Bende seviyorumSende özelsin can nevoşummm sana bu konuda takılmayı seviyorum ♥
en son öyle demişti sonrada girmedi de pek soramadık aklına gelirse sorarsın canımBu sıra görüşmedim unutmazsam yarın sorayım canım
Unuturum canım hatırlatabilirsinen son öyle demişti sonrada girmedi de pek soramadık aklına gelirse sorarsın canım
:) tmm.Unuturum canım hatırlatabilirsin
B vitamini kullanmaya başladım:)
Aynen canım sende başla yoksa düzelemiyeceğiz:):) tmm.
benimde başlamam lazım da bır ktu demir ilacım vardı o bitsin ondan sonra başlarım onada dedim.
Ne oldu
Beklenmedik bir misafirim geldi eşime nasıl soyliycem bilmiyorumNe oldu
Hamile misinBeklenmedik bir misafirim geldi eşime nasıl soyliycem bilmiyorum
Yok abla benim yurt dışında bir dayım var eşim görüşmemizi istemiyor geldi ilk defa geliyor zaten daha önce gelme ihtimalinde bile atismistikHamile misin
Gelmemesini söyleyek biri yok mu?Yok abla benim yurt dışında bir dayım var eşim görüşmemizi istemiyor geldi ilk defa geliyor zaten daha önce gelme ihtimalinde bile atismistik
Ilk defa geldi zaten yarın sabah donuyormus gelmek istemiş evlendigimden beri görmüyorum ablamda getirmiş bidaha gelmez zaten ingilterede yaşıyo geçen sefer gelmek istediğinde eşim söyle gelmesin dedi söylememe gerek kalmamıştı erken dönmesi gerektiGelmemesini söyleyek biri yok mu?
Hayırlısı canım inşaallah kızmazIlk defa geldi zaten yarın sabah donuyormus gelmek istemiş evlendigimden beri görmüyorum ablamda getirmiş bidaha gelmez zaten ingilterede yaşıyo geçen sefer gelmek istediğinde eşim söyle gelmesin dedi söylememe gerek kalmamıştı erken dönmesi gerekti
Bakiyim ariycam birazdan dedim keşke gündüz gelseydiniz en azından evde olurduHayırlısı canım inşaallah kızmaz
Umarım gelmezBakiyim ariycam birazdan dedim keşke gündüz gelseydiniz en azından evde olurdu
Eşim işte dayım da gitti zaten aradım açmadı sabah söylerim artık napıyımUmarım gelmez
İyi hadi şimdilik atlatmışsın:)Eşim işte dayım da gitti zaten aradım açmadı sabah söylerim artık napıyım
Ya bende zaten bayilmiyorum bu dayima arayıp sormam da hic ama işte kapıya gelince de ne deseydim bilemedim belki de eve almamaliydim eşimin istemediğini biliyorumİyi hadi şimdilik atlatmışsın:)