Bu arada resim eklemiştin gördümMaşaallah sana harikasın
O zaman ben deneyeyim, zaten ev en sonda aciklik hep güneş aliyor kolay kururBende ondan yaptım ikiye böldü m belkide ondan oldu iç kısmının iyice suyu çekilince alt üst yaptım her gün
Bana oy verenlerin şey edip atarsan çok makbule geçer fazla yok zaten
Biraz yumuşak çıktı bu seneİnce uzundan değil yuvarlaktan daha iyi olur bence
Zeytinyağında bekletip kahvaltıda yiyebilirsin veya salatalarda:)
O zaman ben deneyeyim, zaten ev en sonda aciklik hep güneş aliyor kolay kurur
Makarnayada değişik sos olur ha
bildirimlerin arasında görmemişim alıntınıGaliba banlatacak sizi tartışma ile tekme tokat geliyorsa sen sus cvp verme onu kibleriz
Laf aramızda size laf ediyor ama onun sunumları da fena
Canfeb i beraber halledelim
Sonra sizi ayyy pardon sonra beraber katılırız yarışmaya
O ne yamandir obildirimlerin arasında görmemişim alıntını
canfeb çok mahir maşaallah hem kuyumuzu kazıyor hem çocuk bakıyor hem kpss çalışıyor
yarışmaya da katılıyor bak onu unutmuşumO ne yamandir o
Bana oy verenlerin şey edip atarsan çok makbule geçer fazla yok zaten
Pcden yapıyorum canım telefondan asla yapamam:)Tek tek yapıyorum:)Nevreste abla nasıl yapıyon kız etiketlemeyi tümden banada öğret valla çok zor oluyor bide net az ,
En mühimi oyarışmaya da katılıyor bak onu unutmuşum
diğer hünerlerini biliyordum ama kuyu kazmayı bilmiyordum cık cık cık yakıştıramadımEn mühimi o
Haaa tamam ozaman abla tümden yapıyon sandımPcden yapıyorum canım telefondan asla yapamam:)Tek tek yapıyorum:)
Bu iyi halleri önceden bir huyu vardı önüne gelenidiğer hünerlerini biliyordum ama kuyu kazmayı bilmiyordum cık cık cık yakıştıramadım
avatarından da belli zatenBu iyi halleri önceden bir huyu vardı önüne gelenineler çektik
Özeline bak canım:)Haaa tamam ozaman abla tümden yapıyon sandım. başliyim ben hadi bismillah
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler hepinize canlar yatayım ben
Sabah sekiz buçukta oğlanın futbol kursu var
Allah rahatlık versin herkese❤