- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.085
Yoruldu herhalde yoksa gelirdi mutlaka
Beni hiç alakadar etmezAllah bereket versin canım Nevreste abla haleder☺
1 saat önce gittiler evi toparladım geldim:)
Beni hiç alakadar etmez
Aradaki farkı bulunuz
Yedik gittiVaaay ulan bi kazanamadım bee valla afiyetle yemişsinizdir artık afiyet olsun dememe gerek yok sanırım kuzu
Hoşgeldin canım1 saat önce gittiler evi toparladım geldim:)
Afiyet olsun :)) ben buguun tost yedim tavukllu pilav yedim en güzel hepsinin yanında turşu yedim varya tef gibi gerildimYedik gitti
Ya mesajı sonra görünce utandımAradaki farkı bulunuz
Yarasın canimAfiyet olsun :)) ben buguun tost yedim tavukllu pilav yedim en güzel hepsinin yanında turşu yedim varya tef gibi gerildim
Eşim gece 1 de geliyor o saate evi dezenfekte edilmiş halde buluyornerede yasayayim evde yaşıyorum
Ben çilek, erik, Bezerye, portakal , ahududu vs yaptım şimdilik. Biber vs kavurmalı falan yapacagim, sarma börek vs yapıyorum mecbur kışa çok pratik oluyor.N Nana koyduğum tek şey köz biber ve patlıcan düşündüm de
Kurabiye kıyan oluyormuş ama hiç denemdim
Geçen arkadaşın biri durumuna koymuş dolmalık biberleri temizleyi içine bir bütün domates koymuş kapak yapmak için
Ona sordum böyle güzel oluyor dedi
Ablam pet şişelere domates rendesi koyup atıyor başka bilmiyorum aklıma gleirse yazarım :))
Hoşbulduk canımHoşgeldin canım
Ohhh ayranda soğuk soğuk sefan olsunYedik gitti
Elbise mi terziye verdim bugün unuttum soylemeyi nasıl atladik ben bunuYarasın canim
Dondurucu nasıl marketlerdeki dondurma dolabı gibi miYa demek evde yaşıyorsun
Ben çilek, erik, Bezerye, portakal , ahududu vs yaptım şimdilik. Biber vs kavurmalı falan yapacagim, sarma börek vs yapıyorum mecbur kışa çok pratik oluyor.