• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Ya demek evde yaşıyorsun :KK53: :KK53:

Ben çilek, erik, Bezerye, portakal , ahududu vs yaptım şimdilik. Biber vs kavurmalı falan yapacagim, sarma börek vs yapıyorum mecbur kışa çok pratik oluyor.
N Nana buna hasretim bilir misin :)Her yıl aman belki tayin çıkar diye Ağustos sonuna kadar dolaba bir şey koyamam ve her şeyi kaçırırım:(

Hoşbulduk canım :KK60:
Öğlen 12 den beri koşturuyorum bitti çok şükür:)Halıları toplayıp evi sildim:)
Yorulmusundur şimdi güzel bir uyku çekersin 😘
Bende bugün hiç iyi değilim sersem gibi oldum sıcaktan domates yaptım birde iyice bunaldım

Yorulmusundur şimdi güzel bir uyku çekersin 😘
Bende bugün hiç iyi değilim sersem gibi oldum sıcaktan domates yaptım birde iyice bunaldım
Gece yeni başladı :KK45: Biraz oturup keyif yapayım:60:Taktım kulaklığımı son ses müzik dinliyorum:)
Ellerine sağlık canım:60:

Gece yeni başladı :KK45: Biraz oturup keyif yapayım:KK60:Taktım kulaklığımı son ses müzik dinliyorum:)
Ellerine sağlık canım:KK60:
Ooh hadi bakalım 😍çaktırma diğerleri gitsin diye öyle dedim :sus:

Yanına da etli ekmek olaydı 😁
Ahh ne etli ekmeğimin ne lahmacunumun ne
Diğer soframın gıymatı bilinmedi hain kk :sinirli: buarada sen gel ben yaparım sana al insanlık göör Lunya ile iş ceviriyonuz arkamdan amma köpek gönlüm kıyamıyooor:110:

Eklentiler

• FB_IMG_1564584911778.jpg
    FB_IMG_1564584911778.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 34
Yok canim normal minilerden öyle markada değil :KK45:, buzdolabimda dondurma kismi iyi yetiyor cok şükür, ben birazda düzenli koyarım:KK66:
ben sacakliyim :KK53:

N Nana buna hasretim bilir misin :)Her yıl aman belki tayin çıkar diye Ağustos sonuna kadar dolaba bir şey koyamam ve her şeyi kaçırırım:KK43:
Azar azar olsada koymak lazım olmadı yapar yersin
Benim en sevdiğim uğraş bu, bazen fazla abartıyorum, geçen seneden kalma vişne ile daha yeni komposto yaptık.

Ahh ne etli ekmeğimin ne lahmacunumun ne
Diğer soframın gıymatı bilinmedi hain kk :sinirli: buarada sen gel ben yaparım sana al insanlık göör Lunya ile iş ceviriyonuz arkamdan amma köpek gönlüm kıyamıyooor:110:
Aşk olsun ben senide kattim hesaba 😆

Back