şimdi forte olanını deniyorum

zıgavus sarımsaklı sampuan kullanıyorum kokusu cok guzel sacların dolgunrastırıyor herkese tavsıye ederım

Arkadaşlar saçlarım çok kuru yipranik ve aşırı seyrek dökülme çok fazla önerir misiniz zigavusu. Plus olanimi almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…