- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
HasretindenKalın inceyim Yok cidden aldım kalınlaştım Eşim dalga geçiyorOda ben yokken kilo vermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HasretindenKalın inceyim Yok cidden aldım kalınlaştım Eşim dalga geçiyorOda ben yokken kilo vermiş
Cüneyt Arkın a bagliycam şimdiBilerek etiket çakmadıydım gıı neara geldin oyyy canoıom dlkjxfgjaajjlnh hoşgeldiin tokatına kurban diyıdumm
Takıma da donrmiyorum ayrıldım 3 kilo aldımNe yapsan nasıl versekEvde harekette yok
Hareket derkenNe yapsan nasıl versekEvde harekette yok
Aynen beni çok özlemişNe duygu sömürüleri yaptıHasretinden
Yohh yoooh amannCüneyt Arkın a bagliycam şimdi
Bir takımım bile yok:)Takıma da donrmiyorum ayrıldım 3 kilo aldım
Bu sıcakta yürüyüş mü yapılır:)Ev işini ben hareket olarak görmüyorum:)Hareket derken
AauvvvAynen beni çok özlemişNe duygu sömürüleri yaptı
Yok haberim görüşmüyoruz, sordum, Jenna16 oda hastaymış dedi ama ne hastalığı var bilmiyormuş.Hazal nerede haberin var mı?
Boşver sen böyle iyisinnBir takımım bile yok:)
Evet bilmiyoruz merak ettim:)Numarası yok mu yada ulaşacak birileri?Yok haberim görüşmüyoruz, sordum, Jenna16 oda hastaymış dedi ama ne hastalığı var bilmiyormuş.
Cidden değilim kendimi kötü hissediyorum:)Boşver sen böyle iyisinn
Aynı bitanem,ıyi olacağım insallahJenna16 nasılsın kuzumm
Ben yarın yazar haber ederim canimEvet bilmiyoruz merak ettim:)Numarası yok mu yada ulaşacak birileri?
Bende yok -VUSLAT- Jenna16 terelelli34 Rakika kızlarda varEvet bilmiyoruz merak ettim:)Numarası yok mu yada ulaşacak birileri?
Bakacağım yarın inş halim olur canim
2 3 kg fazlayla sen kendini kötü hissedersen ben öliyimCidden değilim kendimi kötü hissediyorum:)
Tamam canımBakacağım yarın inş halim olur canim
Tamam canım seni merak ettiğimiz kadar onuda merak ediyorumBen yarın yazar haber ederim canim