Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Zigavus Sarmsak ampuan

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar ben 1-2 aydır kullanıyorum saç dökülmemmi durdurdu Kuaförüme gittiğimde saçlarımın daha da sıklaştıgını söyledi o an çok mutlu oldum galiba işe yarıyor ^^

arkadaslar merhabalar, ozellikle bu foruma zigavus sampuan hakkındaki goruslerimi yazmak icin uye oldum. yaptırdıgım cilt analizi neticesinde onerilen zigavus sampuanı aldım ancak keske almaz olaydım. saclarımın kepekten gorunmez oldu ve acayip kasınmaya basladı. dahası yaklaşık 2 haftanın sonunda saclarımın dokulmesi azalmak soyle dursun arttı kasıntıdan duramaz oldu. içerigine baktigimda SLS ve paraben oldgunu gordum ve bu forumdaki sayfaları arastırdıgım içerisinde bu içerikler bulunan bir sampuan almamam gerektigini bildigim halde nasıl bole bir hata yaptım kendime kzıdım. bir daha hic bir reklama inanmayacagım. hemen miglorin sampuanıma geri dondum. saclarımın kasıntısı ve kepegi normale dondu. kimseye tavsiye etmiyorum. bir daha sac analizi de yaptırmıcam. kesinlikle guvenim kalmadı yaptıkları analize... siz siz olun 2 kere dusunun zigavus sampuan alırken. sikayetleirmi resmi sitesine yazmama ragmen yer vermediler. sadece olumlu yanıtlara yer veiryorlar sitelerinde bu bile bu sampuanın niteliği hakkında bana bilgi verid. kaldırdım attım cope 1 dakika bile dusunmeden. olan parama ve dokulen canım saclarıma oldu malesef

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar,aranıza yeni katıldım.Sarımsaklı şampuanı saç dökülmesi için değil de saç uzatması için kullanıp fayda gören var mı?

Merhaba bayanlar,aranıza yeni katıldım.Sarımsaklı şampuanı saç dökülmesi için değil de saç uzatması için kullanıp fayda gören var mı?

Canım ben birkaç aydır sarımsaklı şampuan kullanıyorum..avuç avuç dökülen saçlarıma çok iyi geldi..otacı naturway kullandım.. şimdi habipoğlu sarımsaklı kulllanıyorum 1 aydır, markette gördüm aldım.. saçım da boya olduğu için ne kadar uzadığını görebiliyorum..normalde saçım her ay 1 cm uzardı , şimdi 1,5 cm uzuyor her ay..yani normalden fazla uzuyor.. belki az gelicek ama hiçbirsey mucize yaratmıyor zaten ..habipoğlu bitince fiyto sarımsaklı denemeyi düşünüyorum..içinde biotin , saçı uzatan ısırgan , papatya vb bitkiler de var.. yanında losyonu da var..kullananlar uzattığını söylüyor.. marketten aldığım sarımsaklı şampuan bile her ay yarım santim fark ettiğine göre , bunda daha çok farkeder diye düşünüyorum ama daha denemedim.. istersen bir araştır , aklına yatarsa bir denersin..

ben geçen sene 2 ay boyunva kullanmıştım. gayet güzel bi şampuan. eczaneden almıştım ayrıca sarımsak falan koktuğu yok aksine kokusu gayet güzel :)

kızlar bende kullanıyorum ve gerçekten ilk kullandığın andan itibaren etkisiniz görüyorsun
bi ara o kadar çok dökülüyordu ki iyice psikolojim bozulmuştu

1.5 aydır kullanıyorum.dokunduğum anda elime gelen saçlarım şimdi hem parlak görünüyor hemde dökülme adına hiçbirşey yok.kesinlikle kokusuz.tavsiye ederim.gayet başarılı!

Yorumlar olumlu... Tamda böyle bi şeye ihtiyacım var. Yakında kafamda saç kalmayacak... :/

merhaba benim 5 senedir aralıksız(abartısız sölüyorum) saçım hiç durmadan dökülüyor. Denemediğim şey kalmadı. gürlüğünden kabaran kabarmasından nefret ettiğim saçlarım şimdi 1 parmak kalınlığında kaldı. şimide kabartmak için uğraşıyorum denemediğim yağ şampuan kalmadı. kozmetik şampuanların bana bir çözüm getirmiceğine inanarak zigavusu aldım.
bugün saçımı zigavus ile 4. yıkayışım oldu. saç dökülmeme henüz iyi gelmedi ama saçımda şimdiden bir parlama oldu. umarım saç dökülmemde durur sonucları yazarım kızlar

zigavus şampuandan kimi memnun kimi değil nedenini söyleyeyim.Bende ilk aldığım zigavustan çok memnundum.Yurt dışında üretilmş sağlık bakanlığı onalıydı.Bu bitince eczacıma getirtmesini söyledim.İlkini izmirden bir eczaneden almıştım. bunu istanbulda istedim.Lakin gelen şampuan aynısı değildi,ilkinin şişesini atmamıştım şükür karşılaştırabildim.Yeni gelen türkiyede üretilmeye başlanmış ve içinde bolca paraben bulunan bir içeriğe sahip olmuştu.Hemen iade ettim hatta şişeyide gösterdim içeriği farklı diye halen eski şişeyi saklıyorum eskisinden bulsam alıcam gerçektende iyi geliyor saça kel kalmak üzere olan benim için bile iyiydi.Sonra mecidefendi sarımsaklı aldım ama ondada zararlı maddeler olduğunu farkettim.Şuan nude aldım gayet memnunum dökülmem azaldı.Hatta eşimde yıkamış çok yağlı saçı var oda beğenmişti.Ama benim cerrahpaşaya gitmem gerek erkek tipi saç dökülmesi sorunum var çünkü.Herkese gönlündeki gibi bir saça sahip olması dileğiyle.....

üşenmedim 12 sayfadaki tüm yorumları okudum. çünkü saç dökülmesi için ciddi bir şampuana ihtiyacım var.
sarımsak saça iyi geliyor ancak burdan anladığım kadarıyla sarımsak özlü bu şampuan saç dökülmesine iyi gelmemiş. SLS ve EDTA gibi maddeler içerdiği için güvenilmez bulunmuş. ama bu maddeler piyasaki çoğu şampuanda zaten var diyenler de olmuş.
kimisi bu şampuanın saç dökülmesine iyi geldiğini söylemiş, kimisi saç dökülmesini arttırdığını veya hiç düzeltmediğini söylemiş. anladığım kadarıyla saça dolgunluk ve parlaklık verdiği konusunda herkes hemfikir.

sonuç olarak: almaktan vazgeçtim bu şampuanı.
kepek için doktorumun verdiği prozinc'i kullanıyorum dökülmemi de azalttı çok şükür. ama yeterli değil. dökülme için şampuan aramaya devam :)

kızlar bundan tam 6 gün önce zigawusa başladığımı ve kullandıkça yorumlar yazacağımı söylemiştim.
açıkcası saçlarım parladı. Dökülmem ise tam anlamıyla geçmedi ama saç dökülmem azaldı eskisi kadar dökülmüyor. bu 5. yıkamam oldu. birazdaha kullanıp tekrar
size sonucu sölicem:)

kıZLAR malesef zigavus hiç işe yaramadı bende saçlarım hala aşırı dökülüyor

merhaba kızlar. bu şampuan ı da burda keşfettim, 3 aydır kullanıyorum ve gerçekten aradığım şampuanı buldum diyebilirm. saçımla ilgili çok sık problemler yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirm ki, kk saçlarla ilgili tüm topicleri okumuş ve bir çoğunu denemiş olmama rağmen hiç biri son 3 aydır aldığım sonucu vermedi. en son keratin ile yakmışlardı saçımı ve buraya da yazmıştım fakat hiç bi çare bulamayıp kesmiştim saçlarımı. aradan hemen hemen bir yıl geçti ve ben kestirmeye devam ettiğim için hep kısa ve cansızdı. şu anda saçım omzumdan aşağıda ve çok canlı.

kızlar benimde saçlarımda çok kırıklar var saçlarımı sarıya boyadığım için çok yıprandı acaba bu şampuanı alsam kırıklarada iyi gelirmi
saçlarımı kesdirmek istemiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…