araştırırken bir forumda şöyle bir yorum okudum
"arkadaşlar bence zararlı çünkü içinde SLS var. Bu madde sanayide ve oto motor yıkamada kullanılan bir deterjandır. Temizleme etkisi korozyon yoluyla olmaktadır. Deriye zararlıdır. Ayrıca EDTA vardır. Bu da canlı dokulara son derece zararlıdır. Dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım hesabı.
Ben aldım içindekilere bakınca pişman oldum tabi. Üretici sitesinde ve satan sitelerde içeriği yazmamaktadır. "
Ben 150 ml aldım 15 ytl canım 400 ml olanlar dediğin gibi istersen bi 150 ml al memnun kalırsan bitince ötekini alırsın.
benim aktarın ürettiğini tavsiye ederim içinde de biraz önce iyice baktım bu sles midir o madde yok.bu sampuanida denemek isterim denemedigim kalmadi zaten..simdi organix kullaniyorum..simdilik memnunum bitince belki bunuda alirim..
benim aktarın ürettiğini tavsiye ederim içinde de biraz önce iyice baktım bu sles midir o madde yok.
KIZLAR DİKKAT Bİ DR YAZMIŞTI KOPY YAPTIM SİZE(CİLTHEKİMİ.COM SİZDE BAKIN) BENDE AYLARDIR BİOXİN KULLANIYORUM VE HALA DÖKÜLÜYO.NOLACAK BİLMİYORUM.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN .HA BEN TÜRBANLIYIM KEL KALSAMDA SORUNN OLMAZ HERALDE :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?