Nevoşşşşdur oooo hediyeee şeysiyle almıştır ama kaydetmemiş olabiliro kendini biliiyooor
55 bana yakışmıyor:)62-63 çok iyi oluyor:)Senin boy kaçtı:)Bomba ol o zaman zorla ben 55 olcammmmm
Sen bana versen ben hemen kaydederim deneyelimmiYok kaydetmedim:)
Numaramı vermediğim kimseyi kaydetmem:)
Mesela burada bana hediye için isim ve telefon veriyorlar:)Sor verenlerin hiçbirinin adını bile bilmemBalık hafızası gibi 3 sn sonra imha oluyor
1.64 ben. 55 sana kemik olur noooo noooo55 bana yakışmıyor:)62-63 çok iyi oluyor:)Senin boy kaçtı:)
Yok denemeyelimSen bana versen ben hemen kaydederim deneyelimmi
Aynen oğlumdan önce 55-56 kiloydum aşırı zayıftım :)Kuru kemik1.64 ben. 55 sana kemik olur noooo noooo
Hahaha budamı gol değil beeeeeeeYok denemeyelimSana vermem Gıcıklık değil mi:)
İletişimimiz var illa telefon mu olmalı:)Hahaha budamı gol değil beeeeeee
Aman dur Allah korusun yüzün çöküverirAynen oğlumdan önce 55-56 kiloydum aşırı zayıftım :)Kuru kemik
O özel olduğumu hissetiriyor bide zap zup ulaşma imkanı oluyor telde :)İletişimimiz var illa telefon mu olmalı:)
Evet ilk yüzümden belli oluyor.Kilo alıncada öyleAman dur Allah korusun yüzün çöküverir
Özelsin merak etme:)O özel olduğumu hissetiriyor bide zap zup ulaşma imkanı oluyor telde :)
Geçmiş olsun canım Allah kabul etsinGidiyim namazımı kılayımda uyuyayım yarın dra gidecem ben :)
vuslatta memograf cektircem randevu aldım demişti haberin var mı ondan nerelerdeGeçmiş olsun canım Allah kabul etsin
Tombiş yanak çökük yanaktan iyidirEvet ilk yüzümden belli oluyor.Kilo alıncada öyle
Bu sıra görüşmedim unutmazsam yarın sorayım canımvuslatta memograf cektircem randevu aldım demişti haberin var mı ondan nerelerde
Yok ben istemiyorum:)Tombiş yanak çökük yanaktan iyidir
Sende özelsin can nevoşummm sana bu konuda takılmayı seviyorumÖzelsin merak etme:)
Aminn Allah razı olsun nevommGeçmiş olsun canım Allah kabul etsin