Evet evet
Haaa ondanmı şeyettin dış tamam gelllAşk olsun ben senide kattim hesaba
Ben yenmez başında ayırttım tarifimi
Bence kurur:)Kaç günde kurudu kuzu, ben köye gitsem 1 haftada kurur mu acaba
Kirumas sanırım hatırlamıyorum ama kurirken benim bir kaç tanesi küf oldu surkeli alt üst yaptım tuzlayip çok sulu oldguundqn zor kuruyor sankiKaç günde kurudu kuzu, ben köye gitsem 1 haftada kurur mu acaba
Bu arada resim eklemiştin gördümBen yenmez başında ayırttım tarifimi
KV kurumuş tuz serpip bir haftadaKaç günde kurudu kuzu, ben köye gitsem 1 haftada kurur mu acaba
Tamamdır ilk 3 tarif benlli o zaman E Evvab laEvet evet
Gorup yazmayan lardan biride editor MuşBu arada resim eklemiştin gördümMaşaallah sana harikasın
Yok ben sulu değilde ince uzun domatesten yaparımKirumas sanırım hatırlamıyorum ama kurirken benim bir kaç tanesi küf oldu surkeli alt üst yaptım tuzlayip çok sulu oldguundqn zor kuruyor sanki
Ben okuyorum çiçeğim yazmıyorum
Farkettim
Bende ondan yaptım ikiye böldü m belkide ondan oldu iç kısmının iyice suyu çekilince alt üst yaptım her günYok ben sulu değilde ince uzun domatesten yaparımdeneyeyim bi azcik belki olursa fazla yaparım, hazır tarlada domates varken
İnce uzundan değil yuvarlaktan daha iyi olur benceYok ben sulu değilde ince uzun domatesten yaparımdeneyeyim bi azcik belki olursa fazla yaparım, hazır tarlada domates varken
İnce uzun olana nbiz salçalık domates diyoruz burdakiler armut domates diyorİnce uzundan değil yuvarlaktan daha iyi olur bence
Evet armut domates o sosluk ve salçalık iyi oluyor .İnce uzun olana nbiz salçalık domates diyoruz burdakiler armut domates diyor