Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benim saçlarımı çok parlatıyo ama kendi saçlarımın olduğu yer yumuşak işlem görmüş olan uç kısımlar çok sert oluyo. Kullanamadım bir şişe duruyo öyle.

kullananlardan son yorumları alabilirmiyin nasıl gidiyo etkileri neler bende almayı düşünüyorumda??

Ben kullanmayı bıraktım maalesef. :( Benim saç uçlarım kurudur bu şampuan çok daha kurumasına neden oldu , ama eşim gayet memnun olarak kullanıyor. Yağlı saçlara daha uygun bir şampuan bu sanırım.

Merhaba kızlar.
Ben de burada okumuştum Zigavus'u.
Yaşadığım ülkedek Zigavus veya mübadili bir ürünü bulamadım , not etmiştim tatilde bakarım diye.
Geçen geldiğimizde fellik fellik aradım aktarlara eczanelere sordum yoktu...

Umudu kesmişken bir aktarda sarımsak şampuanı buldum markası Habipoğlu.
Aldım iki haftadır kullanıyorum içersine evigen bemiks ve bepanten ampullerden kırdım,bir kapak kadar da bedam yağı ekledim..

Şimdilik net birşey söyleyemem ,çok yeni ama saçıma iyi geldi gibi:hulya:

Son düzenleme:
Bu sampuani bugun siparis ettim netten esim icin.sac dokulmesi ve egzema sorunu va.inss faydasi olur.gelismeleri buraya yazacagim.

kızlar ben kullandım benm de saçlarıma çok iyi geldi saç tellerimi kalınlaştırdı saçlarım eskisi kadar döküülmüyor artıkk
bu arada ben de merak ettim hangi zararlı maddeleri içeriyor nerde okudun ben hiç karşılaşmadım saçlarıma çok iyi geldi

Dün eczanede görünce hemen aldım..Birazdan deneyeceğim..Birkaç ay önce şampuanıma sarımsak rendeleyıp sacıma sürüp 15 dakika bekletip ,maske gıbı sarıp sonra da yıkamıstım..Saçlarım ilk yıkamadan sonra deli gibi gürleşti..Harika olmuştu..Ama bunu çok yapamadım çünkü çokk kokuyordu..

bu şampuan mis gibi kokuyor diye aldım bakalım ne olacak...mutlaka yazacagım

Ben bugün aldım biogreen in sarımsak şampuanını..Aktar önerdi bakalım iyi gelecemi..Üstünde aktif çinkolu yazıyor bide..Ayrıca biotin hapı aldım ikisini birden kullanacağım bakalım neler olacak..

saçlarda canlılık ve dolgunluk vermesıne karsın dokulmeye hiç bir faydası yok.hatta bende saç dokulmesı ııce arttı.kullanmadan önce ıkı kere düşünün:(

Kızlar bende bugün kullandım ilk kez yıkarken felaket şekilde döküldü saçlarım... Taramaya korktum daha fazla dökülecek diye.Ama saçlarımı parlattı ve yumuşattı ona diyecek birşey yok.Fakat kafamda bir uyuşma var,kaşıntı gibi değişik birşey anlamadım ne oluyor :44:

Kızlar bende bugün kullandım ilk kez yıkarken felaket şekilde döküldü saçlarım... Taramaya korktum daha fazla dökülecek diye.Ama saçlarımı parlattı ve yumuşattı ona diyecek birşey yok.Fakat kafamda bir uyuşma var,kaşıntı gibi değişik birşey anlamadım ne oluyor :44:

işte kimisine iyi geliyor kimisine hiç iyi gelmiyor :S o yüzden ben korktum denemedim, bak sanada iyi gelmemiş demekki cnm ..herkes bişe söylüyor kimisi iyi diyor kimisi çok döktü diyor :SSSS

işte kimisine iyi geliyor kimisine hiç iyi gelmiyor :S o yüzden ben korktum denemedim, bak sanada iyi gelmemiş demekki cnm ..herkes bişe söylüyor kimisi iyi diyor kimisi çok döktü diyor :SSSS

2. kezde kullandım yine döküldü saçlarım...Yanlız şunu söylemeliyim ki çok hacimli,parlak ve şekilli oldu saçlarım.:52:

2. kezde kullandım yine döküldü saçlarım...Yanlız şunu söylemeliyim ki çok hacimli,parlak ve şekilli oldu saçlarım.:52:

Ben sarmısagın saça faydasına inanıyorum ama biz hangi sarmısaklı şampuanı kullanıcaz onu bilmiyorum...sarmısaklı şampuan almak istiyorum ama hangisi????

merhaba arkadaşlar.ben bu şampuanı 3 aydır kullanıorum ve birdaha almicam.saçlarım çok yoğun bir şekilde dökülüodu tavsiye üzerine aldım.ilk 3 5 kullanımda ii geldi gibi oldu ama sonra yne esksi gbi dökülmeye devam etti.ancak bunun yanı sıra saçlarım güçlendi ve saç tellerim kalınlaştı gbi.yani saçları güçlendrmek için faydalı olabilir ama dökülmeye hiçbir etkisi yok malesef

Back
X