Vişneyi bu yıl kuruttum canım:)Bakalım nasıl olacak ben iyi olur diye düşünüyorum:)Kurutma yönetemi dışında pek bir şey yapamıyorum:)Azar azar olsada koymak lazım olmadı yapar yersin
Benim en sevdiğim uğraş bu, bazen fazla abartıyorum, geçen seneden kalma vişne ile daha yeni komposto yaptık.
Beğenmedin takip eden iki kişi var benim bildiğimYok okumadım
Gece gece zorlamayın aklıma balbocuu ve kutsal zebra geliyor.Onlar beğenip beğenip az yazıyorlar
Yok yok yeni konuyu beklerken deynrpnazYok okumadım
Gece gece zorlamayın aklıma balbocuu ve kutsal zebra geliyor.Onlar beğenip beğenip az yazıyorlar
Kim canım:)Beğenmedin takip eden iki kişi var benim bildiğim
Bozulmadan nasıl kuruyor ki ://Vişneyi bu yıl kuruttum canım:)Bakalım nasıl olacak ben iyi olur diye düşünüyorum:)Kurutma yönetemi dışında pek bir şey yapamıyorum:)
Sabah o yokken açacağımYok yok yeni konuyu beklerken deynrpnaz
Canfeb ve deynep ikisi de en can alıcı yerde beliriveriyorKim canım:)
İyice kolacan et etrafıSabah o yokken açacağım
Kurudu canım :)Hiç bir şey olmadı:)Bozulmadan nasıl kuruyor ki ://
Nevros kurutma dedinde domates kurutuyorlarmis haberin var mi, onunla ekmek yapıyormuşlarVişneyi bu yıl kuruttum canım:)Bakalım nasıl olacak ben iyi olur diye düşünüyorum:)Kurutma yönetemi dışında pek bir şey yapamıyorum:)
Canfeb ve deynep ikisi de en can alıcı yerde beliriveriyor
Onlar yoksa size özelden yazayımİyice kolacan et etrafı
Babam elma ve portakal kurusu alıyor bana tuhaf geldi :)Kurudu canım :)Hiç bir şey olmadı:)
Ben geçen yıl şeftali,erikte kuruttum:)
Anlastigimiz tariften mi bahsediyoruz :))Onlar yoksa size özelden yazayım
Durun bakalım çıkacaklar mı
Var canım annemler kurutuyor.Ama benim balkon uygun değilNevros kurutma dedinde domates kurutuyorlarmis haberin var mi, onunla ekmek yapıyormuşlar
Elmada kurutuyorumBabam elma ve portakal kurusu alıyor bana tuhaf geldi :)
Bende bir avuç kaldı geçen sene ilk defa kuruttum çok güzel oluyor :))Nevros kurutma dedinde domates kurutuyorlarmis haberin var mi, onunla ekmek yapıyormuşlar
Evet ama aramızdaAnlastigimiz tariften mi bahsediyoruz :))
Güneş alan balkonum küçük üstten bir şeyler dökülür diye güvenemiyorum:)Bende bir avuç kaldı geçen sene ilk defa kuruttum çok güzel oluyor :))
Kaç günde kurudu kuzu, ben köye gitsem 1 haftada kurur mu acabaBende bir avuç kaldı geçen sene ilk defa kuruttum çok güzel oluyor :))