Evet evet galiba tokatlıOda tokatlıyoduda sankim :) . evet bende görmüyorum bayadır inşallah iyidir
Ocakta yemeğaaam vardaaaNiye ya:)
Bu saatte ne yemeğiOcakta yemeğaaam vardaaa
( mevki pek iyimişş çaktırma)
Yatsilik herhaldeBu saatte ne yemeği
Aynen senin gibi olabilirYatsilik herhalde
Kem kümBu saatte ne yemeği
Ondan dedim.zatiiAynen senin gibi olabilir
Yatsilik herhalde
Ben yemem kilo aldım zatenOndan dedim.zatii
Yok canim duyda inanmaBen yemem kilo aldım zaten
Abla inceciksin Alsan ne kadar alcan kız :) ben arada gece ekmek arası yaparım valla napim yakiyiii bünye yi sende yiiiBen yemem kilo aldım zaten
Ayyy ne diyorsun burada herkes gelince dalga geçti.Annen sana çok iyi bakmış tombiş tombiş olmuşsun çok yakışmış dedilerYok canim duyda inanmagayet iyisin.
Bende bugün yiyemiyorum.sabah beri mafoldum
Nolmus bana bakayım ha etiket yapmayinca görmem mi sandınBizim delü Tohatlı hazalmı ooo canfeb gibi delü o ben istemem
Ne güzel işte maşallahAyyy ne diyorsun burada herkes gelince dalga geçti.Annen sana çok iyi bakmış tombiş tombiş olmuşsun çok yakışmış dediler
Kalın inceyimAbla inceciksin Alsan ne kadar alcan kız :) ben arada gece ekmek arası yaparım valla napim yakiyiii bünye yi sende yiii
Yok canım yavaş yavaşta olsa 5 kilo vermem lazım:)Ne güzel işte maşallahsahasını alma.yeter .
BenimdeYok canım yavaş yavaşta olsa 5 kilo vermem lazım:)
Bilerek etiket çakmadıydım gıı neara geldin oyyy canoıom dlkjxfgjaajjlnh hoşgeldiin tokatına kurban diyıdummNolmus bana bakayım ha etiket yapmayinca görmem mi sandın