Canını severimTamam canım
5 kilo fazla var2 3 kg fazlayla sen kendini kötü hissedersen ben öliyim
Bana dua ediyor o da,kendi durumundan bahsetmiyorTamam canım seni merak ettiğimiz kadar onuda merak ediyorum
Bende yarın dra gideceğim kadın doğuma benide merak et nmarram sende var yaz sorTamam canım seni merak ettiğimiz kadar onuda merak ediyorum
Vahh ne çokmuuuşşş 10dan aşağısı kurtarmaz5 kilo fazla var
İnşallah canımAynı bitanem,ıyi olacağım insallah
Kurban olurum yaradana seniii bennnCanını severim
İnşallah canım
Bende dış çektirmeye kararlı gozukuyorum sabaha vazgecmezssem benide arayın sorunBende yarın dra gideceğim kadın doğuma benide merak et nmarram sende var yaz sor
Arayamadim ,ararim yarın inşallahKurban olurum yaradana seniii bennn❣ @lunya mızda seni merak ediyor yazdı dün bana
Senin non kimde var o yazsın bende yok bendeeee yemektekilerin çoğu yokBende dış çektirmeye kararlı gozukuyorum sabaha vazgecmezssem benide arayın sorun
En son buraya yazdığında hastayım aileme söylemeyeceğim falan diyorduBana dua ediyor o da,kendi durumundan bahsetmiyor
Bende numaran yok ki:)Bende yarın dra gideceğim kadın doğuma benide merak et nmarram sende var yaz sor
5 verince manken olmuyorum normal oluyorum yoksa 10 versem bomba olurVahh ne çokmuuuşşş 10dan aşağısı kurtarmaz
Watsaptan yazın onunda ablası rahatsız düşük yapıyor balımArayamadim ,ararim yarın inşallah
Sana yazmıştım kaydetmedinmiBende numaran yok ki:)
o kendini biliiyooorSenin non kimde var o yazsın bende yok bendeeee yemektekilerin çoğu yokbluperim fıstıkım var jennam meleğim var vuslatım ciğerim var lunyam güzelim var
Bomba ol o zaman zorla ben 55 olcammmmm5 verince manken olmuyorum normal oluyorum yoksa 10 versem bomba olur
Yok kaydetmedim:)Sana yazmıştım kaydetmedinmi
aa baya oldu aslında düşük yapıyor dediydi sonlanmamış mıWatsaptan yazın onunda ablası rahatsız düşük yapıyor balım