Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar benimde saçlarımda çok kırıklar var saçlarımı sarıya boyadığım için çok yıprandı acaba bu şampuanı alsam kırıklarada iyi gelirmi
saçlarımı kesdirmek istemiyorum (

denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. ben çok memnun kaldım doğrusu.

merhaba kızlar ben bundan birkaç ay önce zigavusa başladığımı yazmıştım. üzerinden bi süre geçtikten snrada işe yaramadı demiştim.
Ancak şimdi saçlarım 5-10 tel anca dökülüyor. son bir aydır zigavusla yıkadıktan sonra avondan aldığım avon naturels balsamıda sürüyordum saçıma taramadan önce. son 1-1.5 aydır bu şekilde yıkadım saçlarımı. hangiisi iyi geldi bilmiyorum ama saç dökülmem neredeyse durdu

arkadaşlar meraba :) ben ne zamn birşey araştırcak olsam önce buraya bakarım yorumları okurum.
bugun sabah iş arkadaşım söyledi bu şampuan hakkında hiç bilgim yoktu ben naturaderm çamyağı sipariş ettim o da duydu sonra böyle böyle dedi.
eşi ve kardeşi kullanıyomuş çok ii geliyo dedi ablası eczacıymış o tavsiye etmiş vermiş kullansınlar die hatta aradı konuştuk kadınla.
almaya karar verdim çam yagını bunu içine katarım die düşündüm. sonra burdan yorumlara bakıyım dedim. kafam karıştı

bu şamppuanı uzun yıllardır kullanıyorum memnunum diyen birileri yokmu??

benim yaklaşık 5-6 yıllık bir sac dökülme hikayem var. bioxin tüplerinden tutun minoxile kadar herşeyi denedim tesadüfen 1 yıl kadar önce zigavusla tanıştım ve adeta hayatımın aşkıdır kendileri =)) 1 yıl oldu hemen hemen cok memnunum ben. dökülmesi durdu ve beni gören herkes fark ediyor saclarımın coğaldıgını ve parladığını. fakat ev arkadaşım da kullandı hiç bir etkisi olmadı kişiden kişiye değişiyor demek ki.

ben bi ara kullanmıştım dökülmem durmuştu yani baya azalmıştı :) ama sonra eczanelerde bulamayınca bıraktım. 4 ayda da saç çıkarmadı bende :S

bende yaklasık 1 haftadır kullanıyorum saç düökülmesini durdurdu demek için cok erken ama saca acayip hacim kazandırıyo ben bu yönden cok begendim

ben 5 aydır zigavus kullanıyorum saclarım artık hiç dökülmüyo ve daha bakımlı duruyo saclarımında cıkmaya basladıgını görüyorum

Ekstra plus olanını almıştım. Hamilelik sonrası saclarım aşırı dökülüyordu. Hormonal bir durum ne yapsan işe yaramaz bekle geçer dediler. Ben kullandım ve anında işe yaradı. Dökülme durdu sadece 2 ay kullanıp bıraktım. Devam etmedim çünkü saclarım rofleli ve cok ıslem gormuş bi sac. Keçe gibi oluyordu yıkama sonrası. Şimdi yıne hamileyim. Hamilelik sonrası sac dökülecektir ve ben yine kullanacağım. Sac uçlarım için iyi bir maske alacağım çünkü cok karıştırıyor:) ancak dökülmeyi anında durduruyor

işte kimisine iyi geliyor kimisine hiç iyi gelmiyor :S o yüzden ben korktum denemedim, bak sanada iyi gelmemiş demekki cnm ..herkes bişe söylüyor kimisi iyi diyor kimisi çok döktü diyor :SSSS

Ben sarmısagın saça faydasına inanıyorum ama biz hangi sarmısaklı şampuanı kullanıcaz onu bilmiyorum...sarmısaklı şampuan almak istiyorum ama hangisi????

Canım nerelerdesin?
Yorumlarını görünce bi selam ediyim dedim.
saç dökülmelerin ne alemde?

Canım nerelerdesin?
Yorumlarını görünce bi selam ediyim dedim.
saç dökülmelerin ne alemde?

canım benim saçlarım durulmuştu ama bu aralar o kadar çok döküntüm var ki napıcam bilmiyorum ,uzun zamandır girmiyodum buraya dert basıma yogunca tekrarlayınca buraya girdim , şimdi mesajını gördüm... sen nasılsın senin döküntün nasıl , ne yapıyosun bu konuda ne kullanıyosun?

Hiç bişi kullanmıyorum cnm benimde dökülmelerim devam etmekte

Gecn gün kusaförde sohbet ederken bi kadın "yılan otu sabunu" kullanıyorum dökülmelerim durdu dedi..
bi ümitlendim ya alıp anneme deneticem..
5 tl bişiymiş annemde de dökülmeler var o denesinde bakalım ona göre bende denicem

Bu şampuan gayet güzel mevsimsel saç dokulmem var daha 3 kere yikadim yarı yarıya azalttı inşallah bırakınca devam etmez dokulmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…