Özele gel canım:)Yeni kategorimiz hayırlı olsun ben etiket yaparken kacırdım yaa gitti güzel tarifler.Nevreste abla tarif kaldımı
Kasıtlı yaptım: ))) yaprak sarma yok ama görsel yaprak sarma... Ben açsaydım konuyu topa tutmuşlardı.
BenÖzele gel canım:)
Geçmiş olsun: (Bu arada söylemesi ayıp, Allah nazarlardan korusun bahçemizde ki zeytinlerden dün bir koca bir dal kırıldı : (
O kadar çok yani.Bu arada söylemesi ayıp, Allah nazarlardan korusun bahçemizde ki zeytinlerden dün bir koca bir dal kırıldı : (
Canımsın sende gel
Dal Zeytinleri mi taşıyamadı? Yoksa dolu falan mı sebep oldu?Bu arada söylemesi ayıp, Allah nazarlardan korusun bahçemizde ki zeytinlerden dün bir koca bir dal kırıldı : (
Geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahBu arada söylemesi ayıp, Allah nazarlardan korusun bahçemizde ki zeytinlerden dün bir koca bir dal kırıldı : (
İsterseniz söyleyin:)Bu ne yaman çelişkiablamıza kıyamayız
Allah razı olsunCanımsın sende gelAma ben sana tarif vermem yorulmanı istemem Bak görümcenin kıymetini bil:)
Cesur arkadaşları piste davet ediyorumİsterseniz söyleyin:)
O zaman sana bir tarif verelim:)Allah razı olsunArtık mecbur yapıyorum ek gıda malum, benim saltanat sizlere ömür